| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 27062  [Dalších 25582 >>]
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
31.5.2009 17:30:25
holky adamek PORAD V NOCI SPINKA.SUPER!!!!!!!!!!!!!!Jen to nechci zakrikonout....
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
31.5.2009 17:29:03
my jdeme na MR v srpnu, meli jsme jit v dubnu ale omlylem nam zrusili termin.
Adamkovi bude ale neco malo pres rok takze bude v narkoze.
Andrea+Dan+Ondra 30172
31.5.2009 16:33:58
tak to jsi Dana nemohla potkat,nechodí tam už cca 3 roky,teď chodí do 2.třídy do speciální na Štolcovu
perdita 3248
30.5.2009 14:40:32
Tak mailem, my byli před dvěma rokama s Adamem, tehdy 7 let. S. mu četl, vysvětlili jsme předem, že to bude bouchat, trvalo to strašně dlougho, asi půl hodiny, to CT bylo pak šup sem šup tam, hotovo.
Bez kovových předmětů apod., ale rodič tam s dítětem smí.
sedamyska 13611
30.5.2009 14:30:10
Ahoj, holky brňačky, neměli jste některá dítě na magnetické rezonanci v Č. Polích? Vím, že se to tady na rodině nedávno probíralo, ale nemůžu to dohledat.
%Cekáme na objednnání s 6 letou dcerou, jde mi op praktické stránky vyšetření - jak to zvládali malé děti, přístup doktorů apod. Díky moc.

Perdi, kdybys nahlídla, tak zdravím, momentálně mi přijde že se ani nezastavím, a teď ještě s malou začíná kolečko~;((
Martina_Sam_Nath 8848
30.5.2009 9:04:10
Ahoj

teda počasí nám nepřeje :o((. Když všechno půjde jak má, tak do Cvikova někde u Liberce. Včera , když Michal zjistil, že by to bylo na šest týdnů, tak ho málem omyli :o))). On domácnost a zvířata.... No nechci to vidět.
Dneska kluci vstávali opravdu až neslušně brzo :o(. Budem muset být zalezlý, stejně nějak víc kašlu. Jen asi výprava pro jídlo, snad na chvíli přestane pršet.
Michal je do zítra v Chomutově, tak máme všechno pro sebe :o)).
Jen zítra mám strach, že nám akce nevyjde, předpovědi nejsou příznivé :o(.
Lotka+ 4 6760
29.5.2009 19:54:58
Pavli, ja pochazim od Rousinova, dediny kolem mame prochozene, zabavy a tak. I do te Vasi jsme chodivali. To byly casy :) Jak vy jste se tam ocitli?
Mate vy teda ted trapeni, at je brzy lip.
Marto a vam at vyjde ozdravovna, kam pojedete?
Martina_Sam_Nath 8848
29.5.2009 15:57:21
Pavli teda síla :o((( Lidi jsou děsný, takhle se nikdy reputace DN nezlepší.

Já byla včera u dr. pro papíry do ozdravovny, dneska ráno je hodila na vzp, doposlala poslední zprávu z AKI a paní v pojišťovně říkala, že už si mám kontaktovat kvůli termínu a tak :o). Tak asi to vyjde, klapne nebo tak. Jestli jo tak doufám, že to klukům opravdu prospěje, přeruší se ta šňůra nemocnosti a bude líp. Ani nevím kdy bych měla nějaký dopis nebo něco čekat.
Domů jsme dorazili v půl třetí, já od snídaně hladová :o(, ještě že jsem ve městě nepotkala mou dr :o)). Máme v neděli akci, doufám , že nebude lít, je s tím práce jak.....

Potřebovala bych dovolenou už teď :o))
perdita 3248
28.5.2009 13:31:24
Pavli, jestli to bylo na chírdě, tak tam jsem zažila jednu naprostou čůůůůůůůzu~o~ kdyby mě sestřika nezadržela, tak jsem tu ježibabu zfackovala. pak jsme tam zažili ještě velice příjemného pana doktora, tak to není všechno na jedno brdo~x~ Držím palce.
Alena, 3x♀ 1037
28.5.2009 11:06:56
pavli, to je hrozny... drzte se.~x~
vsem ostatnim marodum preju brzke uzdraveni.
maty je uzasnej!!~p~
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 27062  [Dalších 25582 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.