Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
31.5.2009 17:30:25
holky adamek PORAD V NOCI SPINKA.SUPER!!!!!!!!!!!!!!Jen to nechci zakrikonout....
|
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
31.5.2009 17:29:03
my jdeme na MR v srpnu, meli jsme jit v dubnu ale omlylem nam zrusili termin.
Adamkovi bude ale neco malo pres rok takze bude v narkoze. |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
31.5.2009 16:33:58
tak to jsi Dana nemohla potkat,nechodí tam už cca 3 roky,teď chodí do 2.třídy do speciální na Štolcovu
|
| perdita | 3248 |
|
|
30.5.2009 14:40:32
Tak mailem, my byli před dvěma rokama s Adamem, tehdy 7 let. S. mu četl, vysvětlili jsme předem, že to bude bouchat, trvalo to strašně dlougho, asi půl hodiny, to CT bylo pak šup sem šup tam, hotovo.
Bez kovových předmětů apod., ale rodič tam s dítětem smí. |
| sedamyska | 13611 |
|
|
30.5.2009 14:30:10
Ahoj, holky brňačky, neměli jste některá dítě na magnetické rezonanci v Č. Polích? Vím, že se to tady na rodině nedávno probíralo, ale nemůžu to dohledat.
%Cekáme na objednnání s 6 letou dcerou, jde mi op praktické stránky vyšetření - jak to zvládali malé děti, přístup doktorů apod. Díky moc. Perdi, kdybys nahlídla, tak zdravím, momentálně mi přijde že se ani nezastavím, a teď ještě s malou začíná kolečko ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
30.5.2009 9:04:10
Ahoj
teda počasí nám nepřeje :o((. Když všechno půjde jak má, tak do Cvikova někde u Liberce. Včera , když Michal zjistil, že by to bylo na šest týdnů, tak ho málem omyli :o))). On domácnost a zvířata.... No nechci to vidět. Dneska kluci vstávali opravdu až neslušně brzo :o(. Budem muset být zalezlý, stejně nějak víc kašlu. Jen asi výprava pro jídlo, snad na chvíli přestane pršet. Michal je do zítra v Chomutově, tak máme všechno pro sebe :o)). Jen zítra mám strach, že nám akce nevyjde, předpovědi nejsou příznivé :o(. |
| Lotka+ 4 | 6760 |
|
|
29.5.2009 19:54:58
Pavli, ja pochazim od Rousinova, dediny kolem mame prochozene, zabavy a tak. I do te Vasi jsme chodivali. To byly casy :) Jak vy jste se tam ocitli?
Mate vy teda ted trapeni, at je brzy lip. Marto a vam at vyjde ozdravovna, kam pojedete? |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
29.5.2009 15:57:21
Pavli teda síla :o((( Lidi jsou děsný, takhle se nikdy reputace DN nezlepší.
Já byla včera u dr. pro papíry do ozdravovny, dneska ráno je hodila na vzp, doposlala poslední zprávu z AKI a paní v pojišťovně říkala, že už si mám kontaktovat kvůli termínu a tak :o). Tak asi to vyjde, klapne nebo tak. Jestli jo tak doufám, že to klukům opravdu prospěje, přeruší se ta šňůra nemocnosti a bude líp. Ani nevím kdy bych měla nějaký dopis nebo něco čekat. Domů jsme dorazili v půl třetí, já od snídaně hladová :o(, ještě že jsem ve městě nepotkala mou dr :o)). Máme v neděli akci, doufám , že nebude lít, je s tím práce jak..... Potřebovala bych dovolenou už teď :o)) |
| perdita | 3248 |
|
|
28.5.2009 13:31:24
Pavli, jestli to bylo na chírdě, tak tam jsem zažila jednu naprostou čůůůůůůůzu
kdyby mě sestřika nezadržela, tak jsem tu ježibabu zfackovala. pak jsme tam zažili ještě velice příjemného pana doktora, tak to není všechno na jedno brdo Držím palce. |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
28.5.2009 11:06:56
pavli, to je hrozny... drzte se.
![]() vsem ostatnim marodum preju brzke uzdraveni. maty je uzasnej!! ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.