| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 27062  [Dalších 25572 >>]
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
28.5.2009 10:25:35
Jdu na tetanovku...papa
pavlaaa 7713
28.5.2009 9:47:22
Ahoj, nestrašne s rotaviry ~o~. My měli začátkem dubna slabou střevní virózu, snad máme pro letošek se střevními problémy vybráno.
Matýsek je nádherný, Nat je úžasná sestřička a Oki skvělá maminka. Super, že plně kojíte. ~R^. S očkování neporadím, tu vakcínu na S. vůbec neznám.
Romi, pokud si pamatuješ mé příjmení, tak název naší obce je téměř stejný ~t~. Práce ve školce musí být dost náročná, máš můj obdiv.
Marti, Dášo, brzo se uzdravte.
Minulý týden byl u nás ten zápis na ZUŠ. Ve Slavkově mají upravené osnovy a dítě hned začíná s nástrojem + k tomu ještě přípravka. Ale zjistila jsem, že do naší vesnice jezdí soukromá hudební škola Meluzín, tak Anďu přihlásíme tam.
My jsme měli 2x výjezd do dětské, jednou se Fredovi na jizvě udělal hematon, podruhé mu začala mokvat ~n~ . Dr. byla dost nepříjemná, snad tam už nebudeme muset. Nepřipadá mi zas tak hysterická reakce jet s mokvající jizvou u miminka na pracoviště, kde ho operovali ~d~.
Lenka+03+05 6313
27.5.2009 16:30:15
My jsme to měly někdy v dubnu, Maruška trochu průjem, ale já s Anežkou jsme se vyzvracely z podoby. U mě se to 2. den lepšilo, ale Anežka v žaludku vůbec neudržela tekutiny, tak nám v dětské řekli, že je to na hranici hospitalizace, ale naštěstí se to do večera zlepšilo a další den už v pohodě.
Martina_Sam_Nath 8848
27.5.2009 16:03:22
To je hrozný. Abysme ty děti pomalu nikam nepouštěli :o((.
Sam do školky chodí jen na dopo a i tak mám obavy. Skoro se i těším na prázdniny.

Byli jsme na chvíli venku, Malej lezl na klouzačku u nás na pseudohřišti a málem dostal kopačákem perdu přímo do hlavy :o((. A chlapec, jen, že přece křičel " pozor" :O(((((
Tak zkusím zmátořit všechny síly a napsat na radnici, zda by s tím už něco nechtěli udělat. Oplotili totiž hřiště na tyhle míčový hry, ale z úplně nesmyslných azbytečných stran za brankama. Za kterýma to v naprostý pohodě může lítat, protože z obou stran je jen pár stromů a nic. Zato strana, která je s hřištětem zůstala volná, aby mohli sestřelovat děti. Tak mně to vytočilo.....
Nemáme tu v okolí jediný slušný hřiště :o((
Okartep.. 25791
27.5.2009 13:50:17
řádí toho hodně, ten rotavirovej virus je mrcha prý už tak zmutovanej, že se šíří kapénkově, my byli ve špitálu od začátku května a to tam bylo narváno, že děti jen zavodnili kapačkou a koho se dalo, posílali domů, hrůza..
Martina_Sam_Nath 8848
27.5.2009 13:46:28
jee :o(( střevní, všichni dr to říkají, že to teď v Brně hoodně řádí. A i už dlouho :o((. Kluci to měli jak jsme jeli do Prahy, v dubnu. A od tý doby pořád vím o někom, kdo se s tím trápí.
Oki na kapačkách jo? :o((( to je teda, místo abyste si užívali...tak snad je dobře a vydrží to. To je hrůza.
A dieta dobrý, ale pak maj nějak ty děti vypadat, hubený jsou jak.....Sam teda dost, přitom jí jak nezavřenej :o))
Nevyplatí se ani živit ani šatit. A bude hůř :o))
27.5.2009 13:19:25
Oki, úžasnej prďolka :)
To je prima, že si Natálka s bráškou rozumí ~m~
Okartep.. 25791
27.5.2009 13:18:11
Dáši, držte se... mně s tím skončily obě děti ve špitále na kapačkách~q~
27.5.2009 13:16:08
Nám se daří střevní virozou, Ondra začal zvracením a plynule přešel na průjmy, Lucka to vzala přes průjem a teplotu. Mě taky 2dny nebylo nic moc... tak nám ten výlet na zahradu do bazenu přišel trošku draho (na zdraví). I když ve školce říkali, že jim to tam řádí a maminky děti vesele vykakají a vyblinkají a pošlou do školky, takže možná si to Ondrášek donesl už od tam...
Zas člověk nemusí moc vymýšlet, co těm prckům uvařit, mají to celkem jasný předem ~w~

Okartep.. 25791
27.5.2009 13:08:11
jo jo, úžasnej je.. nevím, proč jsem kluka nechtěla:) Nat je úžasná, absolutně žádný problém, dala by mu vše, pomáhá, prostě si užíváme...
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 27062  [Dalších 25572 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.