| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 27062  [Dalších 25562 >>]
Martina_Sam_Nath 8848
27.5.2009 12:59:43
A vidíš bižuterie mě nenapadla, je fakt, že se strojí vždycky krásně, skvělý tip :o)). Díky :o))
Martina_Sam_Nath 8848
27.5.2009 12:58:59
Ahooj :o)), to je krásnej kluk :o)). Úžasnej :o)))

No jo no, malý hodný miminko :o)). Co Nat? Spokojená?

S očkováním nevím, synforix ani nevím co je. Nath má hexu a priorix tetra, neštovice nechcem. Prevenar nemá, počkám jak se bude vyvíjet s nemocností a nechám kdyžtak jako Samovi, kdyby měl málo protilátek proti němu.

Teď doufám budou nějakou co možná nejdelší :o)) dobu zdraví :o)) a budem chvíli bez starostí.
Okartep.. 25791
27.5.2009 12:29:47
Marti, kup jakoukoliv bižuterii, tím nic nezkazíš, ne?

a jinak zdravím Pavlu a držím pěsti s Fredovýma prstíkama, to si užijete..

jen jsem to přelítla, ty děti tak rostou, co??
Okartep.. 25791
27.5.2009 12:28:47
Nazdárek.. já se ani neozývala, taky jsme tu měli kalamitu, tak abych nepřidávala další negativa:)

Poradíte co očkovat a jak? hexu a Prevenar nebo Synforix a kdy?
no a dvouměsíční Matýsek:)

Martina_Sam_Nath 8848
27.5.2009 10:34:25
Ahoj

Maru tak super, tak ať to vydrží :o))

Kluci jsou konečně od pondělí naočkovaní, tak mám klid a nemusím na to pořád myslet. Dr. nám teď vypisuje papíry na ozdravovnu, tak uvidím co na to pak pojišťovna.
Já mám atb, sedlo mi něco na průdušky a kašlala jsem jak po kartonu startek :o(((
Ale už je líp, šetřím se, ven lezu jen na nejnutnější....skoro.
V neděli máme s MC akci tak musím být fit. A taky se nechci osypat, i když dnešní počasí mi přeje :o)).

A co vůbec Oki? Viděli jsme někdo nějakou fotku maličkýho? A co Danuš? Nevíte jak se komu daří?
A vůbec co vaše dětičky? Frkněte sem taky nějaký fotky :o))

Jo a nevíte co se kupuje k narozeninám 9 letý holčině? Vím že ulítává na HSM ale mám pocit, že toho má tolik, že bych vybrala něco co už má :o(.
Sam je pozvanej na narozeniny a já abych vymýšlela. Na to mi chybí buňky a i ta holčička :o)))
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
26.5.2009 22:52:10
Maru, tak to je úspěch, jak jsi to nakonec zvládla?
Tak snad už se brzy dospíš a doodpočineš a budeš si tu mateřskou líp užívat ~s~
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
26.5.2009 21:11:29
ahoj holky, byli jsme u nasich, tak zas nestiham cist co se tady udalo, jen jsem zahlidla co bude mit chudinka Fred jeste za trapeni...~;((tak se drzte...

A zahlidla jsem dotaz kam chodi Terezka, chodi tancovat do Ondrasku, je to vojensky soubor, i kdyz ted tam byli nejaky tahanice takze uz to mozna vojensky neni¨, ani nevim, ale kazdopadne nacviky maji porad v kasarnach.
6.6. maji vystoupeni na Svobodaku, Terezka ted nechodila moc pravidelne, tak jsem zvedava jak to tam chudak zvladne...~:(No nejak se snad ztrati mezi ostatni ~:-D

Adamek UZ SPINKA CELOU!!!!!!!!!!!!NOC, musim se pochlubit uspechem...ale hlavne abych to nezakrikla....~;)
Kdyz se nahodou vzbudi tak trosku zaplace a hned zas spinka dal, kojim ho uz jen na noc na usnuti, to chci jeste tak 14 dni a pak prestanu uplne.
Lotka+ 4 6760
24.5.2009 18:24:59
:) No to je. S Danem jsem se ve školce nepotkala. Jsem tak dva roky. Kam chodi do skoly?
Andrea+Dan+Ondra 30172
22.5.2009 17:55:27
Ahoj,náš Dan chodil do školky na Barvičku,to je ale náhoda~x~
Lotka+ 4 6760
22.5.2009 17:52:46
Ahoj,
Pavli, držte se, přeju ať je to špatný co nejdřív za váma. Vy bydlíte někde kolem Slavkova? V které vesnici?
Ptala ses na náplň mé práce ve speciální mateřině- řekla bych, že to hlavní je stejné jako v běžné MŠ - stejný režim dne, podobný vzdělávací plán jen uzpůsobený potřebám dětí s nižším intelektem. Rozdíl oproti běžné mateřině- musíme vyvíjet obří úsilí, abychom udrželi pozornost dětí, neustále je něčím zaměstnávat, nabízet jim činnosti, mít je neustále na očích, pořád s nimi být v kontaktu, mnohem více je hlídat, dost si navzájem ubližují (některé i sobě), utíkaji a tak. Navíc přebalování u některých dětiček, oblíkání. A autisti potřebují další specifika.

Náš Tom to měl v ZUŠ tak, jak už tu bylo napsáno. První pololetí jen přípravka, od druhého už i nástroj. Další rok to pak byla nauka a nástroj. První roky se nám to dařilo domluvit tak, že měl Tom hodinu kláves a hned po ní následovala nauka. Jiný rok zas obráceně, ale hlavně že to měl v jeden den, což bylo super.

Ali, krásná čepička :)
[<<Předchozích 1490] Názory 14911500 z 27062  [Dalších 25562 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.