Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
27.5.2009 12:59:43
A vidíš bižuterie mě nenapadla, je fakt, že se strojí vždycky krásně, skvělý tip :o)). Díky :o))
|
|
|
27.5.2009 12:58:59
Ahooj :o)), to je krásnej kluk :o)). Úžasnej :o)))
No jo no, malý hodný miminko :o)). Co Nat? Spokojená? S očkováním nevím, synforix ani nevím co je. Nath má hexu a priorix tetra, neštovice nechcem. Prevenar nemá, počkám jak se bude vyvíjet s nemocností a nechám kdyžtak jako Samovi, kdyby měl málo protilátek proti němu. Teď doufám budou nějakou co možná nejdelší :o)) dobu zdraví :o)) a budem chvíli bez starostí. |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
27.5.2009 12:29:47
Marti, kup jakoukoliv bižuterii, tím nic nezkazíš, ne?
a jinak zdravím Pavlu a držím pěsti s Fredovýma prstíkama, to si užijete.. jen jsem to přelítla, ty děti tak rostou, co?? |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
27.5.2009 12:28:47
Nazdárek.. já se ani neozývala, taky jsme tu měli kalamitu, tak abych nepřidávala další negativa:)
Poradíte co očkovat a jak? hexu a Prevenar nebo Synforix a kdy? no a dvouměsíční Matýsek:) ![]() |
|
|
27.5.2009 10:34:25
Ahoj
Maru tak super, tak ať to vydrží :o)) Kluci jsou konečně od pondělí naočkovaní, tak mám klid a nemusím na to pořád myslet. Dr. nám teď vypisuje papíry na ozdravovnu, tak uvidím co na to pak pojišťovna. Já mám atb, sedlo mi něco na průdušky a kašlala jsem jak po kartonu startek :o((( Ale už je líp, šetřím se, ven lezu jen na nejnutnější....skoro. V neděli máme s MC akci tak musím být fit. A taky se nechci osypat, i když dnešní počasí mi přeje :o)). A co vůbec Oki? Viděli jsme někdo nějakou fotku maličkýho? A co Danuš? Nevíte jak se komu daří? A vůbec co vaše dětičky? Frkněte sem taky nějaký fotky :o)) Jo a nevíte co se kupuje k narozeninám 9 letý holčině? Vím že ulítává na HSM ale mám pocit, že toho má tolik, že bych vybrala něco co už má :o(. Sam je pozvanej na narozeniny a já abych vymýšlela. Na to mi chybí buňky a i ta holčička :o))) |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
26.5.2009 22:52:10
Maru, tak to je úspěch, jak jsi to nakonec zvládla?
Tak snad už se brzy dospíš a doodpočineš a budeš si tu mateřskou líp užívat ![]() |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
26.5.2009 21:11:29
ahoj holky, byli jsme u nasich, tak zas nestiham cist co se tady udalo, jen jsem zahlidla co bude mit chudinka Fred jeste za trapeni...
tak se drzte...A zahlidla jsem dotaz kam chodi Terezka, chodi tancovat do Ondrasku, je to vojensky soubor, i kdyz ted tam byli nejaky tahanice takze uz to mozna vojensky neni¨, ani nevim, ale kazdopadne nacviky maji porad v kasarnach. 6.6. maji vystoupeni na Svobodaku, Terezka ted nechodila moc pravidelne, tak jsem zvedava jak to tam chudak zvladne... No nejak se snad ztrati mezi ostatni ![]() Adamek UZ SPINKA CELOU!!!!!!!!!!!!NOC, musim se pochlubit uspechem...ale hlavne abych to nezakrikla.... ![]() Kdyz se nahodou vzbudi tak trosku zaplace a hned zas spinka dal, kojim ho uz jen na noc na usnuti, to chci jeste tak 14 dni a pak prestanu uplne. |
| Lotka+ 4 | 6760 |
|
|
24.5.2009 18:24:59
:) No to je. S Danem jsem se ve školce nepotkala. Jsem tak dva roky. Kam chodi do skoly?
|
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
22.5.2009 17:55:27
Ahoj,náš Dan chodil do školky na Barvičku,to je ale náhoda
![]() |
| Lotka+ 4 | 6760 |
|
|
22.5.2009 17:52:46
Ahoj,
Pavli, držte se, přeju ať je to špatný co nejdřív za váma. Vy bydlíte někde kolem Slavkova? V které vesnici? Ptala ses na náplň mé práce ve speciální mateřině- řekla bych, že to hlavní je stejné jako v běžné MŠ - stejný režim dne, podobný vzdělávací plán jen uzpůsobený potřebám dětí s nižším intelektem. Rozdíl oproti běžné mateřině- musíme vyvíjet obří úsilí, abychom udrželi pozornost dětí, neustále je něčím zaměstnávat, nabízet jim činnosti, mít je neustále na očích, pořád s nimi být v kontaktu, mnohem více je hlídat, dost si navzájem ubližují (některé i sobě), utíkaji a tak. Navíc přebalování u některých dětiček, oblíkání. A autisti potřebují další specifika. Náš Tom to měl v ZUŠ tak, jak už tu bylo napsáno. První pololetí jen přípravka, od druhého už i nástroj. Další rok to pak byla nauka a nástroj. První roky se nám to dařilo domluvit tak, že měl Tom hodinu kláves a hned po ní následovala nauka. Jiný rok zas obráceně, ale hlavně že to měl v jeden den, což bylo super. Ali, krásná čepička :) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.