Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
21.5.2009 18:19:18
Ahoj
a co jim ve školce vadí? Stejně bude otevřená a nějaký děti tam chodit budou ne? O tolik víc práce s nima nemají. Podle mně o tom rozhoduje ředitelka, co s ní zkusit promluvit? To Vás tam takhle diskriminujou, že jste " přistěhovalí"? To je síla, bych řekla, že v dnešní době už to není. Místo aby byli rádi, že se vesnice nevylidňují....Snad je to přejde. Já mám hektickej program, těším se na víkend, máme volné posezení s kamarádkama a rodinama a v neděli moožná na poslední chvíli půjdem do cirkusu. Uvidím. Nebo se taky budem jen tak válet.... :o)) |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
20.5.2009 14:11:18
Holky dík za povzbuzení. Teď jdeme pro kluky do školky, bude to první procházka vesnicí po operaci, snad ty zvědavé pohledy vydržím. Ve školce mě trochu naštvali, chtěla jsem starší Áčka přihlásit na 3 týdny v červenci, kdy je školka otevřená pro děti pracujících rodičů. Původní domluva byla, že donesu od dr. potvrzení o operaci Freda, náročné rehabilitaci, atd. a kluci můžou chodit. Dnes manželovi tvrdili, že to nejde, prý by jim mohla dojít kontrola z pracáku?????? Dosud jsem žila v přesvědčení, že pouze ředitelka rozhoduje o tom, kdo bude školku navštěvovat a kdy. Stejné je to s logopedií - děti starousedlíků cvičí řeč denně ve školce, když jsme se ptali, zda by nemohli přibrat Alexe, tak bohužel. Musíme jezdit do Slavkova.
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
20.5.2009 13:55:02
čauky
![]() Teda Pavli, to si vůbec neumím představit, jak máš takovýho mrňouska ohlídat, aby si to nestrhával? Vždyť v tomhle věku nechcou ani čepice ani brýle ani nic, natož zafačovaný nohy a ruce. Chuďátko, i ty. Přeju ať se to dobře hojí a je to co nejdřív bez ¨dalších komplikací za váma. My jsme zítra odhlášení ze školky a jedem na zahradu. Přeci je chudáčky nebudu trápit v 28°C v institucích... Jestli se někdo chcete přidat, tak jste zváni. Jídlo s sebou, další vymoženosti jako sedátka, mikrovlnka, konvice apod. tam máme ;) Ale nástrahy tam jsou (bazén, písek, schody, houpačka) Lucka spadla do bazénu dědovi zrovna o víkendu, uff, ještě že to nebylo mě. Holt si musela sundávat boty zrovna u bazénu a zrovna ve stoje. Prostě chtěla být jako starší brácha. |
|
|
20.5.2009 10:00:09
Ahoj
teda to je síla, takhle přes léto. A to to nevěděli dopředu, vždyť spousta operací se dělá v době, aby se s tím dalo vyjít. To je fakt maso :o((( A neporadili ( i když tak asi určitě ne ) nějaké návleky, nebo něco ochrannýho na to? A převazy musí být jen u nich? To je pěkná vyhlídka a nápl%n léta. Snad se sžijete a vydržíte, je to smůla, v takovou dobu. Včera byla besídka krásná, užila jsem si to. Dopo jsem teda lítala jak hadr, ale zase jsem spoustu věcí vyřídila. Dneska jsme konečně byli u dr. Nath je zdravej a ranní záchvaty kašle, jsou vykašlávání zadní rýmy :o((. Dneska půl hodiny kašlal po probbuzení a to se vzbudil přčed pátou. Já rýmuju stejně a ráno stojím nad mísou :o(. V pondělí můžem naklusat na očkování a snad už budem vědět ty lázně, dr. zapomněla, děsně se omlouvala, tak uvidím. Poo vyzvedávám Sama a jsme do večera v kuřátchách, město se slitovalo a dělají nám tam na zimu kotel a topení :o)), celá herna pro nás :o)) Zkusím nadhodit, jak jste na tom, co nějakej rychlej srazík? V týdnu, když bude pěkně....byla bych i pro mariánský, tam nemusím pořád stát u Sama a ani by se mi tam nenudil :o)), skončil abych na pískovišti. Nebo ta kavárna v krpoli :o)) Co? :o))) |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
19.5.2009 13:28:40
jezis pavli, no to je mazec:-(((
chudacek malej.. a ty taky ![]() a nemohlo se to delat driv?? kdyby byl malinkej, tolik by mu to byvalo nevadilo a tolik nebojoval.. ale ted uz je pozde, to je jasny:-( ale teda taky me nenapadlo, ze byste meli tak dlouhou pooperacni dobu. snad si malej zvykne a nebude si to tahat... |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
19.5.2009 10:57:29
S karatem bohužel neporadím, naši kluci extra pohybově nadaní nejsou.
Ali, jsi moc šikovná. Nikolka vypadá moc spokojeně,časem jí určitě příkrmy zachutnají. Já mám mírnou depresi, pooperační péče bude mnohem horší, než jsme předpokládali. Obden musíme převazovat, malý sebou mrská a snaží se uhnout, je to náročné. Bohužel ručičku bude mít zavázanou do půlky července, pak až do září budu muset dávat obvaz na noc. Nožičky bude mít obvázané do začátku srpna. Vůbec jsme s tak dlouhou dobou nepočítali,všichni nám říkali obvazy nebo sádra 6 týdnů. Navíc nás ještě čeká operace levé ručičky,sotva ho přestanu trápit s obvazy na jedné ruce, dostane obvaz na druhou. Jsem z toho fakt špatná, v létě žádné koupaliště, dovolená u vody, jen hlídat obvazy, aby se rána nezapařila, nezačala mokvat,.. |
|
|
18.5.2009 17:06:49
Ahoj
taky bych se chtěla takhle umět nudit :o)). Ale háčkování my nikdy nešlo :o)), je krásná a strašně jí to sluší. My včerejšek strávili snad s půkĺkou Brna v Mariánským. Ale bylo to krásný, užili jsme si to. S chrčením nevím, u nás se taky pořád kašle, ikdyž už míň. V noci nechrčí, to občas Sam, vysychá, protože spí s otevřenou pusou :o). Zítra zajdu za dr na kontrolní poslech, zjistím co ozdr. a kdy očkovat, už mi to leze na mozek. Zítra má Sam besídku, tak tu mám celej repertoár pořád dokola v různý hlasitosti :o). Nath je protiva, zuby pořád lezou, ještě neprořízly :o(. Ale umí spát v kuse hodinu a půl dopoledne :o)). A ráno se budí po páté a skoro do šesti si hraje sám potichu v postýlce :o)) S hudbou teda nevím. Nemám sluch a nikdy mně k ničemu nevedli, tak uvidím ve škole, nebo někde co by mi řekli, zatím mám pocit, že ho to moc nebere. Sport bych taky chtěla, ale nevím. To karate hodně doporučují a vůbec ty asijský sporty, že se naučí i spravedlivýmu boji, bránit se a tak všelijak...:o)). Ale s časem co mám to vidím taky tak na příští rok, nebo ve škole. Teď tu kuci pobíhají jeden s fouk. harmonikou a druhej s flétnou :o((, nemám ráda hudbu v jejich pojetí :o)))) |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
18.5.2009 14:27:02
o vikendu jsem se nudila
![]() ![]() |
| Jeanne | 15537 |
|
|
18.5.2009 10:39:38
Tak já si pamatuju, že jsem přišla domů z 1. třídy a doma byl klavír a začala jsem chodit do hudebky (teorie) i na nástroj hned. Je to teda 18 let.
Hodiny teorie mě vůbec, vůbec nebavily.![]() |
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
18.5.2009 10:03:30
jejda, to příspěvek jak od neúspěšného absolventa zvláštní školy - myslím tím, jak to jako probíhá na tréninkách karate, co všechno se tam děje atd....jestli někdo má zkušenost a jestli byste to brali jako vhodný sport pro malé děti.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.