Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bluni+2vejcevejci | 32618 |
|
|
18.5.2009 10:02:00
jo a ještě jsem se chtěla zeptat maminek hošíků - jaký dělají sport?
A co obnáší chozená do karate? Jsem absolutně sportovní brambora a mám pohybově celkem nadané hošíky... brácha mi neustále poslední dobou podsouvá karate - já si představuju, že karate znamená hřbetem ruky lámat cihly.... ![]() karate znamená zápas??? |
|
|
18.5.2009 10:00:19
Pavlo - on si může malej na Zušce klidně místo nástroje vybrat zpěv (možná víš...:o)
|
| pavlaaa | 7713 |
|
|
18.5.2009 9:32:46
Bluni, díky moc, já jsem žila v přesvědčení,že hned první rok má dítě 1x týdně hru na nástroj a 1x týdně nauku. Andrejek krásně zpívá, všichni nám doporučují, aby začal na něco hrát. Ve školce chodí do flétny a baví ho to. V září jde do první třídy, ale měl odklad, takže až ve 2. třídě začne s nějakým nástrojem, bude mít už 8,5 roku a to se mi zdá akorát. Ještě chce chodit do dramatiky, bohužel v okruhu 10km žádný dramaťák není :-(.
My dnes jedeme na převaz, poprvé uvidím, jak se operace zdařila. Tak snad nebudu zklamaná. |
|
|
17.5.2009 19:01:49
Pavlo, ahojky!
napíšu Ti, jak to chodí v ZUŠ - v první třídě se začíná společným předmětem "PHV" - Přípravná hudební výchova, to je kolektivní předmět, kde se hodně zpívá, hraje na dřívka apod., učí se noty podle obrázkovýho sešitku a během tojo prvního pololetí se rozhoduješ, na jaký nástroj bude dítě hrát (většinou jim do hodin chodí učitelé představit ty nástroje), od druhého pololetí se k PHV přidá ta hra na nástroj - je to pro 2 - 3 děti zaráz (podle toho, jak to vyjde, ale učitel jim může tu hodinu rozdělit napůl, že se tak věnuje každýmu dítěti individuálně - záleží, jak si to ten učitel zorganizuje). Pak od druhé třídy už je to: hudební nauka zvlášť (teorie) a hra na nástroj zvlášť - individuální výuka. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
17.5.2009 15:09:41
nějak moc fakt
![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
17.5.2009 15:09:09
čauky,
Dančo, myslím, že měla Lucka něco obdobnýho...naše dr. to uzavřela, jakože tam malý průchod, jak je malá, a že to s tím jak vyroste zmizí...měli jsme doporučené podložený spaní pod hlavou, jak bývá při rýmě apod., a zvlhčovat vzduch a nos... alergická je, ale projevuje se nám to jinak, vyrážkou... Trpěla i víc na stř. ucho, než třeba Ondra, takže fakt podkládáme, aby případně cokoliv, co tam vzadu chrčí nezateklo do uší... Je fakt, že se to lepší jak roste :) Nechrčí vůbec, jen když má fakt rýmu... |
| DanaK | 29100 |
|
16.5.2009 23:45:55
víc jako zájmový kroužek.
Stačí že učení bude mít hafo ve škole, ještě ji stresovat flétnou .Ve škole bych chtěla nahlásit do kroužku do korálkové dílny a angličtiny tak uvidíme zda se dostane |
| DanaK | 29100 |
|
16.5.2009 23:44:33
Pavli Týna do ZUŠ chodit nebude, takže netuším.
Bude pouze pokračovat ve flétně a to v Yamaze. V ZuŠ to totiž berou moc vážně, děti musí denně cvičit, učitel je přísný, od sousedky tam chodí kluk. Hraje hodinu pak sám před učitelem... to si myslím že by ani Týnu nebavilo. V Yamaze budou 3-4 děti a hrají společně a berou to v |
| DanaK | 29100 |
|
16.5.2009 23:39:51
Holky díky.
Jeane má to asi 3 dny a je to fakt střídavě. teď v noci zase spinká klidně, včera v noci chrčela... fakt nevím čím to je. Chrčí když leží na zádech, na bříšku je to o.k. Ale jsem ráda, že nejsem sama, hodně čtu na netu, že to tak má víc dětí, tak snad to není nic zásadního. ![]() A Kája právě nekašle, ale kýchá ![]() |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
16.5.2009 21:23:58
danco, s chrcenim neporadim :( ale zadni ryma nebo alergie je dost pravdepodobna..
nik ma kasel taky, uz tyden a nijak se to nelepsi, nehorsi.. v po dostala pamycon do ńosu, pritom rymu vubec nemela, prej ma zadni.. mno, obcas neco odsaju, ale jinak zadna zmena.. kasel porad. pavli, to je dobre, ze si mela kam dat kluky a mohla si se venovat jen fredovi!! snad se mu kojo zase zlepsi.. my zas bojujem s prikrmama.. nikina odmita jist cokoliv jinyho nez prso nebo vodu. teda mluvim o zelenine ci kasi.. ovoce jsem zatim nedavala. ryzovy a kuku zizaly ji jedou. ale zelenina kupovana, varena, nic. prvni lzicku pusu otevre, dalsi dve se s ni poperu a dalsi uz zavre pusu, popr to vyprska. a rve HAMMMM a chce prso.. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.