Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pavlaaa | 7713 |
|
|
16.5.2009 15:17:01
Dančo, tu dr. bohužel neznám, netuším, jak moc Karolínka "chrčí", ale Fred má velmi podobné problémy. Prázdný nos, hlasité dýchání, v noci chrápání, když se přisaje, tak se nám zdá, že má plný nos a přitom nic neodsajeme. Do toho nám pořád kašle, trvá to už 6 týdnů, není to akutní kašel, ale minimálně jednou za hodinu zakašle, když je na koberci, je to horší - takže asi alergie
. Měla jsem nervy, že ho kvůli kašli nevezmou na operaci, ale poslouchala ho naše dr., alergoložka i dr. v nemocnici a všechny se shodly, že dýchání je čisté a dýchací cesty průchozí, takže narkóza je možná. Prý děti s dispozicí k alergiím tyto problémy mívají. Léky na alergii nám nikdo zatím nepsal a doufám, že bez nich ještě dlouho vydržíme.Romi, mohu se zeptat na náplň Tvé práce ve školce? Nemůže Míša přejít na nějaký jiný sport, který je ke kolenům šetrnější? Maru, už dlouho se chci zeptat, do kterého folklórního souboru Terezka chodí? A dotaz pro všechny rodiče předškoláků - začnete už v 1. třídě s výukou hry na hudební nástroj na ZUŠ? U nás je zápis za týden a my se nejsme schopni dopočítat, do čeho všeho bude Andrej chodit . Danuš,můžeš mi prosím napsat, jaká je nabídka kroužků ve Šlapkách? Je tam při ZUŠ dramaťák? Ali, Nikolka je moc šikovná, Fred se na všechny 4 dostal 2 dny před operací. Ale jsem ráda, že to bere zvolna, kdyby si teď chtěl stoupat, bylo by to náročnější. Fred je už po operaci v pohodě, ale bojkotuje pořád kojení i flašku . V noci se po dlouhém boji přisaje, přes den vůbec. Odstříkávám a nervačím,že se odstaví úplně. Dnes mám v plánu vzít kluky na Muzejní noc. Byli týden u našich, před operací jsem byla děsně nervózní, tak bych se chtěla chvíli věnovat jen jim. Fred kojení odmítá a chování zvládne i J. Alex ale poo neusnul a venku je hnusně, tak začínám váhat, zda je to tak dobrý nápad. Snad se vám ten megapříspěvek bude chtít číst. |
| Jeanne | 15537 |
|
|
16.5.2009 14:52:06
A ještě, když děti byly miminka, tak při potížích jsem jim zavěšovala k postýlce nakrájenou cibuli.
|
| Jeanne | 15537 |
|
|
16.5.2009 14:49:51
Ahojky, no těžko takhle říct, jak to má dlouho? Moje děti chrčí přes týden a myslím, že mají zadní rýmu, nevysmrkají nic a přes den na nich není nic poznat a jak lehnou tak chrčí, některé noci i prokašlají.
My máme moc dobrou ORL doktorku na Vídeňské u Unionu, nemusíme mít doporučení, často chodíme i bez zavolání, dr. teda říká, aby jsme zavolali, že nám aspoň řekne, kolik je tam lidí. Jmenuje se Anna Bachyňská. Na alergologii je na dlouho objednání ne ? A semhle by jste mohli jít už v pondělí. ![]() |
| DanaK | 29100 |
|
16.5.2009 7:03:16
Pavli četla jsem, že malej byl na operaci. Tak a´t se brzo v pořádku, nedočetla jsem teda co mu přesně je, ale držím palce.
Intubace je hnusná, já po ní kašlala vždycky týden a pomáhají hašlerky .o)). Ale to Fredy ještě asi nesmí ![]() |
| DanaK | 29100 |
|
16.5.2009 7:00:26
Holky ahoj,
Jdu k Vám na radu opět .Kája už 3 den děsně chrčí při dejchání. Byla jsem s ní u Dr. ale nic jí není. Dýchání čisté, v krku nic. Když odsávám odsávačkou, tak neodsaju vůbec nic, to má volný, čistý. tak co to sakra je??? Dr. říkala, že by to mohla být už alergie. Dala jí Fenistil, ale zatím moc nepomáhám, dávám druhej den. Sklidní se to venku, doma chrčí, přijde mi to jak nateklý sliznice v nose... Nemáte s tím zkušenost? Mám s ní jít na ORL nebo alergologii??? Co s ní v 5ti měsících??? Léky žádný nejsou prý pro tenhle věk na alergie, říkala Dr. ![]() Mám strach aby z toho zase nebyl zápal plic. Jinak kapu jí Sterimar, zvlhčovač nám tu jede na plno máme 60%, větrám, venku je hodně. co dál ??? A ještě dotaz máte zkušenosti s DR. Láníkovou??? Alergolog- imunolog Ali malá je krásná , tchán říkal, že tvoje švagrová má taky holčičku tak nějak stejně starou, to máš fajn ne? Budou kámošky . |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
15.5.2009 21:24:18
hodina telocviku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
15.5.2009 18:06:21
Jupí, jupí a jsem do neděle bez dětí
![]() |
| Lotka+ 4 | 6760 |
|
|
15.5.2009 17:39:55
Ahojky vsem,
Pavli, to je dobre, ze uz mate operaci uspesne za sebou. Ja v Praminku nepracovala, jsem ve specialni materske skole na Barvicce. Miska gymnastiku na nejakou dobu prerusila, pred nedavnem se k ni zase vratila, ale ma problemy s koleny. Zrovna dnes jsme meli rozhovor s nasi dr, moc ji gymnastiku vymlouvala, ale Miska nechce slyset. Jinak je na gymplu a je tam spokojena :) A uz je zdrava, v pondeli maze do skoly. A tuk, tuk, tuk, nikdo jiny u nas tu virozu nechytil. Maru, to ziram, jake brylecky se daji dnes koupit :) Aspon se deticky za ne pak nestydi. To neni jako kdysi bryle pro nas- masarkove :( Taky jsme vybirali pro Misku, zacala si na oci stezovat asi pred rokem. A take jsme vybrali pekne, ohromne ji slusi. Ali, jak tak ctu vasi story s nestovicema, zacinam uvazovat, jestli snad neni lepsi nechat ditko proti nim naockovat. |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
14.5.2009 21:56:08
Marti, zase stehovani? Teda nezavidim...
![]() Terezka bude mit zase brejlicky, ma pry na pravem ocicku 3/4 dioptrie a levy ma dobry, tak ze se ji to snad brzo srovna, hned u dveri meli bryle Hello Kitty ( asï znate tu kocku), a k tomu s ni pouzdro, takze sme hodinu diskutovali, chtela ty nejprisernejsi a navic ji byly veliky, tak nakonec jsme vybrali Hello Kitty ale pekny...no ta cena sila, ale jiny by urcite pak nechtela nosit, nastesti jsou ji jeste i ty co nosila pred tim, tak tam jen daji novy skla a bude je mit jako nahradni. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
14.5.2009 11:31:45
Musí to být vyčerpávající. My máme v plánu, že tu budem v klídku až do stáří a celkem mě to uklidňuje :)
taky vařím - bramboračku a maso na houbách, bram. kaše Zítra asi špenát s vajíčkem a bram. knedlíkem. a na sobotu bych chtěla zkusit Pangasiuse, ještě jsem ho doma nedělala :) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.