| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 27062  [Dalších 25522 >>]
Martina_Sam_Nath 8848
14.5.2009 9:56:41
tak teoreticky by to mohlo být do většího, vzhledem k tomu op kolik by nám tu stoupnul nájem.
Věděla jsem, že se to může stát, ale stejně mě to nějak už zmáhá. Nikde nezaktvíme, lidi pořád nový....tady jsme nejdýl na jedom místě a je to tu ideální. No a do toho ta školka a tak...
Uvidím, jdu vařit, není inspirace :o(
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
14.5.2009 9:40:32
Hm, tak to není veselé stěhování kvůli prostoru apod. :((((
Tak ať to dopadne
Martina_Sam_Nath 8848
14.5.2009 9:33:28
jak je to s přejitím jinam nevím, ale já jsem na Aki strašně spokojená. Dr. i sestry super. Snad teprve druhý místo s doktorama ( a že jich známe :o(), kde pokaždé vědí kdo s čím jdeme, kde se dr představí, kde pokaždé přivítá podáním ruky ale hlavně kde má čas jak na Sama, aby věděl co ho čeká, aby se nebál, dělá kompromisy ( nevyšetřuje v leže, pokud to není nutný, nepoužívá do krku špachtli...), ale má čas i na mně. Všechno poví, vysvětlí, výsledky srozumitelně přeloží....
Fakt na ní po těch pár návštěvách můžu pět jen chválu. A sesrtřičky taky, jak s odběrama, tak spiro....

A stěhování jen po Brně.Michal dal výpověď v práci a jelikož tenhle dům patří jeho šéfovi....Budem do školky asi dojíždět mhd :o(.Zatím prý něco na kameňáku, ale nevím, ještě se může stát věcí...
14.5.2009 9:19:37
Páni, teĎ to dočítám do konce, stěhování???
Vy si nedáte pokoj ~t~

A kam? Do většího? A zůstanete v Brně, nebo někam k sestře???
14.5.2009 9:18:35
Marti, my jsme byli na alergologii v Bílým domě... Aki je lepší? A je problém přejít, když už jsme byli u dr. tam? Nevíš?
Martina_Sam_Nath 8848
14.5.2009 8:09:33
Ahoj

teda to je děs, tak ať se nepotvrdí. Co malinká? Ta se drží?
Je fakt, že o těch neštovicích se to tolik neříká a kolikrát ani neví, ale po nich je ta nemocnost větší, někdy i o dost na cca půl roku i víc :o(.
U Sama to bylo stejný.
Nath dlabe léky, zdá se mi lepší, oči už ráno neměl zalepený, tak mám pocit, že to opravdu bude něčím " kvetoucím". V nejhorším ho na Aki taky vezmou do péče.

Zázračně se vvlíkám ze všech pochůzek a sedím doma restuju a uklízím a tak. Včera jsem nakonec převrtala i botník. I když nevím proč, když se v létě budem s největší pravděpodobností zase stěhovat.
Alena, 3x♀ 1037
13.5.2009 18:57:42
cau, tak ter ma dalsi silny atb :-(
dr. povidala, ze i krk vypada o hoooodne hur nez den predtim. udelala ji vyter, toz uvidim v patek, jestli ma taky spalovku nebo jinyho bacila..

a co se tyce chorob.. muzu jen potvrdit, ze lavina chorob je od nestovic:-( za celou zimu mela zazda jednou rymu a jinak byly az do unora zdrave...
od unora, co jsme si prinesly nestovky jsou nachcipany vic ci min obe PORAD. ada co dobrala pamycon, za dalsi den ma opet solidni rymu a kasle vlastne porad. ter kasle silene porad, ale horecka ji aspon klesla..
pavlaaa 7713
13.5.2009 17:33:06
Už nám jede PC ~z~. Starší kluci jsou u babičky,Fred spí,po dlouhé době mám chvilku pro sebe. Bojujeme opět s kojením,malý nemůže najít polohu,zaklání se,raději se uřve,než aby si vzal prso. Flašku taky nechce,snad to zítra bude lepší. Když ho nepřikládám,tak je v pohodě, směje se nebo se vzteká, že chce lozit.

Ali, jak je Terce? Adélka měla spálu? I Lada s Aničkou si stěžovala, že po neštovicích má děti pořád nahromadě. Držím palce, ať se z toho konečně vyhrabete.

Romi, ahoj :-).Jak se máš, pracuješ ještě v Pramínku? Míša je už na gymplu? A dělá pořád gymnastiku? Ať se brzo uzdraví.

Marti, co jsi vyhrála? Já jsem si výhry asi už vybrala,za poslední rok jsem neměla ani jednou štěstí. O ozdravovně jsem také uvažovala, ale se 3 dětmi si netroufnu.

S brýlemi naštěstí zkušenost nemáme, snad je Lucka nebude vůbec potřebovat.
Martina_Sam_Nath 8848
13.5.2009 14:06:36
ježiš teď to teprve po sobě čtu. U vás se to sype , jsem chtěla napsat.
Ale třeba už je líp ne?? :o)
Mě se rozdrnčel hlava :o(, snažím se doma pofackovat co se dá, než půjdem do školky. Sam tam chtěl spát, tak je Nath otravnej, jak mu brácha chybí a vyžírám si to já :o))).

Ještě jsem si vzpomněla, krásná výstava Darwin je v anthroposu, stojí za to, malá, ale super. A pá a so jsou v anthroposu zdarma, do té doby než skončí výstava umění a než zas Venuši odvezou. Myslím do posledního června.
A pak ještě už mají dětské překážky v jungle parku u riviéry a něco pod názvem funpark.cz je u koupaliště. To teda visel jen plakát ve školce.
A taky nová výstava na zelňáku o středověku :o))

A končím s kulturní vložkou :o)) a jdu makat :o))
Martina_Sam_Nath 8848
13.5.2009 9:54:44
Ahoj

teda Ali u nás se to taky sype :o(((. A to jste byli zdaleka nejzdravější co znám.
My byli včera na AKI. Sam dostal slabší lék, výsledky skoro v normě, spiro ukázková. Tak snad bude stačit to udržovat takhle jen lehkýma lékama a bude dobře.
Nath dneska u dr taky vyfasoval něco na roztažení průdušek, že prej teď všude hodně kvete řepka. Tak je jasný, že asi kráčí v bráchových stopách. dr zjistí na pojišťovně ozdravovnu, chci jet s oběma. Aby se dali do kupy, jestli to půjde. V pá máme kontrolní poslech, tak uvidím.
A včera jsem batoleti zakoupila letní várku bot. Troje za víc jak 1800. Doufám, že do podzimu je vystaráno. Celkem měl a má už 6 párů, víc než já za posledních .......let. Nevyplatí se chlapec :o))))
[<<Předchozích 1530] Názory 15311540 z 27062  [Dalších 25522 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.