Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
12.5.2009 14:23:29
alco,
drzim palce at to nic neni ty horecky ![]() Ty nemoci jsou desny, ach jo, to je porad neco... ![]() |
|
|
12.5.2009 13:51:15
tak gratuluju k uspesny operaci a je super ze vas pustili domu, tak at uz je jen lip !
|
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
12.5.2009 13:12:56
je pavli, tak to byl fofr!! bezva ze jste doma.. tam vam bude lip.
ja vaham, jestli nevyrazim s ter znova k dr. ma 39,4 a to mi nak nesedi jen k nosohltanu :-( zacinam mit obavu, jestli ona nema spalovku jak ada... ![]() |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
12.5.2009 10:45:48
Ahoj holky,jsme doma. Ale Andy zaviroval PC,takze se opet pripojuji z mobilu. Fred byl na sale 3 hodiny,ma spravene obe nozicky a pravou rucicku. Levou rucicku odoperuji priste. Vcera mel horecku,z intubace kaslal,krvacelo mu brisko(brali z nej kuzi),neslo mu se prisat,nemohl najit polohu. V noci skoro nespal,ale ted cele dopoledne spokojene spi,snad je to nejhorsi za nami. Romi,Klaro,maly mel srusty nekterych prstu. Moc dik za podporu.
|
|
|
12.5.2009 9:13:51
ahoj holky, ADamek vcera dostal konecne posledni davku Hexy, mel v noci 39
, davam mu od nedele ten Diazepam,az do stredy a des, porad po nem place, mota se, nespinka a cely noci proplace a nemuzeme ho uklidnit...Kojim uz jen na usnuti, zacal konecne pit Sunar tak ho ma ke svacinam a na noc ho jeste nakojim, jenze ted se nebui na kojeni ale na chovani...no a po tech blbejch praskach nespinka vubec, Petr ho vozil celou noc v kocarku, ja jsem si totiz zlomila malicek na noze, opet po roce a na ty samy noze... Drzime Fredymu moc a palce uricte to dobre dopadne.Ja jdu s Terezkou na ocni ve ctvrtek, chodily jsme k dr.Rehurkove, uz bryle nosila a pak se ji to zlepsilo, 2 roky je nema a ted se mi zda ze zas dost silha, ale jdeme k Dr., Giacintovi, ma pry nejlepsi pristroje v BRne, tak uvidim jestli bude zmena, jsme objednany az na srpen,ale jeho manzelka ma optiku kde ji zatim zmerej jestli potrebuje brejlicky a on to potom v srpnu dodela.protoze ma tak dlouhy objednaci doby tak doufam ze bude dobrej. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
11.5.2009 23:12:07
Díky moc holky za povzbuzení :)
Taky jdem do Bílýho domu, patříme k dr. Kijaničkové :) |
| Leontýnka+3 | 26083 |
|
|
11.5.2009 21:28:25
Ahoj, koukám jak se máte.
Dášo z brýlek si nic nedělejte, Bořek je nosí už rok. A asi půl roku nosí okluzory. Kam se chystáte na oční? My chodíme k MUDr. Řehůřkové do Bílého domu a je bezvadná! Bořek je na tom podobně, on ale nepřečte poslední řádek ani s brýlema, v předposledním chybuje. Od minulého týdne má nové brýle a zlepšily se mu dioptrie o půlku!! Za cca 5 měsíců. Měl 3 dioptrie na pravém oku do dálky a teď má 1,5. Takže opravdu to pomohlo. On má k tomu ještě astigmatismus. Prognozu nám doktorka říkala, že je pravděpodobnost, že by to mohl rozcvičit a zlepšit až tak, že by v budoucnu brýle nepotřeboval. Držíme palce!! |
| Lotka+ 4 | 6760 |
|
|
11.5.2009 18:23:06
Ahoj vsem,
Pavli, drzim pesti, at probehne operace co nejlepe a vse se zadari a malej je v poradku. Sice nevim, co malymu je, ale zda se mi, ze se u vas ty ruzny choroby, alergie a problemy drzi :( Tak preju, at je vsechno co nejdriv ok. Nase Miska se v patek rano vratila ze skolniho zajezdu z Holandska a uz patej den horeckuje. Teploty se drzely stale ke 40ti a ani po paralenech a zabalech neklesaly pod 38,7. Takhle vysoke teploty ona nikdy nemivala, tak jsme radsi zajeli na pohotovost, ale je to pry jen viroza. Vcera byla lepsi, ale dnes uz ma zase 39. :( A to jsem si rikala, jak jsme v posledni dobe vsichni zdravi, jsem to asi zakrikla. |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
11.5.2009 15:01:50
brýle můžou podpořit aby se oči sami snažili. To že zhoršují a oči u nich leniví je pověra.
Ale jestli jen občas nepřečte předposledí tak to není nic hroznýho. Jen možná budou chtít ohlídat, jestli nemá problém jen jedno očko kvůli tupozrakosti. Kamarádky synovi na to přišli až loni v první třídě :o(, šanci na rozcvičení má malou :o((( Tak uvidíš, ale předposlední a poslední řádek je v pohodě. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
11.5.2009 14:42:53
Nepřečte poslední řádek a předposlední občas s chybou. Pár měsíců by bylo supr.
Já tomu moc nerozumím, ale může se vada zlepšit nošením brýlí? Mě spíš přijde, že nošením se to může jen zhoršovat... pomáhají očím a ty tak na ně spoléhají a netrénují se sami... Nevím, jak to funguje, možná se pletu |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.