| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1550] Názory 15511560 z 27062  [Dalších 25502 >>]
Martina_Sam_Nath 8848
11.5.2009 14:39:08
Ahoj

a na co mají podezření? Špatně vidí? nebo šilhá? Třeba je bude mít jen na pár měsíců.
Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 19585
11.5.2009 14:08:12
Pavli, ať vše dobře dopadne a bez komplikací.

Když to tak čtu, jsem ráda, že máme jen ty "drobné choroby" co máme...Operace, brrr, takový miminečko ~p~

Nás nejspíš čekají brejličky (Lucka), máme objednávku na oční. Tak z toho jsem smutná já, ale ve srovnání s Pavlou je to prkotina.
Martina_Sam_Nath 8848
11.5.2009 10:15:35
Pavli pevné nervy a hodně trpělivosti. Hlavně s dr...
Ať to ty i malej máte za sebou jak nejlíp a nejklidněji to jde a pak už jen pohodu a klid.

My za sebou máme náročnej ale krásnej víkend, teď debordelizuju byt a vařím :o))
Ve sředu máme kontrolu na Aki se Samem, budou výsledky a chci se infornmovat taky na ozdravovny. že bych jela s klukama aby se vyčistili a tak. Tady je ta prašnost děsivá :o(((

A co noci? Maru? U nás dobrý, jen budíčky pořád v pět a před pátou :o((Ale zase hodně udělám, když mám přísun kafe a sladkýho .o)))
pavlaaa 7713
11.5.2009 10:00:45
Ahoj,pisi z mobilu,jsem v nemocnici,Freda by meli za chvili vezt na sal. Pokusi se odoperovat vadu na vsech 4 koncetinach,v narkoze bude pres 2 hodiny. Od pul treti nic nepil,je moc hodny,ale je penim. Mel jit na sal prvni a porad cekame,nedostal ani predoperacni sedativa. Tak nam drzte palce.
perdita 3248
7.5.2009 18:10:03
Kláro, já vím, že jsme se bavily o tvojí otřesné zkušenosti, ale nikde tam nevidím doporučení na lepšího psychologa, ale já se na to nejspíš vyprdnu, ještě bych se dozvěděla něco, co nechci slyšet..
Lenka+03+05 6313
7.5.2009 13:39:07
Jede, teda doufám (teď měla jet ze soboty na neděli s pionýrem na dvoudeňák -spát budou ve stanu-a protože dost protestovala, tak nejede).
Kolik jich pojede to vůbec netuším, když jsem naposled viděla ten hlasovací seznam, tak jich tam bylo tuším 5.
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
7.5.2009 11:56:26
no nekdo ma stesti,ja ho mela s Terezkou a s Adamkem si to holt vyziram...~:(
Ale dneska uspech,kojila jsem ho v pulnoci a pak ho Petr 2x choval a v 5 jsem ho vzala do velky postele k nam a jeste hned usnul (je mi jasny ze u nas nema co delat v posteli,ale nemela jsem silu vstavat v 5....)
Takze to speje k lepsimu, a snad se to samo upravi, dneska mame v planu ze ho uz nenakojim a bude se jen chovat

Ale zas ho musim pochvalit, vcera udelal prvni samostatny krucky, zatim jen 2-3,ale je videt jak je stastnej kdyz se mu to povede ~:-D
Jeanne 15537
7.5.2009 10:45:05
Lenko jede Anežka na školku v přírodě? A nevíš, kolik dětí se přihlásilo?
Lenka+03+05 6313
7.5.2009 9:58:32
My chodíme na Palackou 137 k MUDr. Špiříkové a jsem s ní spokojená http://www.volny.cz/spirikovi/.
Dřív tam byla MUDr. Trnková(ke které chodil ještě můj manžel), už jsem přemýšlela, že půjdu jinam, ale naštěstí šla do důchodu a přišla mudr Špiříková, tak mrkni na stránky. Vždycky si se mnou povykládá a odpoví na co potřebuju.
Klára+2 rošťandy
  • 
7.5.2009 6:39:56
Maru, já nevím, ale osobně si nedovedu představit nespat s tak velkým dítětem. Zřejmě jsem měla štěstí na děti, které byly naprosto v pohodě a spaly. Já jsem hned po šestinedělí zavedla čaj, takže když se v noci vzbudily na kojení střídala jsem prso s čajem, čosové intervaly se prodlužovaly, až jsem nakonec v noci kojit nemusela vůbec, to jsme zvládky bez nějakého velkého řvaní během dvou měsíců. Já je v těch 3m večer kolem deváté nakojila a budily se mezi 6 a 7, pokud se náhodou probtaly během noci, tak jsem jim jen dala lahev, 2-3x popotáhly a během minuty zase spaly.

Dášo, to barevné sladějí je naprostá náhoda, jiné barvy zrovna neměli, tak to tak pěkně vyšlo.

Jeanne, samozřejmě že každé dítě je jiné a ne na všechny platí vyřvat, ale v 10m už bych prostě v noci co 2hod. nekojila! Ať se jedná o klidné nebo neklidné dítě, prostě bych konejšila jinak než prsem.
[<<Předchozích 1550] Názory 15511560 z 27062  [Dalších 25502 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.