Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jeanne | 15537 |
|
|
7.5.2009 6:14:59
Já musím teda nesouhlasit, podle mě nejde to stejný aplikovat na všechny děti a né na všechny platí, ať si řve celou noc a není to o nervech maminky. Moje dvě děti jsou naprosto odlišné, ale měla jsem štěstí, že větší problémy mělo to první, druhé bylo spokojenější, klidnější, spavější a nebylo to tím, že už jsem znalá. I teď mladší nemá problém s usnutím a spaním celou noc v dětském pokoji, se starším řeším usínání, v noci se budí a chodí k nám.
|
| matka, syn 21 měsíců |
| • |
6.5.2009 21:19:26
sorkamám tam chybku, mělo být paní Krejčí. no,snad to dopadne dobře i když tam byl menší překlep. pa
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
6.5.2009 20:53:25
Kláro, batoh i spacák vypadají moc bezva (hlavně obdivuju to barevné sladění
).Tak to už se Sandra určitě moc těší :) ![]() |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
6.5.2009 19:36:14
Terezka spala od narozeni celou noc, teda asi 1,5 mesice jsem ji budila protoze nepribyvala moc na vaze,ale jak jsem ji prestala budit spinkala az do rana,jen spatne usinala,ale pak spala v kuse.takze s tim zadnou zkusennost nemam.
Adamek je uplne jinej,to co resim jsem s Terezkou neresila, takze to jsou pro me uplne novy veci vsechno. No jo, ja ale na to nemam ty nervy a pak se priznam ze je pro me samozrejeme pohodlenejsi ho nakojit a mit klid,ale je jasny ze je to hodne kratkozraky, protoze to je porad dokola,snad uz tenhle vikend zkusime jak to vydrzime... Teda, ve 3 mesicich, a jak si to dokazala? Vyvadeli hodne, nebo to bylo v pohode? To jsi dobra ![]() |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
6.5.2009 19:07:02
Perdi, dětského psychologa jsem tu sháněla cca před měsícem, holky měly několik typů, tak zkus zalistovat zpět.
![]() Dášo, puťák to naštěstí pro tyto nejmenší nebude, takže mi spadl kámen ze srdce, bude jí stačit obyč starej kufr. ![]() Pavlo, s čím jde Fred na operaci? Vy se z těch nemocí nevyhrabete, pořád něco. ![]() Maru, nechci se tě nějak dotknout, ale jako druhomatka bys přece měla mít už nějaké zkušenosti a zatím mi připadáš jako vyjukaná prvorodička. S Terezou jsi žádné problémy neměla? Přijde mi, že všechno moc řešíš, dej si kafe, nohy na stůl a vykašli se na všechno a pořádně si odpočiň. Děcko v 10m bych rozhodně v noci nekojila, ať si klidně řve! Podle mě nejde o hlad a ani o žízeň, jen je prostě rozmazlenej a vyřvává si pozornost. ![]() Co se týká spaní, tak já u obou holek udělala rázný krok velice brzo a od 3m mi spaly v noci 10 hodin bez probuzení. Takže já probdělé noci pamatuji jen ty první 3m, kdy holky trápily prdíky. ![]() |
| matka, syn 21 měsíců |
| • |
6.5.2009 19:04:57
Dobré jsou na Starém Brně za mostem za řekou paní Křejčí - je starší ale má super sestru a je také moc milá a pak paní Gálová, tu neznám. Pak je nějaká paní myslím Darina Stará na Hlinkách. Víc neporadím, je fajn kouknout na seznamu na dětské pediatry. Je jich tam v Brně celkem dost. A pak i je dobré si poslechnout reference i od jiných maminek. pa a přejem dobrou ruku při výběru
|
| rascal-ka | 15516 |
|
|
6.5.2009 17:57:55
Ahoj holky, tak jsem konečně sehnala celkem ucházející batoh, ale byl to teda boj! Asi jsem byla moc náročná (chtěl jsem co nejlehčí, užší, s dobrým odvětráním zad ... a Sandra chtěla kapsičku na bederním nebo ramením popruhu na mobil a peněženku, aby nemusela sundávat batoh ze zad, když si bude chtít koupit zmrzku), nakonec jsem našla tento za dost rozumnou cenu.
TURISTICKÝ BATOH MCKINLEY LIMITED EDITION XXV 30 - s polstrovanými popruhy zad a ventilačními otvory pro příjemný pocit při nošení; velký úložný prostor díky vrchní kapse, dvě síťové tašky a dvě integrované boční kapsy. Další výbava: pláštěnka, úchyty na trekové hole, integrovaná kapsa v bederním pásu. Materiál: 210D Nylon Ripstop; Objem: 30 litrů; Hmotnost: 970 g; ![]() co se týká spacáku, tak jsem koupila v Tecsu nějakej jejich ultra-lite mummy, je do -9°C, váží 0,9kg a složený je 14 x 30cm. ![]() Tak jsem ráda, že mám všechno! V práci teď máme fofr a bude ještě hůř, jediný co mě těší, tak vedení potvrdilo, že se do konce roku nebude propouštět ba naopak nabírají nové zaměstnance. Tak, konečně mám chviličku času a můžu Vás dočíst! ![]() |
| Veverecka+Honzík09,Kubík12 | 71995 |
|
|
6.5.2009 17:36:33
Pěkný den maminky,
omlouvám se, že sem tak vpadám, ale potřebovala bych poradit dobrého pediatra v Brně. Čekám miminko a ráda bych se již někam pro jistotu přihlásila. Jsem z Kr. Pole, ale můžu i dojíždět, jde mi spíš o dobrého doktora než o dodržení bydliště. Poradíte? Moc děkuji. Veronika |
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
6.5.2009 12:32:50
ted se na me sapal po obede,ale nedostal nic
![]() Jdu chvili odpocivat nez se mlady pan vzbudi ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
6.5.2009 11:06:03
Super :o)))
Teď je nejdůležitější nevyměknout :o)). Ona nějaká krize možná přijde, ale už bude jen líp. My byli na otočku v lékárně, zamluvit a zaplatit priorix a očkování necháme až ho zbavím toho kašle. Takže z uklízení jsem toho moc neudělala :o(, ale vzhledem k počasí.....času dost :o) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.