Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
6.5.2009 9:52:31
ahoj, nechci zakriknout ale dneska super noc,sice vstaval v 5,ale ve23 jsem ho vzbudila na Ospen a to se pak trosku napil a pak se vzbudil ve 2 a pak uz vtech 5 vstaval.ale nemohl usnout, vraceli jsme se pozde domu protoze Terezka byla na narozkach kamaradky, usnul v aute ale pak se probrala do 21 jsem ho kojila a nemohl zabrat, tak nastoupil Petr a uspal ho chovanim, tak mylsim ze spinkal ze byl z toho unavenej¨,no uvidime dneska.
V pondeli asi pujdeme na tu posledni Hexu a musim mu dat Diazepam,tak myslim ze se vyspime a treba uz by si moh i na to zvyknout ![]() Ja se taky desila jak zvladneme noc pred narzkozou a MR,ale zrusili nam ten termin omylem a jdeme az na konci cervence, takze to uz pevne doufam ze spinkat bude celou noc a nebudu to muset resit!Jak vidim je to vsude s tim spinkanim stejny.... Vyrvat bysme asi urcite nevydrzeli, spis se asi pokusime ho bud chovat nebo vozit v kocarku a budeme doufat ze pochopi ze v noci proste prso neni a tudiz nema cenu vstavat.. ![]() No jsem na nas teda zvedava.A s cim jde Fredy na operaci? ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
6.5.2009 9:28:12
Ahoj
teda kluk jako buk :o)). A spaní teda nezávidím, hlavně noc před operací. Pamatuju, že i u nás to bylo dlouhý. Ale pak to doženete. A třeba se jednou vyspíme až děti odrostou :o)) Nath spí, nevím co to má znamenat, doufám, že jen zuby a počasí. Tak místo uklízení jsem spravovala pult v kuchyni a tak :o)). Ale stejně mně to nemine. Počasí je na to ideální |
| pavlaaa | 7713 |
|
|
6.5.2009 8:50:14
Ahoj holky, po delší době zdravím, nestíhám.
Koukám, že řešíte aktuální téma, Fred se také budí minimálně 5x za noc, jsem naprosto grogy. Poslední 2 noci se kupodivu vzbudil "jen" 3x, ale definitivně vstával před pátou, to dřív nedělal. Zatím mu to prso vždy dám, v pondělí by měl jít na operaci, tak noční kojení budu řešit až pak. Netuším, jak zvládneme noc před operací, žádný oblbovák na spaní mu dát nesmím, naposledy můžu nakojit ve dvě ráno. Ještě malá poznámka ke kojení přes den - já Fredovi sama prso hodně nabízím, když jsem pár dnů přes den kojila minimálně, tak pak byly noci katastrofální, bylo míň mlíčka a pil třeba hodinu, za 1,5 znovu. Kojení jsem si vybojovala a teď mám dojem, že odstříkávání bylo mnohem pohodlnější. Po porodu si prcek flašku vynucoval a teď ji nechce, odstříkané mléko vyhazuji.Já jsem na nemléčné dietě, cpu se vápníkem v tabletách a neumím si představit, že takto budu fungovat do 2 let Freda. Jím dost nezdravě, hodně pečiva, protože nemůžu jogurt, na rohlík si dám nejčastěji uzeninu, když nemůžu sýry.Neodepřu si čokoládu. Chlapovi vařím českou klasiku, vařit zvlášť pro sebe nezvládám, tak se děsím, jak se ta nemléčná dietka podepíše na mém zdraví. Ale od té doby, co jsem vyřadila i sýry a jogurty, tak Fredovi zmizel ekzém, má normální stolici a hodně se zlepšilo ublinkávání. Jinak náš obřík má v necelých 8m 10750g a 78cm . Plazí se, když má dobrou náladu na požádání předvede pá,pá. Včera se opět projevila má kojodemence, do poradny jsme dorazili o den dřív . Ale nejsem v tom sama, manžel pak místo do Ostopovic jel do Ostrovačic, ty probdělé noci se podepisují i na něm. |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
6.5.2009 8:06:53
Ahoj
tak jaká byla noc? U nás super :o)). Nath se vzbudil až deset minut před šestou :o)). Krása. Akorát pořád po ránu kašle :o(, takže dneska vyzvednu vakcínu a nechám ji v lednici :o(. Chtěla jsem to mít za náma ať na to nemusím myslet, ale je jasný, že by ho dr. nenaočkovala. |
| Jeanne | 15537 |
|
|
5.5.2009 18:36:03
Mně to napadlo proto, že ségra měla zakázané od neurologa takovéto hokusy, pokusy na své dceři zkoušet. Tak bych počkala do všech vyšetření.
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
5.5.2009 15:50:10
já vyřvávat nenechala. Zkoušela jsem to u Ondry a to po hodině ještě přidával a další 2 hodiny nebyl k utišení. Ale to, když jsme byli s ním a utišovali, tak to šlo... S Luckou o to horší, že nemohl pomoct Luděk, ale jak říkám za pár dní to pochopily a spaly.
Ondra paradoxně ty poslední kojení noční vypustil sám, když byl nemocný. Asi jak dostal nurofen k horečce, tak se mi v noci nebudil a po 3 dnech kdy se nevzbudil už jsem pak nekojila vůbec.. |
| Jeanne | 15537 |
|
|
5.5.2009 14:10:02
Já když dodržovala intervaly kojení přes den, tak pak to šlo i v noci, ale byl dudlíkový, to je taky jednodušší. Pamatuju, že když Matěj měl 10 měsíců, měl nějakou virozu a já týden jen kojila ve dne v noci. Já myslím, že když bývá nemocný a teď byl nebo je nemocný, má jít ještě na tu MR (nebo na co to má jít), tak bych vyřvávat nenechala, on je zase rozdíl zdravé dítko v pohodě a každou chvíli nemocné, to může být i na tebe více upnutý a v těchto chvílích bych mu to nebrala.
A kojení 2x v noci je dobrý. ALe musíš to posoudit sama. |
|
|
5.5.2009 12:58:12
ja tohle cetla u Terezky ten navod,ale ona se nebudila v noci, jen nemohla usnout. To se je pak desny jak se clovek cejti blbe a pritom tim pomuze i tomu diteti ze je vic vyspinkany a hlavne nema nervni a nevyspalou matku ktera nezvlada ani jeho ani sourozence.
![]() No neco podnikneme,takhle to dal nejde.uz nas normalne celou noc vydira...ale to stema intervala nevim jeslti bych vydrzela..ale prej to pomaha a pomohlo to i tobe, tak mozna oprasim starej navod ![]() |
| Lenka+03+05 | 6313 |
|
|
5.5.2009 12:49:26
Tak já jsem nechávala vyřvat Anežku asi v 8 měs., už byla kojená jen ráno a večer, ale zse se budola několikrát na flašku s pitím. Mám o tom nějakou knížku jak postupovat, už si to moc nepamatuju, ale mylím, že to byly asi intervaly nechat plakat 10 minut, pak přijít, nekonejšit, jen položit a zase odejít, potom to samý po 20 a pak po 30 min. Řvala tak asi hodinu a pak když usnula, tak ještě ze spaní popotahovala. Potom se vzbudila ještě v noci a to chudáček usnula v sedě s ručičkama skrz šprušle natažený na mou postel, cítila jsem se hrozně, ale druhej den jak když mávne proutkem už spala celou noc.
|
|
|
5.5.2009 10:46:37
snazim se pres den pravidelne jako svacinu,ale kdyz zaclo to vedro a on odmital cokoliv jinyho zacla jsem zas kojit vic a ted mel horecky tak taky potreboval tekutiny, ale ted sna bude v poradku a ja v tom taky udelam poradek, musim mobilizovat pevne nervy...
![]() ja uz snad ani neumim odpocivat ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.