Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jeanne | 15537 |
|
|
24.5.2010 7:41:37
Tak ta vybraná dr. padla, tak váhám, mám teď v rozvažování dr. Rotscheinovou a dr. Vomelovou. Fakt nevím, mám děcka stresovaná z vyšetření, kdy jim dr. akorát řekla otevři pusu a hned špachtlí štráchá v puse, Matěj se před rokem při tomhle zasekl, než jsem mu stačila vysvětlit, o co jde, držela ho sestra a dr. mu tak páčila špachtlí v puse, že teď při zmínce koukání do krku se třepe, fakt škoda, protože umí otevřít pusu, že špachtle není potřeba. Což jsem loni pak dr. vysvětlila a dopadlo to dobře, jenže letos ta trpělivost byla zase pryč a když se hned strachy vzpouzel, mínila ho zase páčit (skoro v 7 letech), přitom u něj fakt stačí trpělivost, vysvětlování. Na to u naší dr. už nemám nervy, to stejné u Sáry CRP a jiná vyšetření. Ona i naše ze začátku se bavila s dětma, ale když dojde na věc, hrůza. Potřebuji, aby ta dr. fakt byla k dětem dobrá, né jen usměvavá, ale uměla to s něma a hlavně se fakt snažila a nebrala ty vyšetření, že je to nutné zlo a hotovo. Za další, nechceme zbytečně ATB bez výtěru. Nemocní nebýváme, chodíme 1x za rok, ale pak to stojí zato. Další ještě možná, aby neodesílala zbytečně na další vyšetření, Sáru často bolelo při viroze břicho, byli jsme několikrát v dětské na ultrazvuku a pak i na dalších vyšetřeních, které opravdu považuji za zbytečné a jiný šikovný doktor by je určitě nedoporučil.
Dííííky moc, musím ji vybrat tento týden, protože nás čeká kontrola a k naší už děcka nedostanu. |
| Jeanne | 15537 |
|
|
19.5.2010 11:21:50
Holky díky moc, kdyby mi nevyšla ta, co mám vybranou, bude tahle druhá v pořadí.
|
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
18.5.2010 21:44:24
ježiš, já píšu jak koza, to jsou slovní spojení
![]() |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
18.5.2010 21:42:57
Přešli jsme k ní před měsícem - Lucce brala CRP (a Lucinka blbě snáší tyhle pidiodběry, bečí jak na lesy) - a dr. všechno pěkně vysvětlila, říkala.... takže na komunikaci s dětima pěkná... ostatní zatím nevím - mě vysvětlila všechno co jsem chtěla, byla příjemná, zajímá se...
Akorát jsme 2x po sobě schytali atb, ale tak to je nemocema, ne dr., že jo ![]() |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
18.5.2010 16:53:48
Celkem jo, samozřejmě adekvátně věku. Se Samem v pohodě, ale spíš vím já, nebo to řekně mě a já to Samovi řeknu tak jak vím, že to pochopí. Přece jen vím jak s ním mluvit víc než ona, když ho vidí cca 3* ročně .o)). Ale dá se s ní i se setrou domluvit, takže když se jí řekne co a jak tak by určitě vyšla vstříc.
A koho jsi vybrala? |
| Jeanne | 15537 |
|
|
18.5.2010 12:13:25
Holky a jak se chová k dětem? Když je třeba očkuje, nebo něco dělá? Vysvětlí jim, co s nimi bude dělat? Komunikuje s nimi? Dík, asi jsem našla jinou dr., ale kdyby náhodou...
|
| Monika |
| • |
17.5.2010 21:34:52
Ahoj, taky k ní chodím, a to ještě z doby, kdy ordinovala v Bílém domě, pak si otevřela ordinaci v Komíně. Víceméně platí to, co psala Martina přede mnou: chodíme k ní na očkování, preventivní prohlídky a pro formuláře na školu v přírodě
![]() |
|
|
17.5.2010 20:53:02
Ahoj
já k ní s klukama chodím. Ale moc neporadím :o((. ťuk ťuk, zjevujeme se tam víceméně jen na očkování :o)). Sama homeo neléčila, protože by se to moc bylo s tou alergologií, kam už chodil, když jsme k ní přešli. A já to měnit nechtěla když se díky nim tak zlepšil a spravil. A Nath je zatím naštěstí zdravej. ěli jsme něco málo na reakce na očko, rýmu a pod. jednoduchý a super. Ale jinak přístup a tak, mě sedí, mám ji ráda, vysvětlí, poradí zajímá se, stará se... |
| Jeanne | 15537 |
|
|
17.5.2010 15:21:37
Ahoj holky, neznáte někdo MUDr. Vomelovou z Komína?
|
|
|
16.5.2010 8:18:00
ty j, hlavně že to bere s humorem :o)). A když vyjde sádra kratší tak určitě zvládne i tábor :o).
Perdi já budu mít na krku oba apořád, ale já mám plus že přes prázdniny budu mít jen jednu brigádu, kde je budu mít s sebou. Jinak dělat nebudu. Takže to bude klid a pohoda. Sem tam nějaký výlet, sportovat a třeba k našim na chatu. Moc akční nebudeme. A budu nakupovat do školy :o)), schůzka je 2.6 tak bude :o)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.