| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 27062  [Dalších 26332 >>]
Maru+Terezka04 + Adámek08 15242
19.3.2010 20:56:38
my mame ty bryle z optiky kam chodi i cvicit oci, z Cesky, takze v Brne problem nemam, jen ze si mi s tim nechce jezdit do mesta jelikoz tam neumim zaparakovat a musim chodit pesky z Vankovky ~z~ Ale vezmeme to vzdycky pri jednom s tim cvicenim, ted ji bude teda koncit, takze uvidim jestli bude chodit na dalsi, jestli ji to pomohlo, dodrzujeme to i doma jak nam rekli, tak doufam ze vysledek bude ( teda zrovna dneska jsme jeli ze skolky na navstevu a vratili se v 19:30, takze se to nestlihlo ~y~)
Ale zlomily ji je v Praze, ja mam problem zas kdyz jsme tam...

Jara uz se nemuzu dockat...to letos asi vsichni, taky jsme dopoledny vylezli ven upravovat trosku zahradku.

Adamek sel spinkat az po 19:30 a dneska dobry, sice protestoval ale vubec neplakal, nechci to teda zakriknout, ale jestli to bude dobry tak bude chodit spinkat pozdejs, jinak chodej po vecernicku
Martina_Sam_Nath 8848
19.3.2010 17:12:58
taky pěkná cena... tak kdybys narazila ne nějakou optiku kde budou opravovat ne za draho tak se poděl :o))), bude to potřeba :o)). Taky se trď budu hodně ptát jak budu chodit všude možně :o)).
A to spaní se určitě spraví, asi je na něj toho všeho taky hodně.
Já už vím proč byl malej včera a i dnes taaak protivnej. Leze mu stolička. Pak už mu bude chybět jen jedna a bude klid.Tak aspoň že nehrozí nějaká nemoc a spol :o)).
Jak mám po včerejšku uklizeno, tak jsem dneska jen vařila a před chvílí dožehlila a mám volno :o)). Dodělám si tu nějaký papíry a hotovo :o)).
A venku jsme naběhli na jarní režim, Sam už bez kamaší a odpo oba kluci bez čepic :o)). Jaro je jistý :o))). I teď my to píše 14 nad nulou.Konečně schne prádlo :o))
18.3.2010 16:35:21
Prave, Terezka to ma porad ohnuty a spinavy a navic ji je pravidelne Adamek strhne a pak je potreba je poradne opravit a srovnat, a kde nejsou kupovany tam to udelaji bez zaruky, me uz takhle jedny Terezky bryle zlomily...ale uznali nam to v tom obchode co jsme tu kupovali jako reklamaci, takze to jsem byla rada, ty obroucky staly 1600,- a mela je asi 2 mesice jen...
Jajsem taky moc rada lze mu nic nenasli, ted mu budu 1x tydne davat neco na imunitu aby vydrzelpokud mozno zdravej do toho zakroku .
Jo uklidit, to bych taky potrebovala a taky zehlit atd...jenze Adamek uz 3 tydny place a nechce spat, budi se kolem 4 a bereme ho k nam do postele, takze jsem rekla ze dneska konec, necham ho vybrecet, to nejde, je mi ho desne lito, ale nevim co si to vzpomel, tak krasne spinkal...no asi jsem se toho moc namlsala...tak ted mam za to odplatu...~n~ ~d~
Martina_Sam_Nath 8848
18.3.2010 11:54:32
už vím

a ty brýle, mě to pokaždý taky překvapí. Hlavně ta optika je super, přímo s dr spolupracuje tak není důvod se bát. A paní má oko co přesně sedne :o))
Teď jen musím najít nějakou optiku tady, která nám je bude pravidelně rovnat a čistit :o))) to je pořád bohužel potřeba často a na nádrasží za to chtějí 180 :o(((. Ale to se najde
Martina_Sam_Nath 8848
18.3.2010 11:52:36
Maru tak to je dobrá zpráva, že nemá sníženou imunitu anai nic jinýho. To by bylo, kdyby se z toho nedostal věkem a časem .o)). A v jeho věku už to tak dlouho trvat nebude uvidíš :o)).
Navíc když vidím jak je krásně.....tak jsem dneska nějaká optimistická.
My udělali rychlou hodinku přes město, dovyřídili co bylo potřeba a až na jeden okamžik kdy jsem měla sto chutí kluky zanechat u odpadkového koše dobrý :o))). Tak jsem je teď rozesadila do postele a k pohádce a mám chvíli klidu. Už mi zbývá uklidit jen dvě místnosti :o)).A mám malej sušák na prádlo....šilky by se ještě dva. No co se dá dělat.

Dopiju kafeč a jdu pokračovat ať taky zvládnu i něco jinýho .o))
18.3.2010 11:28:46
teda Alco, super fotky :-))
my ted prijeli z Aki, Adamek nema snizenou imunitu ani na nic alergii, tak doufa doktorka ze mu pomuze ten zakrok, mozna mu vezmou i nosni mandle.Narkozu uz mel, tak se nebudu tak bat,ale stejne mi zrovna do zpevu nebude..~a~
jsou pry i nejaky spunty do tech ousek pak, takze to si snad necha dat, ted mu rozkapavam druhy ousko nez mel pichnuty a driv si nenechal vatovej tamponek v nem ani nahodou a ted ho tam necha, sice ho vytahuje casto ale treba hodinu ho tam v kuse ma, takze v lete uz bude zase lip, uz to lip pochopi.

Tak v Praze jsou levnejsi bryle? To by me nenapadlo... Terezka ted bude koncit serii cviceni ocicek a pujdeme na kontrolu, tak jsem zvedava jestli to melo nejaky efekt.

a 5.5. odjizdime do ozdrvovny do Kretina zas, tak se tam uz docela tesim, letos to bude lepsi nez loni.teda doufam ~t~
Martina_Sam_Nath 8848
18.3.2010 9:41:11
Ahoj :o))

|Teda Nik je kouzelná, fixařka co? Kluci taky, pastelky jsou pro ně za trest :o(((. Tak kupuju pratelný, ale stejně ze spousty věcí nejdou :o(. A lezec, to byli holky taky?

Maru, to máte teda těžký :o((. Tu trubičku znám, V jejím vývoji měl prsty známej :o)). A moře bych se nebála. Trénovala bych koupací čepici přes uši a uvidíš že to pomůže oboum.

My jsme od úterý zpátky v Brně, Samovi oči jsou pořád lepší a lepší :o)), bude mít nový brýle, pražský ceny mě vždycky překvaví, jsou o dost nižší. POšlou nám je poštou, tady nevěřím, že by dopadli dobře, bude mít půlený.

Pro srazík jsem , doba je mi jedno, jen volno mám víceméně jen čt a pá. A samo víkend ale to je asi nereálný.

Padám uklízet, tady to po 5 dnech nepřítomnosti vypadalo.... :o((((
Alena, 3x♀ 1037
17.3.2010 20:44:17
maru, drzim palce, at mate zakrok brzo a bez problemu za sebou... zkusenost nemam. a u more ho snad uhlidas.. nacakani nebude tak strasny a pod vodu ho snad nepustis...

ja preferuju dopo, s tema velkejma slonama do detskyho koutku by bylo uz na ostudu...
a den je mi jedno..

par fotek..

nik ala vozickar.. na jezdici zidli

vejdu se do ty panve???

segry odejdou do skoly a stul je muuuuuuj

pisu, pisu

a co si pocmaram, to si taky umeju...

vyleze vys a nejvys...(to je radio)

nedaji mi najist, najdu si neco sama...
16.3.2010 11:32:28
ahoj holky, nejak ted vubec nestiham, Adamek je porad nemocnej ~a~
Dneska mu pichali ousko v detsky na ORL, takze mi na sraz bohuzel nemuzeme.

8.4. jde do detsky, budou mu v narkoze davat nejakou trubicku do ouska, nemate s tim nekdo zkusennost? Doktorka mi rekla ze se mu tam pak nesmi dostat voda, bude to mit na 9-12 mesicu a my jedeme na celej cervenec k mori, tak absolutne nevim jak ho tam zvladnu uhlidat, nesmi si potopit hlavicku a taky mu tam nikho nesmi nacakat...jsem z toho lehce na mrtvici jestli dovolenou nezrusit, ale on ma kazdej mesic zanet prudusek, takze by mu to tam hodne prospelo. A zas nemuzu drzet Terezku mimo vodu.Nejedu s manzelem ale s kamoskou, jinak by si kazdej vzal jedno dite a staral se o nej, ale budu tam muset uhlidat oba, no nevim nevim...
A jeste k tomu mi v detsky rekli ze mi nemuzou zarucit ze tam budu moc s nim byt, pri nejhorsim budu vecer jezdit domu a rano zas tam, snad v noci bude spinkat.
perdita 3248
15.3.2010 10:08:59
Tak se hlaste, kdo by šel a které dny se hodí a zda dopoledne nebo odpoledne.
Pro mě jsou lepší dopoledne, kdy jsem bez dětí, případně snad čtvrtek odpoledne.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 27062  [Dalších 26332 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.