Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
14.3.2010 23:21:54
Jo, slyšela jsem o ní už dřív, ale nikdy jsme tam nebyli :)
Taky se můžem srazit :) Ale už nemám tolika volno o těch dopoledních ;) |
| perdita | 3248 |
|
|
13.3.2010 21:16:24
Nedávno jsem viděla bilboard na tohle:
http://www.veselakavarna.cz/baby-cafe-brno.html ale mně je to buřt, já bych raději bez dětí. |
| Alena, 3x♀ | 1037 |
|
|
13.3.2010 19:42:17
my jsme tez pro sraz, jen rovnou rikam, ze na husovu nejdu!!! neda se tam zaparkovat a posledne jsem se tesila, ze si uziju cokoladku v klidku, bo mi nikulda spala a cekala jsem na ni 3/4 hodiny a kdyz ji madan konecne prinesla, nikulda uz mi sedela na kline
![]() proste tam uz nejdu. |
| Patriček.30.02/Michálek.11.06 | 57288 |
|
|
12.3.2010 7:49:14
ahojte maminky je tu nějaka maminka která otěhotněla po dvou sekcich
|
| perdita | 3248 |
|
|
12.3.2010 7:47:02
Na velikonoce se určitě chystáme do Lužánek na tvoření a kuřátka, ale nemáte nějaké jiné pěkné tipy?
Díky. |
| Okartep.. | 25791 |
|
|
10.3.2010 20:17:25
Tož sorry, do mladé boleslavi kvůli otevřenému klubu fakt nepojedu.. tomu říkám správně mířený spam:)))
brněnský srazík bych taky brala, dokonce bych možná i přijela:) |
| perdita | 3248 |
|
|
10.3.2010 18:16:45
Marti, díky za info
![]() |
| Veronika |
| • |
10.3.2010 13:13:51
Dobrý den maminky, ráda bych Vám dala tip na nově otevřený klub pro maminky a děti v Mladé Boleslavi. Stránky se ještě dolaďují, ale i já osobně jsem se se synem byla v klubu podívat a je to velice příjemné prostředí v podobě ,,rodinného soužití"- kde si děti opravdu příjdou jako doma
![]() Nejsem žádným distributorem této stránky, jen sama z vlastních zkušeností vím že je někdy těžké si třeba sehnat hlídání pro dítko, ale také je zde možnost vzdělávání pro starší děti. A tak Vám jen dávám tip. http://juniorklubmb.webnode.cz/ |
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
9.3.2010 17:47:52
Ahoj
mš znám jen z doslechu kamarádky. Má tam od září klučinu. Měla zezačátku problémy s ředitelkou ohledně 4 hodinové docházky, teď už pohoda a jinak je celkem spokojená. Jako v snad každý školce je klučina ale celkem často nemocný a jedna uč je prý přímo děsná. Je stará, stížnosti u řed. nezabírají.... Doufám, že se to nějak vyřeší, mám v plánu tam příští rok zkusit zapsat Natha abych měla kluky pokupě a bez dojíždění. No uvidím jak mi plány vyjdou.V nejhorším je ještě jedna nebo dvě na kotlářské, soukr co tu je nehrozí :o/(( cena :o((. V pátek mizím s klukama do Prahy, zase se těším jak malá :o)). Teda až na tu cestu, ale já jsem v pohodě ale ty spolucestující :o)))) A dotaz :o)), nemáte někdo knížku, obrázky nebo tak s cvičením na velkých balonech? Než tu knížku koupím, abych případně neutrácela ....Cvičím s klukama, baví nás to, mě to dělá dobře na záda, ale už si s té rhb moc nepamatuju :o(. Hlava je děravá.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.