| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak přežít mateřskou dovolenou

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 13243  [Dalších 12193 >>]
-Velšice- 152842
23.1.2017 19:22:50
Dano a myslíš, že když budu prát doma na valše, starat se o děti, manžela, vařit, obstarávat domácnost a mít malinký úvazek, že budu nevystresovaná a v klidu? Vše to cos popsala se mi s pojmy KLID a POHODA vylučuje. Jsem vystresovaná už jen když to čtu. A to si troufnu říct, že tryskomyš nejsem.
zerat 18305
23.1.2017 19:18:43
Fren, rozdíl v tom je, a to ten, že na rozdíl od těch mladých už rozhoduji sama, nepotřebuji ke každému rozhodnutí šéfa za zadkem; veškerou práci nahrazuji, pracuji z domu... ti mladí přijdou, vlastně nic neumí... moje kolegyně ale umí ve všem poradit a hrozně ráda radí, ale často nesmysly, žel a že by byla zrovna zdravá se taky říct nedá - k lékařům chodí taky, často heká a při každé MS zůstává doma... Skoro bych řekla, že chybí i více často než já... Já mám tu smůlu, že neumím hekat, válet se po stole a očividně umírat a při odeslání domů ožívat :-D 8-)
Dana 143148
23.1.2017 19:17:53
Klid, ony to ty tryskomyši časem poznají, že jim ta kariéra nestála za to úsilí, které jí obětovaly, a honění se na úkor rodiny. Někde to vyleze napovrch, dřív nebo později. Na rozbitých rodinných vztazích, na nevychovaných a neúspěšných dětech, na vlastním zdraví či zdraví dětí, na samotě ve stáří.
Fren 117315
23.1.2017 19:16:20
tohle jsou hodně naivní úvahy směrem avokátům,kteří nemají problém díky lidské hlouposti sdírat obyč.zaměstnance z vl.kůže pomalu~t~
TaJ 81121
23.1.2017 19:15:59
Maargitt, tak jasně, lyžovačka se třemi dětmi se bez auta asi neobejde, ale spousta jiných věcí se dělat dá...
zerat 18305
23.1.2017 19:13:05
Konzervo, my nejsme na vesnici a ani ve velkoměstě, - bydlíme ve velmi zajímavé lokalitě, takže opravdu lituji, že nemůžu být už na mateřské nebo rodičovské - ale já už bych tedy ani nechtěla to miminko... ale být více často doma, moci chodit na procházky, pečovat o zahrádku... to by mě bavilo :-)
Dana 143148
23.1.2017 19:12:44
Ve městě se žilo jinak. |Jasně podle toho, jak na tom kdo byl finančně. V domácnosti ale byly skoro všechny vdané ženy, i bezdětné. Rodiny také měly víc dětí, než dnes, tak měla i žena v domácnosti dost práce. Také nebyly automatické pračky, myčky nádobí a jiné vymoženosti. Tak bylo i v té domácnosti práce dost. Ono i dnes se dost práce najde, když se žena věnuje vaření a pečení, dětem, manželovi a pořádnému úklidu, prarodičům a k tomu má nějaký malý úvazek v práci. Vše pěkně v klidu, bez stresu a neustálého honění a stíhání. Taková nestrhaná a nestresovaná žena , která má i dost času na sebe, také většinou pomaleji stárne a je méně nemocná.
TaJ 81121
23.1.2017 19:12:35
Šuplíku, nevím, možná jak kde, u nás bylo v sobotu dopoledne úplně jasno, modrá obloha, sluníčko, bylo vidět i z kopce do dálky....v neděli ráno asi trochu byla, ale když jsme chvilku po desáté šli ven, tak bylo pěkně, vzduch v lese byl čistý, žádný smrad jako si vybavuju, když opravdu byly inverze...každopádně to nebylo nic, co by nás odradilo od skvělé zimní procházky a blbnutí na sněhu...
TaJ 81121
23.1.2017 19:08:27
Maargitt, s autem to sice jde líp, ale i bez něj se dá...já třeba vůbec neřídím, takže jsme veškeré akce na rodičáku podnikali pěšky a MHD...a bylo to vlastně mnohem zajímavější, mnohdy už i sama cesta byla cílem...syna mnohem víc bavilo jezdit autobusem, metrem nebo vlakem, nebo třeba přívozem...než autem, z cestování autem je většinou celkem otrávený, protože prý "je to nuda":-)
Fren 117315
23.1.2017 19:07:19
no vidíš a přitom se ti zdá nespravedlivé,když šéfové přidávají mladým,kteří také v té práci mohou být od nevidím do nevidím narozdíl od tebe~d~
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 13243  [Dalších 12193 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.