Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 77kraska | 132593 |
|
23.1.2017 19:02:41
Evelyn, tady je kazda druha tryskomys a navic velmi vzdelana profesionalka, ktera by bez prace umrela nudou....ja bych byvala byla vydrzela na MD bez prace, ale tehdy jsem "si chtela udrzet kontakt s oborem" a "udrzet se ve firme" a dneska mi to prijde skoro smesny, protoze jsem na MD fakt makala, za blbych podminek a dneska se stejne nemuzu vratit tam, kde jsem predtim skoncila, v kariere mi to stejne nepomohlo, ze jsem se tam na MD drzela jako kliste
|
| wexi | 119051 |
|
|
23.1.2017 19:00:54
Fren,
![]() |
| Myšutka* | 94689 |
|
23.1.2017 18:58:53
Mandaro, protože ne vždycky ti tvoje představy vyjdou a někdy tě i bezvadné plánování vypeče.
Měla jsem pocit u prvního, že se blázním, že mi přeskočilo. Přitom jsem vždycky chtěla být doma s dítětem a nakonec jsem byla otrávená, unavená, plačtivá, nezvládala pomalu ani vytřít... Prostě mě to totálně vycuclo, což člověk dopředu jaksi netuší. Nakonec to rozetnul po roce a půl můj tehdejší šéf, který mi zavolal a nabídl půldne v týdnu práci s tím, že to nutně potřebuje. Zpětně mu děkuji, že mi zachránil zdravý rozum. Já jsem totiž vůbec netušila, kde je problém. Byla jsem tak semletá tím, že jsem byla pořád s děckem, že jsem ani netušila, jak moc jsem v háji. A nebylo to tím, že bych nikam nechodila. To ne, aktivit bylo hodně, ale všechno s dítětem. Víc než rok jsem nebyla bez něj a rodina to ještě podporovala ("nedávej ho od sebe, proč bys to dělala, teď tě potřebuje nejvíc...) Teď vím, že bez práce bych to nedala, že nemůžu být jenom s dětma. Teda ne dlouhodobě. |
| Dana | 143148 |
|
|
23.1.2017 18:58:30
Já také nechápu tyto řeči. Vždyť být doma s dětmi je mnohem lepší, než chodit do práce. Je fakt, že pracovat někde v klidu v kanceláři, je možná docela fajn. Ale já bych stejně neměnila a rodičovskou bych si užívala.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
23.1.2017 18:56:22
Neumím si představit jak by mi pomohla další povinnost - chození do práce, od nevyspání s miminem, takhle jsem mohla aspoń spát, když spalo dítě, v tý době mě nic jinýho nezajímalo, jen pořád spááát
. V kině nebo v divadle bych stejně usnula, natož v práci, co bych tam dělala![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
23.1.2017 18:56:18
zefyr, aha, tak to je blbe.....to je lepsi jist doma, zvlast kdyz jsi na MD a varis pro sebe
u nas se ted mezi detmi rozmohlo chodit "za jidelnu"...a rodice to resi, chteji chodit ochutnavat jidla atd. |
| 77kraska | 132593 |
|
23.1.2017 18:54:36
Tino, tak by to melo byt kazdou zimu....ze je snih a mraz a zamrznou rybniky....aby si to clovek uzil, kdyz uz bydli v mirnem pasu
|
| Fren | 117315 |
|
23.1.2017 18:49:48
moje domácnost mě vždy stála a stojí tolik času,kolik já sama jsem ochotna ji obětovat; měla jsem 2 děti celkem brzy za sebou,ale nechápu,o jakém binci kvůli nim vzniklém mluvíš-jak si kdo zařídíme,tak to totiž máme!
|
| -Velšice- | 152842 |
|
|
23.1.2017 18:44:31
NO, "error v intelektu" tady proběhl, ale u Lišky to nebylo
![]() |
| Fren | 117315 |
|
23.1.2017 18:42:14
a ještě si představ dle tebe to scifi,že jsou lidé,např. jako já,kteří si užívali sladká miminka na md,kdy mě nebuzeroval žádný zaměstnavatel a užívají si život i ted,kdy už je opět hnízdo prázdné OPĚT MĚ NEBUZERUJE ŽÁDNÝ ZAMĚSTNAVATEL,kdy jsem si sama šéfem.
Dávám za pravdu Mandaře,vlastně tu položila Lišce otázku za mně - fakt tyhle úvahy nechápu, dnes,v době netu,mobilů,mat.center,obch.center,el.čteček,možnosti stahovat a čumákovat na filmy,... no prostě je čistě na úvaze samotné ženské,kam se vrtne nebo čemu se bude věnovat, nemluvě o domácnosti,procházkách,pokec s kámoškou... no je toho neúrekom. O pár let později tu zas takové jak Liška budou psát,litanie a stížnosti na děcko-pubrtáka,učitelku,jak jsou nemožní kolegové a šéfové v práci, jak strášně nestíhá a je je proto zchvácená; tak víte vy podobné jako zakladatelka a i ona sama,co byste vlastně chtěly? Nejsi si schopna zorganizovat svůj čas a život tak,aby jsi byla spokojena? Jestli ne,tak ale na chybě není rod.dovolená,ale kdesi see stal error v intelektu dotyčné osoby. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.