| Lenka Pražanda | 128023 |
|
4.5.2022 12:39:43
To je snadné. Prakticky cokoliv
Rychlý koláč na plech - jakékoliv ovoce + cukr nebo žmolenka bublanina perník na plech - polévám čokoládou a sypu kokosem bábovka biskupský chlebíček muffiny Linecký koláč s tvarohem, ten je lepší druhý a třetí den než čerstvý. Já dělám tmavý spodek a světlý vršek nastrouhám. Vypadá to luxusně. Mrkvový koláč bez polevy nebo krému je chuťově divný, to bych nedělala. |
| neznámá | 91073 |
|
4.5.2022 11:50:43
Mrkvový dort je výborný nápad, ten nikdy nezklame.
Místo lineckého bych udělala linecký koláč, nechtělo by se mi patlat a slepovat cukroví. Čokoládové muffiny a nějaké slané sušenky. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
4.5.2022 11:46:27
cokoliv slaného
![]() slané (no, klidně i sladké) muffiny (se sýrem, slaninou a osmaženou cibulkou, to je u nás největší hit) taštičky z listového těsta (náplň sýr, klobása, slanina, špenát...) slané tyčky z listového těsta (posypané sýrem, paprikou, rozmarýnem, sezamem...) slaný štrůdl (asi bych se nebála ani masové náplně) kdybych chtěla nutně dort, upekla bych punčák, tomu odležení jen prospěje, není v něm nic, co by se rychle kazilo... |
| 77kraska | 132593 |
|
4.5.2022 11:39:43
babovka se da prevezt v babovkove forme....tak jsme ji vozili v batohu na hory
|
| 77kraska | 132593 |
|
4.5.2022 11:38:51
ja delam strudl, ten prezije transport a nakraji se na miste
|
| Monika | 123907 |
|
4.5.2022 11:38:25
Odleželý je dobrý i linecký koláč - nefrcat se s drobným slepovaným curkovím, ale velký koláč na plech (např. mřížkovaný) - je to i dobré na přepravu, není křehký-
Jablečný štrůdl by asi taky v pohodě vydržet a perník na plechu vydrží určitě nebo jakákoliv bábovka ... |
| Rodinová | 140078 |
|
|
4.5.2022 11:37:08
Delam s velkym uspechem male skoricove susenky, transportu vhodne:
http://www.pradobroty.cz/2016/10/skoricove-susenky.html?m=1 Asi jakekoliv susenky, coz…? |
| Lei | 37503 |
|
|
4.5.2022 11:34:58
Teď mě napadlo, že mrkvový dort na velký plech, ten si o odležení přímo říká
. A cream cheese nahoru v sobotu.Brownies to asi taky dají, tu cestu . |
| Lei | 37503 |
|
|
4.5.2022 11:32:54
Přivítám tipy, co upéct na oslavu.
Podmínky jsou následující - na pečení mám čas do pátečního dopoledne včetně. V pátek cca ve tři už musí být vše v autě, kde to ale zůstane až cca do 10 do večera - přesouváme se na druhý konec republiky ještě s nějakou zastávkou cestou. Mám eventuelně chladicí tašku a můžu namrazit také ty chladicí bločky. Oslava je v sobotu odpoledne. Během sobotního dopoledne mohu ještě provést dokončovací práce (polít čokoládou, ozdobit ovocem atd.), v sobotu už chladnička bude k dispozici. Zatím mě napadlo - linecké slepované, shotbread, sněhové pusinky, laskonky - polotovar, slepit v sobotu. Když udělám třeba litý perník a dobře ho zabalím, aby neoschl...a ozdobím na místě... Nemusí to být nic luxusního, vzhledově a chuťově netradičního apod. Předem díky za nápady! L. |
| Girili | 117849 |
|
|
9.3.2022 0:08:23
Mám ráda jako host i hostitelka. Ovšem jako hostitelka jsem limitovaná prostory - nemamáme ten barák se zahradou.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.