| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Oslavy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 11713  [Dalších 10973 >>]
Monika 123907
8.6.2021 14:27:02
Monam, to má asi víc řešení, závisí také na věku dětí.
1) Vysvětlíš dětem to, co píšeš tady, že prostě takovou oslavu organizovat nechceš, že ti to nedělá dobře. Určitě znají i jiné děti, které oslavy pro kamarádky nemají? Pokud jsou děti větší, můžeš jim dát peníze, ať pozvou pár kamarádů na zmrzlinu nebo tak
2) Můžeš nechat oslavu zorganizovat někým za peníze - což bude dražší, ale dovedu si to představit (pokud se netopíte v penězích), že taková oslava bude jen k nějakým kulatým narozeninám
3) Zorganizuje společně s oslavencem (čím starší, tím víc nech na něm) oslavu sama, ale někde mimo domov, v současné situaci ideálně venku, s tím, že jídlo se objedná (klidně jen ve formě té pizzy plus k tomu dokoupíte melouny a popcorn ...
Nějak si nevybavuje, odkud jste, v Praze je třeba dost možností, kde udělat nějaký "piknik" i blízko nějakého občerstvení, příp. i jiné zábavy relativně levně a příjemně ...
Janinka a dvě princezny 132403
8.6.2021 14:23:53
já se monam nedivím, kolem mě se matky předhánějí kdo bude mít originálnější a dražší a kolikpočetnou oslavu a vysvětlit potom dítěti, že jako jo Jaruška měla 10 kamarádů a šlo se do pizzerie a Baruška to měla pro 8 v jumparéně, a u Věrušky maminka všem připravila chaloupku z perníku a zdobilo se celé odpoledne u Marušky zase spali všichni ve stanu, ale že já odmítám …
tj. hodně dopředu máme vždy domluvený počet lidí, 5 byl u nás max. a při diskotéce málem zbourali patro. U menších je to snadné tam je zábavy až až ale u předpuberťáků je to horší.
Letos jsem na to vyzrála a koupila všem bílý sádrový srdíčko jako květináč, barevný popisovače, holky si vytvořily samy a pak se sázely kaktusy. Mělo to obří úspěch a ještě jsem nemusela chystat balíčky, když domů dostaly ten kaktus ~z~
tedy předem stanovit rozumný počet pozvaných, na spaní je u nás max. jeden, jednou jsem povolila dvě a už nikdy více, domluvit se na pohoštění, klidně si říci "co mají donést hosté" a přiznávám, že nejhorší je nápad, co se bude dělat, kdyby zábava vázla
kouknout klidně po okolí po příhodných prostorách, u nás je třeba ve vedlejší obci dětská herna na pronájem k těmto účelům. Je to časově náročnější, ale zase prostě nedělají ten bordel doma ~6~
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
8.6.2021 14:19:39
Tak je nezvi. Na co se vlastně ptáš ?
Řekni, že letos je covid a příští rok se uvidí
Rodinová 140078
8.6.2021 14:16:41
Pobit se doma ~t~?
Simeona a 3 68216
8.6.2021 14:15:45
Jj, když byly děti malinké, klidně se jich do obýváku vešlo šest a hromada Lega a stačilo jim to. Teď měří každá svých 160cm a když je jich šest, není kam šlápnout. No a do toho druhá dcera a pes (syn se v sebezáchově zamyká v pokoji).
Konzerva 153011
8.6.2021 14:13:46
monam,

proč bys jim měla vymýšlet zábavu? Snad mají tvoje děti doma hračky a hry, tak se zabaví, ne? Jestli jsou ještě menší a hrozí, že se moc rozejdnou, budou rozjívený nebo se budou moc hádat, zakročila bych a navrhla stávající hru změnit nebo ukončit a navrhla jinou. Ale to je vše.

A jestli je ta oslava, když je hezky, tak bych je "vyhodila" ven. Pobít doma- dát si dort, předat dárky a ven do parku.
Simeona a 3 68216
8.6.2021 14:13:33
Soucítím s tebou, mám to podobně. Narozeniny své slavím jen s nejbližší rodinou, manžel by klidně u sebe vynechal i to, slavíme víceméně kvůli dětem. Narozeniny děti slavíme taky spolu, už se širší rodinou mám problém - tedy jen ať klidně přijdou každý někdy na kafe a buchtu, ale zvát je na stejný čas nemám ráda. Není tu pak k hnutí a stejně si nepopovídáme a ještě jsem ve stresu z chystání pohoštění.

Narozeniny s kamarády podobně, když byly děti malé, ještě to šlo, ale teď už jsou to puberťáci a máme málo místa. Obě dcery o oslavu loni přišly, takže jsme se letos obětovali a byla u nás doma, ale já zajistila občerstvení a dvě hry a zbytek jsem nechala na manželovi a šla ven se psem. Stresuje mě hodně lidí na malém prostoru (mohou být jen v obýváku a na zahradě (malé)) a ten hukot. Aspoň že mám zas na rok pokoj.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
8.6.2021 14:12:07
a jak jsou děti staré?
osobně bych teda letos žádnou oslavu nepořádala, za normálních okolností bych max. zařídila nějakou placenou - jump park pro větší děti, dětská párty pro menší...
kdyby o to dítě jo stálo, domluvila bych piknik v parku (menší děti s rodiči, větší bez)... zábavu pro malé bych řešila nějakým bublifukem a podobně, větší už by dostaly za úkol nachystat zábavu pro pozvané samy...
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 11713  [Dalších 10973 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.