| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Oslavy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

  (?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 11713  [Dalších 10833 >>]
Senedra 14756
1.3.2019 15:27:19
Když s ejednou za několik let dokopu k pečenému dortu, tak dělám mramorový korpus - https://www.toprecepty.cz/recept/10371-parez/
Senedra 14756
1.3.2019 15:23:24
piškoťák by neprošel?

Na nepečené dorty používám krém z pribiňáků - https://www.brydova.cz/2009/08/02/strecha/
Bouřka 7675
1.3.2019 15:20:49
Jo na želé jsem zapomněla, to se ani neobtěžoval zmiňovat, nevezme to do pusy.
Bouřka 7675
1.3.2019 15:19:30
Siobhian, to zní zajímavě. Jaké tvarohové těsto máš na mysli?
Citronove koliesko 7937
1.3.2019 15:19:10
Želé? Pod to piskotovy korpus zlahka potrety dzemom.
Nieco taketo
https://bonvivani.sk/recepty/jahodova-torta
Sio 140384
1.3.2019 15:16:39
Tvarohove těsto, vrstva pokrajenych jahod se zakysanou smetanou, jen jahody, zase smesku se smetanou, druhou půlku těsta, potřít zakysanou smetanou, a navrch ozdobit jahodama?
Bouřka 7675
1.3.2019 15:08:53
Neprošlo, to vůbec nejí.
Majoranka 80827
1.3.2019 14:59:10
Neprošlo by ovocné tiramisu nebo jogurtový dort?
Bouřka 7675
1.3.2019 14:34:26
Zase jedno moje dortové téma. Zadání zní - jahodový dort, hodně ovoce, málo krému, málo těsta, čokoládu nechce. Namítla jsem, že s tímhle se můžu vykašlat na dort a udělat nějaký poháry. To neprošlo, musí to vypadat jako dort ~8~ Já vymyslela, že bych ty jahody nakrájela na malé kousky, lehce poslepovala nějakým krémem a dala bych to do korpusové misky. Tím padl piškot, s ohledme na to, že bude převažovat ovoce, mám obavy, že by se moc promáčel. Takže nejspíš křehký nebo linecký. Nějaká nápad, čím to poslepovat? Nechci běžný pudinkový, nemám ho extra v oblibě. Napadá mě nějaký žloutkový, ale to jsem zase nikdy nedělala (jednou jsem to teda zkoušela jako náplň do úlků a dopadlo to tristně). Nebo tu mám mascarpone, tak něco z něho? Nahoru možná nastříkat šlehačku. Nebovíc vyšlehat ji s tím mascarpone na tužší krém, aby to drželo? Ale zase aby to nepřebilo ten vnitřek. A pořád přemýšlím, jak do toho dostat ještě nějakou chuť, jahody v tuto dobu nejsou nic moc výrazný, nemám ráda když je to akorát sladký. Možná citrónově ochutit ten korpus. Nebo udělat trochu sladkého rozvaru z jahod a pomazat tím ještě ten korpus? Babo raď :-)
Ještě přemýšlím, že bych do dortové formy dala takový ten bábovková střed, takže bych měla korpus jako kulaté korýtko, možná by to na krájení bylo lepší.
Lenka Pražanda 128023
7.1.2019 8:44:34
To je red velvet. Akorát tam místo kávy má být červené barvivo. I postup odpovídá. Korpus je nádherně vláčný díky podmáslí ~w~
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 11713  [Dalších 10833 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.