| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dudlík

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1120] Názory 11211130 z 2965  [Dalších 1835 >>]
Želvička78 56465
1.4.2011 20:14:58
Tak u nás to bylo jinak, přesně na druhé narozeniny dcera musela navalit dudlíka, páč odmítala po obědě spát~t~ Proběhlo to v pohodě, jeden večer si trošku poplakala a pak už dobrý.
O únavě bych mohla vyprávět, měla jsem měsíční mimino~p~ No ale aby mi 3 hodiny usínala a pak 20 minut spala, to nemělo smysl, navíc bylo léto, celý odpoledne v háji.
A i to, že po obědě nespí, jí nebrání usínat večer v 10 a vstávat ráno v 6-7.~4~
Králíček4 103415
1.4.2011 20:13:00
Vnouček 1,5 roku přestal s odejmutím dudlíku spávat po obědě také.Ale dudlík bych už nevracela.
Veru+2 73392
1.4.2011 20:11:31
My jsme dudlíka sebrali a prostě už nedali.U staršího to bylo horší,u mladšího celkem bez problémů.Na odpolední spánek to nemělo vliv.Starší spal po obedě donedávna a mladší spí spí taky bez problémů.
Za mě,už bych ho nevracela,aby v tom neměl zmatek,že ho jednou má a podruhé ne.
Želvička78 56465
1.4.2011 20:10:56
Tak u nás to bylo jinak, přesně na druhé narozeniny dcera musela navalit dudlíka, páč odmítala po obědě spát~t~ Proběhlo to v poho. O únavě bych mohla vyprávět, měla jsem měsíční mimino~p~
helis78 95867
1.4.2011 20:09:14
Já bych mu ho už nevracela, myslím, že se s tím časem úplně zžije, že je bez dudlíku a třeba začne spávat opět po o, choď s ním, třeba se sklidní a usne.~d~
Lída1 94046
1.4.2011 20:06:32
Ahoj holky,
od tohoto pondělka je náš 26 měsíční syn bez dudlíku. Byl to silný závislák, dudáka vyžadoval i přes den,ale často se podařilo odvést pozornost jinam a na dudu zapomněl.A v pondělí navečer ho někam zastrčil a nemohli jsme ho najít.A celkem bez problémů večer usnul.Dudlik se prostě ztratil (my ho pak teda našli a schovali) a malý to v pohodě pochopil. Problém je ale v usínání. Najednou už nespí přes den.Jednou jsem ho tedy uvozila v kočárku. Všechny mé známé mi potvrdily, že jejich děti zrušily odpolední spánek po odejmutí dudlika.Sice je fajn, že už v sedm večer spí, ale mně to přes den prostě chybí. Radši bych, aby spal tu hoďku po obědě (ale v posteli)a pak šel spát v osm v devět večer, kor když už teď bude teplo a my budeme moci být déle venku (na zahradě).Taky plánuji druhé těhotenství a představa té veliké únavy mě děsí~n~ - jak ráda bych si pak s ním po o zdřímla. Bez dudlika prostě neusne, dělá kraviny~z~.Tak mě napadlo mu ho jen na ten spánek vrátit. Líbil se mi tu na diskuzi nápad s tím, že ho přes den má ptáček a na spaní ho vrací na parapet. Nemáte s takovýmto návratem dudlíka zkušenosti??
Díky ~;((
destenka + 01/09 + 01/11 81704
8.3.2011 11:48:00
Moje první dítě si vezlo dudlík z porodnice a má ho dodnes (přes 2 roky). Nejhorší je, že jak je starší, nechce jiný, ani stejný. A ten jeho už je fakt hnusnej. Navíc ho kolikrát s pláčem hledáme po celém bytě (já u toho taky pláču, protože přesvědčit ho ke spánku je těžké, a pak se to tím hledáním zruší). Mladší dceři jsou dva měsíce a dudlík nechce. Potřebu dudat ale má, tak nám cucá malíček. Dost nepraktické, taky nevím, co s tím.
Kratochvíle 105566
8.3.2011 11:03:52
Náš Honzík nikdy dudlík neměl a ze savičky pít neumí. Pije rovnou z hrnečku.
Suza007 91095
8.3.2011 10:54:32
Já bych nenabízela.
Radka + 2
  • 
8.3.2011 10:09:35
Ani jedno dítě dudlík nemělo, první řvalo tak, že mu každý dudlík zapadl až do krku, a druhé bylo pohodář, tak dudlík nebyl nutný. Přechod na lahvičku, nevím, já jsem jen kojila, umělé mléko nikdy neměli (žádné jim nechutnalo) a v 6 měsících začali používat hrnek s "pítkem" ze kterého pili pouze vodu, držet se ho naučili oba už v těch 6 měsících a pili krásně.
[<<Předchozích 1120] Názory 11211130 z 2965  [Dalších 1835 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.