| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Imunologie a otěhotnění

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 827  [Dalších 587 >>]
Leni, Péťa*10/01&Míša*6/07 18678
21.2.2007 14:41:06
Holčinky, tak se jdu trošku pochlubit a ukázat výsledek přeléčení imunity ;))

Právě jsme se vrátili z genetického ultrazvuku- vše je v naprostém pořádku ! Srdíčko, funkce placenty, no vše :) Ten náš cvalík :)) má už půl kila :) a má se čile k světu :) Pindíka máme potvrzenýho :)))
Zítra začínáme 23tt, docela to letí...

Koupili jsme úžasnýho hrajícího Pimbolíka na polštářku pro Mimíska a Péťa je z něj nadšenej- budeme hold mít doma dvě miminka :))))))

No a fotečka- celá maminka !!! :))

20.2.2007 13:29:38
A samozřejmě hlavně v prvních měsících těhu je třeba i jen chřipka hrozně nebezpečná, rozhodně doporučuju Wobenzym nevysazovat !!! ;)
20.2.2007 13:28:06
Kačko, no on se mne ptal co beru, řekla jsem mu i ten Wobenzym a on řekl, že v pořádku... ;)

Jestli chceš jukni na Mimino tam se dá vyčíst několik zajímavých věcí (hlavně na druhý stránce) abych to nemusela vše kopírovat i sem ;))

Jen ještě připomenu, že Prednison snižuje imunitu- tu celkovou. Čili jste ještě víc náchylnější k rýmám, chřipkám a pod. To bych já asi bez toho Wobenzymu ani nevylezla z postele :)))
Katka
  • 
20.2.2007 12:53:54
Ahoj Leni, tobě dr. doporučil brát v těhu Wobenzym?
Já mám Wobenzym ještě asi na 14 dní a dnes jsem se ptala Madára jestli ho mám brát dál a potom i v případném těhotenství a on mi řekl, že to záleží na mě a jestli ho budu užívat, tak takto 3-0-3.Tak ted nevím.
Katka
  • 
19.2.2007 11:43:31
Hegi,
máš pravdu je to tam ale myslím, že cvičení nevadí.
Já jezdím každý den 30 minut na rotopedu jak blázen a nic mi není. To o té námaze v příbalovém letáku jsem si vůbec nevšimla.
Hegi + Hegísek 39116
19.2.2007 11:19:13
Ahojky,
Katko no určitě jsem to někde četla. Teď bych teda kecala jestli to bylo v letáku, ale myslím že jo.
Odpoledne se doma podívám. Abych tady nemlela nějaké blbosti. Ale vím, že mi to říkala i jedna paní se kterou jsem se bavila v čekárně u Ulčový v Plzni.
Katka
  • 
16.2.2007 19:02:34
Hegi, to tam fakt píšou? Toho jsem si nikdy nevšimla.
Myslím, že cvičení nemůže uškodit.
Hegi + Hegísek 39116
16.2.2007 12:37:58
Káťo, tak to fakt nevím. Já si je objednávala cca před rokem a něco. Ale prý je lepší koupit dražší, jsou spolehlivější.
Já do nich asi investovat nebudu. Budeme gumičkovat ze začátku a na konci cyklu.

Jo ještě jsem se chtěla zeptat. V příbalovym letáku u toho Prednisonu píšou, že by neměla být větší fyzická námaha ?? Když budu chodit 3x v týdnu cvičit tak to něčemu vadí ??
Katka
  • 
16.2.2007 7:49:10
Ahoj holky,

Leni, Jaňďa je ve 20 týdnu.

Hegi, ty ovulační testy co jsi měla ty se asi přestali vyrábět, protože jsem si je chtěla objednat a všude jsem narazila, že už se neprodávají.
No, nevadí. Objednala jsem si jiné.Snad budou dobré.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 827  [Dalších 587 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.