| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 1651  [Dalších 141 >>]
Silva
  • 
2.10.2006 14:29:01
Díky moc, já se podívám v Brně v Gigasportu a třeba něco vybereme. Chtěla jsem do toho investovat tak kolem 1.000 Kč, tak snad něco bude. Nechci kupovat žádné levné v hypermarketu, ale už trošku kvalitnější.
Kyti a 3 poupátka 7943
2.10.2006 13:24:48
Silvi, naše malá začala jezdit ve 4 letech, na takových nějakých bruslích z Carrefouru... jezdila na nich dobře, jen ji tu a tam nekde dřely (většinou bota nekde nahoře...) tak jsme to řešili tlustýma a vysokáma ponožkama... teď má nové z Gigasportu, "MILE 8" ... jsou super, mají kvalitní boty i kolečka a jezdí se jí na nich skvěle... v akci byly asi za 700,- ... ale už jsem to tady tuším psala ;-)
Silva
  • 
2.10.2006 11:12:43
mi prosím jaké by byli nejlepší in-line brusle pro syna /5let/, chceme mu je pořídit na Vánoce, ale vůbec se neorientuju a taky není to brzo ?
Monika
  • 
2.10.2006 7:36:01
Tak já jezdím ochráničovaná, teda jen kolena a zápěstí (loketní chrániče mi padají) a s helmou. Tím, že mám chrániče se cítím jistá a jezdím naplno, co mi síly stačí. Máme u nás cyklostezku kolem Vltavy asi 6.5 km dlouhou i s mírnými kopečky a je to super.
Taky mám jeden kuriózní pád - ocitla jsem se na zadku uprostřed lampiónového průvodu. Potřebovala jsem sjet z kopečka na most po stezce, počkala jsem si až tam nikdo nepojede na kole a rozjela jsem se. Z jiné strany najednou přicházel lampiónový průvod a automaticky se roztáhnul po celé šířce jak stezky pro chodce, tak zabral i stezku pro cyklisty - těsně přede mnou (manžel to ještě stihnul projet) - jinak to ani dopadnout nemohlo.
AlaKs 15990
1.10.2006 13:57:03
I pro nás čtyřicátnice :-))
Moje osmnáctiletá dcera se uvolila, že se mnou na jaře bude taky chodit bruslit - o brusle si napíše Ježíškovi :-)). Moc se těším. Aktivit, které by chtěla provozovat spolu se mnou už moc není

Kyti a 3 poupátka 7943
1.10.2006 9:07:28
Jo, skvělý sport to je... hlavně pro nás třicátnice ;-) ... kdysi (ještě než jsem kdy na bruslích stála) jsem četla v časopise, že je to sport ideální pro každý věk, že se s ním dá v každém věku začít... je to fakt... rozhýbe se jím celé tělo... pročistí hlava ;-) ... navíc je při tom člověk věnku a ne zavžený v nějaké uměle klimatizované tělocvičně, což mi moc vyhovuje...

Já jezdím bez chráničů... jednou jsem to s nimi zkusila a připadla jsem si taková nějaká "nemotorná"... tak jezdím bez nich... v dřínech, a i když jsem spadla, tak džíny to chytly. No, ale zálěží na tom, jak se spadne, že jo.... :-(
Malou máme pěčlivě ochráničovanou, kolena, lokty, zápěstí, přilba... my s manželem riskujem :-)... zatím se nám nic,krom pár maličkých odřenin, nestalo...
AlaKs 15990
30.9.2006 20:47:18
Bezva diskuze.

Já si v červenci koupila Nike Al. Jsem s nimi docela spokojená. Ale je fakt, že to jsou moje první brusle. U nás se jezdí na okruhu v lese - teda není to okruh - musí se jezdit tam a zpátky, ale je to krása. Dobrý asfalt, krásná vůně... Jen teď jsou místa kde jsou napadaný žaludy - to je trochu nepříjemný. Jinak bez chráničů bych nejezdila - hlavně zápěstí, to mě živí, musím si ho opatrovat ;-)) Zrovna včera jsem si natloukla koleno, upadly mi klíčky od auta a já se jsem se sehla a už jsem klečela na kolenou! Ale jinak je to bezvadný sport a skvělá relaxace!
Kyti a 3 poupátka 7943
29.9.2006 21:06:39
... se omlouvám, že jak exot píšu.... :-))) je tam spousta peklepů, jak píšu ve spěchu... jdu uložit droboť... tak pááá.... a dobrou...
Kyti a 3 poupátka 7943
29.9.2006 21:04:56
Ahojte bruslařky ;-)))
Tak jsem vás dočetla a po sobě ještě musím upřesnit, že dcera jezdí od 4 let...

U nás bohužel takovéto akce zatím nejsou :-((( To musí být super, projíždět se po městě na in-linech...to by se mi moc líbilo...

Jinak, na věku u in-line bruslení určitě nezáleží... já si taky myslela, že budem na ovále za exoty, a nejsme!!! Jsou tam vyloženě lidičky našeho (30-40 let) věku, a tak pomíchené všechyn věkové kategorie... nikdo se na nikoho nepovyšuje, pravidla se povětršině dodržují (směr jízdy, vnitřní - nvější okruh... a tak...) všichni jsou tolerantní, komunikativní, solidární... takže fakt pohodička...taková ta extravagantní omaldina využívá většinou uvnitř oválu umístěné různé ty "atrakce", tampy, nájezdy... kde se řídí jak na bruslích, tak na skatech....... jen myslím, že by těchto oválů mohlo být víc....
Tara zelená 3598
29.9.2006 14:21:36
jinak jste mě teda nalomily a přes net teda asi kupovat nebudu...
měla jsem sice jedny fajné vyhlídnuté na MMB...
No zvážím to :)
[<<Předchozích 1500] Názory 15011510 z 1651  [Dalších 141 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.