Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tara zelená | 3598 |
|
|
29.9.2006 14:08:48
Petro neblbni, proč by ses měla cítit na brusle "stará" sice nevím, kolik ti je, ale člověk je tak starý, jak se cítí a "pokud "dříve narození" aktivně sportují, tak je to spíš k obdivu!
Eriko, my tu máme asi to samý http://www.pardubicenabruslich.cz/ a to mě vlastně inspirovalo ke koupi nových bruslí a potažmo k založení této diskuse :) bo jsem to poprvé zkusila a fakt mě to nadchlo! BTW bylo tam i plno lidí v důchodovém věku, i děcka, prostě mix všeho :) |
| Monika |
| • |
29.9.2006 9:02:06
Já začínala na levných za 1000 Kč a po roce jsme koupili značkové K2 a jsem s nimi maximálně spokojená. Zkoušela jsem i Salomon a Rollerblade, ale ty byly na mě moc široké.
Ponožku doporučuji spíš tenkou (noha se při bruslení potí) a funkční (Moira a pod.). |
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
28.9.2006 23:13:40
no, mne fakt na začiatok stačili lacné korčule
úplne prvé som mala požičiané od kamošky, tak tie som zdevastovala úplne, nie že by som padala, ale kým som sa naučila udržať rovnováhu a ísť tým smerom, ktorým som chcela, tak mi stačili.. za 3 týždne som na nich schudla 5 kg :o)) potom som si kúpila v Tescu, stáli okolo 1700,- a mala som ich jednu sezonu, oproti tým prvým to bola teda paráda, aj keď boli také umelohmotné, tak na nich som schudla zvyšných 12 kg nakoniec som si kúpila Rollerblade (teraz mám už zase novší typ) a na tých som teda neschudla, bo tie idú samé :o))) odrazím sa v Bratislave a ocitnem sa v Brne ;o) ale nie, zase až také žúžo to nie je, odkedy mám malého, chodila som len sporadicky, ale keďže váha zase stúpla, tak kolieska sa opotrebovali... Inak si myslím, aspoň podľa mojej skúsenosti, že sa používaním formujú, tá vložka vo vnútri sa udupáva, ale začínajú ma tlačiť na malíčkoch na nohách (nechty si strihám :o))), takže na jar určite pôjdem "do nových"... Inak nemáte v ČR také akcie ako u nás v Bratislave, každý piatok cez letné prázdniny sa zídu "inlajnisti" a za sprievodu polície a organizátorov chodíme po bratislavských uliciach... viac info na http://www.bratislavainline.sk |
| Petra (Kuba 2.7.,Anička,Pepík) | 842 |
|
|
28.9.2006 22:48:44
Zdravím všechny korčuliarky:-)
Na kulatiny jsem si kdysi hooodně dávno:-( koupila své první brusle v Globusu, skořepinové, měla jsem tam sice gumová kolečka, ale za chvíli byla sjetá, navíc jsem se nadřela jak kůň:-(( Před 2 měsíci jsem si koupila Salomony z loňské kolekce za 3000,- (z pův. 5,5t.) a nemůžu si je vynachválit!!! Jezdím prakticky denně 10 - 15 km, kolečka pořád jak nová. Přes net bych rozhodně nekupovala, určitě je nutné vyzkoušet!!! Nezáleží až tak moc na všem ostatním jako na tom, aby bota dobře seděla! Já mám třeba vel. 38 - 39 a brusle jsem si nakonec koupila vel. 37:o) Mám širší nohu, krom malíčku všechny prsty stejně dlouhé, takže mi boty, co se zužují do špičky, nesedí, resp. musím mít větší a pak jsem se v botě, kde mám volnou špičku, jaksi necítila. Potvrdil mi to i prodavač, ochotně mi vyndal i ty vložky z bot - doporučuji vyzkoušet i takhle. Vyzkoušela jsem i Rolleybl. a jiné typy od Salomon, ale stejně jsem se vrátila k těm prvně zkoušeným... no vlastně jsem šla na jistotu, protože jsem měla možnost si je vypůjčit od sestry. Tu svou ťapatou nohu mám opravdu jak v bavlnce, jsou supr vypolstrované a myslím v nich rozhodně nebude zima, i když přituhne. Jo ještě bych si nekupovala brusle s více přezkami, ale snad už takové ani nejsou... No mám akorát jeden malej problém, ve svém věku si na bruslích kolikrát připadám jak exot:o))) Bruslení zdar!!! |
| néni | 24998 |
|
28.9.2006 21:03:12
Kyti- to je v pohodě :-))) . Fakt díky za rady. Jdeme do toho :-)) Zítra jsem doma, tak si tam s klukama uděláme výlet.
|
| Kyti a 3 poupátka | 7943 |
|
|
28.9.2006 20:54:31
Pardon... Veri, já tě přejmenovala na Ali... :-( moc se omlouvám...
|
| Kyti a 3 poupátka | 7943 |
|
|
28.9.2006 20:53:29
Ali... ještě ses ptala na brusle pro děti... my jsme kupovali naší mladé (6 let) teď v srpnu taky nové brusle, akorát se nám to hodilo, měla svátek a ty staré jí byly malé... ona na nich jezdila od 6-ti let, ale měla právě takové ty špatné... :-( Teď po naší zkušenosti jsme jí koupili taky kvalitní, myslím, že se jmenují Milles... taky v Gigasportu a v akci za 700,- ...
|
| néni | 24998 |
|
28.9.2006 19:24:33
Kyti - moc děkuji. Napsala jsi to velmi výstižně a mě si tím hodně změnila názor. Koukala jsem hodně právě na cenu. No za 14. jedu do Prahy, tak to tam trošku prolezu. Zde na Jihu nevím, příjde mi tu víc dráž v těchto věcech. No v Budějicích je nový Gigasport, tak se tam mrknu
|
| Matthew |
| • |
28.9.2006 18:34:25
Jojo, kup teď, nebo po vánocích na jaře až se budou měnit kolekce, já takhle sehnala K2 zlevněný z 5 000 na 3 000kč, protože se najíždělo na novou kolekci. Holt koukej po sportech a oni už ti určitě poradí, kdybys nevěděla co a jak, popřípadě si někde stopni nějakýho bruslaře a pozeptej se, on v tomhle většinou každej rád poradí. :-)
|
| Anezka73 | 49441 |
|
|
28.9.2006 18:22:30
http://www.inline-online.cz/index.php?sid=3&id=61
http://www.ladronka.cz/in-line_brusle.html |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.