| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Strach z porodu

(?)
[<<Předchozích 1880] Názory 18811890 z 3772  [Dalších 1882 >>]
Katla 31249
9.6.2009 20:33:42
účast dobrovolná ~t~~t~~t~
Draze zaplacená ~t~~t~~t~
69032
9.6.2009 20:30:04
jejda, ještě že jsem rodila v porodnici, kde něco takové nepožadují - ani pro rodičky, ani nesmyslně pro nastávající taťky~a~
Katla 31249
9.6.2009 20:27:06
Tak jsem s jedou nastávající maminkou coby druhý do páru absolvovala kreškurz na porod a tak nějak jsem odcházela s pocitem, že nás v tom Větrníku kapku podfoukli.
Celá akce včetně přestávek trvala 4 hodiny. Paní nejdříve pustila asi dvacetimunutové video a la teleshoping, kde se za dojemně podmanivé hudby střídaly záběry rodících dvojic až do vítězného finále. Celé to působilo dojmem, že se pár trochu přitulí na gauči nebo na křesle a mimčo je na světě. Paní asistentka si mezi tím odešla zřejme na sváču. Pak pustila jiné video, lehce zastaralou nahrávku z Brna - Bohunic, kterou po kouskách zastavovala a přidávala pár svých komentářů, ale v podstatě nic, co by si člověk za 20 minut sám nenašel někde na netu. Následovala praktická část, kde ukázala pár poloh, stručně vysvětlila dýchání, naznačila masáže a 2 akupunkturní body. A bylo vymalováno. Jako prvorodička bych si z toho neodnesla témeř nic. Celá ta šaráda pro nás dvě stála 1200. Bylo tam 5 dvojic. Říkám si, fakt DOST dobrej kšeft ~a~
.
rcihelkova 97241
2.6.2009 10:38:46
Leleko78+1 po týdnu? Já na ní zapoměla ve vteřině~:-D a to jsem měla rizikovej porod s mega kontrakcema (ke konci už tlumenejma) a kousek od císaře kterýmu sem se naštěstí vyhla:-) Porodní bolesti jsou hezké když si pod nima představim spolupráci s mimčem~:-D
pincena
  • 
28.5.2009 14:35:38
pokud se obavate vaseho porodu a chteli by jste pro sebe neco udelat a celkove si tehotenstvi a porod zprijemnit , tak vam doporocuji pristup pordnich asistentek na
www.maly-svet.cz
Leleka78+1 94262
3.5.2009 8:05:54
jojo, přesně, nerv mi ještě nikdy netrhali, ale jenom když to slyším, tak mi běhá mráz po zádech ~:-D Jen mi trhali 2 osmičky naráz s vysekáváním a tu bolest, když mi to přicházelo k sobě, tak té se porod fakt nevyrovná, ani to šití. Nemůžu si pomoct, ale na tu bolest z porodu člověk za týden zapomene. Taky se těším na další porod ~:-D
Saraj 96075
29.4.2009 19:10:50
..ahoj, také mám v tomto těhotenství problémy se sklonem k omdlévání..jednak mám nízký tlak a taky mi zjistili, že jsem anemická..takže by se mohly tyto problémy upravit přidáním železa..
kamarádka před lety "odcházela" u porodu a dostala kyslíkovou masku, se kterou to šlo..dnes má dva kluky v pubertě..:o)
tacka 94191
27.4.2009 14:19:40
Pokud jde o mě, porod byl docela namáhavý a kontrakce byli silné,něco takového jsem nikdy předtím nepoznala, ale nemůžu říct, že by bolely. Byl to zvláštní a znovu se na ten pocit těším, ta síla stahu-hromobití nebo spíš vlnobití v břiše~:-D. A šití bylo citlivé. Doktorka mě opíchala znecitlivující injekcí a docela to šlo, když se blížila ke konečníku, bylo to víc citlivé, ale šlo to. Horší bylo šití uvnitř pochvy, kde jsem měla prsklinku a kde se to nedá umrtvit, takže jsem sykala a au a jauovala, než bylo hotovo. Podle doktora je to závislé, kterou kožní vrstvu zrovna šije, spodní kožní řasy nebolí, cítit jsou ty povrchové. Jo a s klidným srdcem můžu říct, že zubař je někdy pro mě horší-bolestivější zážitek. Trhání nervu si pamatuju dodnes~:( a na další porod se těším.
Leleka78+1 94262
27.4.2009 8:56:48
Jak už jsem psala, mě teda šití bolelo nejvíc a to mi zase doktor říkal, kolik mi toho už píchnul na umrtvení a že už je to asi prošlé, že to nefunguje... a takový blbosti... Opravdu záleží na koho člověk narazí a to se týče jak sester, tak doktorů.
Léňa1 95401
9.4.2009 23:12:03
doufám, že budu mít taky štěstí na dobrej personál, myslím, že na tom záleží opravdu hodně:-)
[<<Předchozích 1880] Názory 18811890 z 3772  [Dalších 1882 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.