| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Strach z porodu

(?)
[<<Předchozích 1910] Názory 19111920 z 3772  [Dalších 1852 >>]
MarikaP+3 82381
7.3.2009 20:25:30
Klystýr se dává právě proto, aby se nějaká ta nehoda nestala, vyčistí ti to střeva ještě před druhou fází porodu, ale nemohu úplně posoudit, já přijela do porodnice otevřená na 1,5 cm, takže veškerou přípravu odložili. Když se na mě v 8 hodina ráno přišel doktor podívat, tak řekl, že rodím, takže po 3 hodinách v nemocnici jsem šla na sál bez jakékoliv přípravy a žádná nehoda se nekonala. Ona si totiž možná příroda umí poradit trochu sama. Když mi doma začaly kontrakce, tak jsem mezi nima furt běhala na záchod.~b~
Jana
  • 
7.3.2009 19:40:43
Myslim,ze posledni co te pri porodu zajima je nejaka "nehoda".
Petra
  • 
6.3.2009 22:47:05
Milá Kukurice,dneska skoro ve všech porodnicích můžeš klystýr i Yal odmitnout.Když se bojíš jenom tohohle,tak je to maličkost.Měj se
kukurice20 80560
6.3.2009 17:26:31
ahojky porodu se tolik nebojím jako klizma nebo yalu co vím,že se to dělá tak se toho bojím pocit,že bych mohla mít nehodu při porodu je pro mě neupředstavitelně trapné
Jana+Adelka2.9. 77650
23.1.2009 14:49:55
Ahojky co te trapi?jestli budu vedet,poradim~;)
kukurice20 80560
23.1.2009 13:55:36
ahoj.Jak se máte?Chtěla bych se zeptat jestli mi můžete některá poradit mám dotaz na problémy v těhotenství.díky moc
filuska
  • 
23.1.2009 9:31:44
Chtěla bych taky přidat svůj příspěvek,když už jsme do toho šli tak to musíme zvládnout a my holky jsme silné tak to dokážeme. Já jsem taky člověk,který se bolesti hrozně bojí a nemocnici pokud můžu tak obcházím velkým obloukem. U svého prvního dítěte jsem se 12 hodin trápila,nakonec šla císařem a zapřísahala jsem si,že další dítě už nikdy nechci jenže člověk na tu bolest za chvíli zapomene a když máš u sebe pak mimčo tak ti to vše vynahradí a ta bolest stojí za to. Teď mám půl roční holčičku druhou a v devět ráno jsem byla ještě doma bez bolesti a za dvě hodiny byla malá na svtě. Porodila jsem ji na první kontrakci. Takže úplně supr. Myslím si, že ta chvilka bolesti uritě stojí za ten malý uzlíček. Takže se nebojte určitě to zvládnete.
aimo 91919
22.1.2009 21:56:44
Ahoj všem, já rodila v listopadu 08 a strach jsem dostala až když mi praskla voda a jeli jsme do porodnice. Ale řekla jsem si, že to prsotě musí ven. Měla jsem těžší porod jelikož jsem měla těžký zánět průdušek, takže jsem to neudýchala a museli mi pomáhat zvonem, ale naštěstí vše dopadlo skvěle a těšíme se zdravé krásné Adélce. Měla jsem strach z toho, jaká to bude bolest, protože jsem nikdy žádnou neměla, nikdy jsem nebyla v nemocnici, žádné operace, prostě nic a teď najednou porod. Navíc mi holky kolem říkali, jak je to těžké rodit ve skoro 30letech, že už jsem stará a tělo taky atd., ale nakonec to proběhlo celkem dobře. Nástřih, cévkování aj. jsem vůbec necítila. A bolest se dala taky přežít, já ji jen nemohla tak rozdýchávat. Nejvíc mi pomohl přítel, který tam byl celou tu dobu semnou a samozřejmě skvělí doktoři a asistentky. Nechtěla jsem epidural, protože má kámošky, které po něm mají teď problémy. No jen chci říct, aby jste se zas tak nebáli, je to sice bolest, jak sviňa, ale když děláte co vám řeknou doktoři, tak je to v poho a dá se to dobře zvládnout a to malé štěstíčko co vám pak dají na prsa přece za to stojí ne? Tak se držte vy co ještě nevíte do čeho jdete.
aimo 91919
22.1.2009 21:56:44
Ahoj všem, já rodila v listopadu 08 a strach jsem dostala až když mi praskla voda a jeli jsme do porodnice. Ale řekla jsem si, že to prsotě musí ven. Měla jsem těžší porod jelikož jsem měla těžký zánět průdušek, takže jsem to neudýchala a museli mi pomáhat zvonem, ale naštěstí vše dopadlo skvěle a těšíme se zdravé krásné Adélce. Měla jsem strach z toho, jaká to bude bolest, protože jsem nikdy žádnou neměla, nikdy jsem nebyla v nemocnici, žádné operace, prostě nic a teď najednou porod. Navíc mi holky kolem říkali, jak je to těžké rodit ve skoro 30letech, že už jsem stará a tělo taky atd., ale nakonec to proběhlo celkem dobře. Nástřih, cévkování aj. jsem vůbec necítila. A bolest se dala taky přežít, já ji jen nemohla tak rozdýchávat. Nejvíc mi pomohl přítel, který tam byl celou tu dobu semnou a samozřejmě skvělí doktoři a asistentky. Nechtěla jsem epidural, protože má kámošky, které po něm mají teď problémy. No jen chci říct, aby jste se zas tak nebáli, je to sice bolest, jak sviňa, ale když děláte co vám řeknou doktoři, tak je to v poho a dá se to dobře zvládnout a to malé štěstíčko co vám pak dají na prsa přece za to stojí ne? Tak se držte vy co ještě nevíte do čeho jdete.
kukurice20 80560
22.1.2009 14:33:43
já budu prvorodička a když jsem sháněla porodnici tak jsem si uvědomila,že mě čeká porod a je to směs strachu a odvahy a pak je mi do pláče,že to nezvládnu a pak si říkám,že to maličké musí nějak ven:-)
[<<Předchozích 1910] Názory 19111920 z 3772  [Dalších 1852 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.