| Vaal | 83821 |
|
|
4.4.2009 11:15:42
Zeptám se, ale bude to trochu dýl trvat(tak týden). Doufám, že je to fakt nesmysl. Nechce se mi věřit, že v dnešní době, by nešla tato oblast lokálně umrtvit.
Mám spíš pocit, že je to o pohodlnosti určitého lékaře...nebo to vypovídá o jeo skrytém sadismu ![]() ![]() ![]() |
| Radka + 2 |
| • |
3.4.2009 0:01:07
Mohl by se ozvat nějaký doktor, aby nám to potvrdil :) Já bych tomu i věřila, šití bylo horší než porod. Při porodu jsem umírala tiše, při šití jsem bolestí zpívala, doktor nechápal, při kleštích jsem ani necekla ... Jenže já jsem blázen :))
|
| Vaal | 83821 |
|
|
2.4.2009 23:18:27
Danuš, co je to za blbost?Doufám, že se pleteš
![]() ![]() ![]() |
| Katka tři děti | 42073 |
|
|
25.3.2009 7:58:12
Tak to jsem nevěděla, že jsou dva druhy tkání! To jsem měla tedy stěstí!
|
| Danušš | 86159 |
|
24.3.2009 8:46:04
ad injekce na bolest - jsou 2 druhy tkání - na jednu z nich injekce nezabírá a na jednu z nich ano. Takže záleží na tom, kde to přesně šili. Mě to teda se snažil taky znecitlivět, ale bolelo to děsně, jako čert - a to ještě na to stříkal nějaký znecitlivující sprey.
šili mě u stydkých pysků |
|
|
24.3.2009 8:36:19
Pamatuji se, že když jsem rodila přirozeně, tak mi určitě během porodu nedávali nic, až po porodu mi sestra dala injekci na bolest kvůli šití. A tak jsem vůbec nic necítila! Proč některé maminy říkají, že šití bylo horší než porod! To se dá snad dopředu domluvit, ať vám něco po porodu šoupnout na bolest!?
|
|
|
24.3.2009 8:31:17
Moje zkušennost s porody je asi taková.První a třetí porod císařem druhé přirozeně. Chce to hodně pohybu, stále chodit, chodit a chodit až skoro do porodu!V roce 1990 se porod zastavil na 7 cm( nesměla jsem slézt z porodního stolu) a už jsem se neotvírala dál. Mimi se začlo dusit, tak to šlo rychle na operační sál. Při druhém porodu v roce 2001 se to opět zastavilo na 7 cm a už jsem měla strach, že to dopadne špatně. Ale nové metody vedení porodů mě zachránily. Tehdy mi PA přímo nutila chodit chodit, aby se porodní cesty otevřely. Myslela jsem na to, abych pravidelně zhluboka dýchala a podařilo se a já porodila. Byl to nádherný zážitek!!!
|
| Ivona,Klára 6,Tereza 2.5 |
| • |
8.3.2009 22:01:42
když jsem byla těhotná poprvé,nevěděla jsem co mě čeká,tak jsem byla v klidu,porod nepostupoval,tak jsem dělala i dřepy ať to není sekce,ikdyž jsem od začátku měla stahy co 5 minut(od 7 ráno do 17h)špatně jsem se otvírala,naštěstí to pomohlo a když jsem měla dcerku na břiše,bylo vše zapomenuto.Když jsem měla před porodem druhé dcery,už to bylo horší,ale pořád jsem se utěšovala,že rodím podruhé a bude to určitě lepší,nebylo i manžel tvrdí,že druhý porod byl daleko horší.Pokud vše dopadne dobře,tak je uplně jedno co bylo předtím,mám dost nízký práh bolesti a zvládla jsem to,hlavně mi pomohla podpora partnera a vlídná PA.Musí se myslet na to,že to dítě stojí za tu bolest a nestresovat se porodem jiných,v té době jsme neměli net a tak jsem ráda,že jsem neměla možnost číst příběhy jiných.Dle mého názoru to není lehké,ale dá se to zvládnout,pomoc partnera je k nezaplacení.U obou porodů mě zajímalo jediné,mé dítě
|
| Jana |
| • |
8.3.2009 16:32:46
Souhlasim s Lelekou.Myslim,ze pokud je porod bez komplikaci,tak to zadna hruza neni.Me to teda dost prekvapilo,ze se to da v pohode vydrzet.Mela jsem strach,protoze maminky okolo o tom vypravely jak o nejhorsim hororu. Take jsem byla hodne roztrzena, i konecnik, a to siti bylo na celem porodu to nejhorsi.Holky nebojte,vazne to nic neni.Jen se najde par "dobrych dusi", ktere z toho delaji kovbojku!
|
| Leleka78+1 | 94262 |
|
|
8.3.2009 14:17:47
Holky, nebojte! Já mám porod 10 měsíců za sebou a bolest se stráášně rychle zapomene. Neměla jsem nejlepší porod, tedy bez komplikací, ale dost dlouhý a dost mě pak zašívali a můžu říct, že to šití bylo mnohem horší než celý porod. Ono totiž ty kontrakce je tupá bolest (jako před menstruací, jen silnější), zatímco to šití je sakra ostrá bolest. Celou dobu (i během těch kontrakcí) jsem příteli říkala, že taková otevřená zlomenina musí bolet víc, nemůžu si pomoct, ale opravdu si myslím, že se to hodně přeceňuje. Hodně štěstí!
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.