| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Německu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 1907  [Dalších 1027 >>]
tabea
  • 
4.9.2009 21:19:10
ahojky,vcera jsem se doslechla,ze pry se da udelat cesko-nemecka obcanstvi.nechci se vzdat ceske,a zaroven nechci jeste prijmout nemecke.vite nekdo o necem?diky za odpoved
RW1976 95244
31.8.2009 13:39:05
Cauky no to jsem byla ja na te Snuperstunde.Nechtela jsem te pri praci nejak rusit.ale napis mi kdy zas mate to cteni radi prijdeme se podivat. Minule nam to nevyslo byla jsem pryc ale to pristi cteni se zastvim. Pa
Martik, syn (11) a dcera (8)
  • 
19.8.2009 14:18:34
Ahoj,
my žijeme v Německu 2 roky, děti se učily německy "za pochodu" ve školce a ve škole. Po třech měsících se domluvily, po půl roce bez chyb. Dneska je jim 11 a 8 let a v pohodě. Syn začal ve třetí třídě, tak mu půl roku neklasifikovali němčinu, na konci roku dostal čtyřku. Vzhledem k šestistupňové stupnici tady to považuju za úspěch. Děti se učí rychle. Takže moje doporučení zní: děti klidně umístit do německé školy.
Lenkala
  • 
11.8.2009 14:07:42
ve Stuttgartu neni ceska skola. deti se uci rychle. mozna by nebylo spatne, kdyby se tvuj pritel sel poradit do skoly, jake jsou moznosti, kdyz tvoje dcera nemluvi nemecky. mozna ze zacatku jen par hodin ve skole a postupne zvysovat.
Andrea + 2 holky 20023
9.8.2009 0:26:12
Jestli je ve Stutgartu ceska skola nevim (divila bych se) ale muzu se podelit o zkusennost meho manzela - kdyz mu bylo 9-10 let prestehoval se s rodici z Anglie do Nemecka, chodil do klasicke nemecke skoly. Prvni pul rok byl rozkoukavaci, pak uz byl schopen jazykove absolvovat rocnik normalne. Nebylo to urcite snadne, ale i tak se to da.
adnoku 99263
7.8.2009 23:30:33
Dobrý den.
Prosím o informaci, zda existují ve Stuttgartu nějaké školy pro české děti. Mám osmiletou dcerku, neumí německy. Ale v Německu mám přítele a ráda bych odešla i s dcerou za ním. Děkuji za náměty a zkušenosti. Pavla.
moni a felllipe 92552
30.7.2009 22:08:15
Leni tak my sa hypotekam vyhybame,nie sme najmladsi,splacali by sme do smrti..,ale takmer vsetci nasi znamy maju pozicky na domy,hotovost ma dnes malo kto,takze je to pre mnohych jedina moznost ako si poriadit vlastne byvanie.ako sa chces pripravovat na termin s beraterom?to ani nemusis,vsade chcu aby ste mali najlepsie obidvaja staly mesacny prijem,tak ako to pozaduju v cechach,kludne si nechaj poradit na viacerych miestach,a neviem ci sa vam tiez lepsie nevyplati domcek nez byt.
Lana+Julik05/05+Kristian10/07 22327
22.7.2009 10:03:04
Moni, diky, to budes, kdyz se zeptas.

a je to tu nejake mrtve, kde vsechny jste? na dovolenych nebo v Cesku????
moni a felllipe 92552
21.7.2009 22:57:34
Ahoj Leni,ja sa teda v tomto sama moc neorientujem,ale moj muz sa vyzna velmi dobre,my si ziadne pozicky naberieme,opravujeme samy dvaja 200roc.dom,postupne,ale spytam sa ho ,poradi.Ahoj*a nenechaj sa do nicoho unahlene vtiahnut,tie uroky su vsade nehorazne.I podla toho aku mate s muzom pracu,aby ste to do buducna mali z coho splacat a neprisli o strechu nad hlavou.V kazdom pripade lepsie svoje byvanie,nez platit najom.
Lana+Julik05/05+Kristian10/07 22327
21.7.2009 13:22:33
dneska mam dotazek, mate stavebko a brali jste si hypoteku v Nemecku
S manzou zvazujeme...bydlime ted v najmu....a casem budeme rozhodne potrebovat vetsi byt, tak jestli by nebylo lepsi neco "vlastniho". Nevim vubec, kde zacit. Na co si dat pozor.
Zajimal by mne nejaky konkretni "Beispiel" ~;) Otazka taky je, jestli bychom to vubec utahli a jestli bychom to vubec dostali. Napsala jsem si do Schwäbisch Hall o informace a dostala jeden smesny letak, kde na trech strankach pisou, ze se mam obratit na jejich Berater ~t~ Ale nechci tam jit nepripravena, a koukat na nej/ni jak tele ~:-D
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 1907  [Dalších 1027 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.