Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| koopretina | 49394 |
|
|
18.4.2007 19:21:25
Brrrrrr, jen si představím tu topinku a už cítím, jak by se můj žlučník zlobil .
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
18.4.2007 17:21:06
Tak se musím pochlubit jak jsem si v sobotu odpoledne pochutnala na vynikající topince s míchanými vajíčky, na to sýr. No a ta obloha - ohromný kopec zelí :-))))))) A já blbec to zapila džusem :-)))
Dneska je středa - ještě včera mě bolel ten potvora protože jsem zapila piškoty šťávou :-)) |
| koopretina | 49394 |
|
|
10.3.2007 23:25:24
Inko, ráda bych se takovým situacím vyhýbala, ale hlava si stejně vede svou, ikdyž já mám třeba pocit, že se nic neděje a tím pádem "žlučníkuji" vesele dál.
|
| J+E+J | 43524 |
|
|
10.3.2007 18:26:01
Lili, jo jo, je to i o stresu, nervozitě... Tenkrát mi dr. říkali, že se hodně vyhýbat takovým situacím. Jenže ono to ne vždy šlo.
Berber, přesně to samé mi taky říkali. Pokud je ten kamen velký, dá se s ním žít, ale ty mini kamínky a písek jsou nejhorší. Pivo mi taky pomáhalo, ale ke konci už ne. Jsem ale ráda, že to mám všechno za sebou. Ještě jednou jít na pročištění žl. cest - to bych už nechtěla. Fuj. :-) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
3.3.2007 10:22:01
Inko, tak to jsme na tom stejně. Já mám taky potvrzený písek. Ale vzhledem ke kojení jsme operaci zatím odložili. Dr říkala, že s žluč.kamenem se klidně dá žít celej život, a člověk o něm třeba ani neví, ale u toho písku je právě to riziko přesypání do žluč.cest.
No, já mám ťukyťuky, taky celkem klid. Dávám si bacha na to co jím, ale zjistila jsem, že toho snesu víc než jsme se obávala. A když něco, tak zatím spolehlivě zabíralo PIVKO. Mám vždy dvě flašky po ruce (v lednici), dokonce i mí vtipní rodičové mi teď dali dvě plzně k narozeninám :-D Mně, 97% abstinentovi;-) |
| koopretina | 49394 |
|
|
3.3.2007 9:24:25
Inko, taky mi dělali veškerá vyšetření, ale dle nich mám žlučník v pohodě. V mém případě je to prý otázka nervů, které mi žlučník rozhodí a pak vždy několik dní jak já říkám "žlučníkuji" a pojídám jen tu už zmiňovanou bramborovou kaši.
|
| J+E+J | 43524 |
|
|
2.3.2007 21:53:56
Ahoj holky,
taky jsem žlučníkem hodně trpěla, hlavně po druhém porodu. Na ultrazvuku mi dr. potvrdili, že tam mám písek a velmi jemné kamínky. Takže jedinné východisko bylo žlučník dát ven. Ale vzhledem k tomu, že jsem kojila, odkládala jsem to hoooodně dlouho - půl roku. Jenže pak přišly trvalé a nesnesitelné bolesti. Zjistilo se, že mám kamínky ucpané žlučové cesty a tudíž to mělo špatný vliv na funkci jater. Okamžitě si mě nechali v nemocnici. První mi pročistili ty žlučové cesty, pustili domů a za tři týdny mi dělali laparoskopii žlučníku. Bylo to loni v srpnu a od té doby mám klid. Záchvaty vůbec žádné, jíst můžu vše a je to obrovská úleva. Držím vám tu všem palce, ať to v pohodě zvládnete a raději nečekejte moc dlouho. :-) |
| Veru+P&K | 28089 |
|
|
2.3.2007 19:16:57
Teda taky mě překvapila ta br. kaše Berber.... No je to fakt individuální, protože kaši já taky miluju a baštím každou chvíli.. Dávám do ní normální máslo a vždycky v poho...
Já musím zaťukat, že už mám docela dlouho klid.... Příští týden se chystám dělat bramborovou polívku a bramborovou buchtu a už mám v lednici jednu lahvinku pivečka. Ta buchta by totiž jinak byla moje smrt, to vím na 100%....)) Ale stejně si jí neodpustím a proto raději pěkně zaleju pivečkem:-) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
11.2.2007 15:41:27
pomohl mi feniklový čaj (a nebo možná paralen, kterej sem si vzala) ...
no br.kaše už mi udělala zle jednou, teď to bylo po druhé a po třetí už to provokovat nebudu. Já si myslím, že problem je v tom, že do ní dávám máslo... ikdyž tentokrát to byla Rama... Každopádně, včera mě to u tchánů chytlo zas... "moje chyba"!... ale bylo pivo, a byl klid.. Dnes jsem měla k obědu kuře v těstíčku osmahnuté, tchýně po.. strachy, dala jsem si potom sklenku piva a pohoda;-) |
| koopretina | 49394 |
|
|
10.2.2007 12:50:03
Jak je Berber?? Já už to mám zase na chvíli za sebou, tedy doufám, ale zarazila mě ta br. kaše, tu já právě hodně jím, když žlučník zlobí, protože ta mi opravdu při potížích vyhovuje. Je to opravdu individuální. Tak doufám , že už jsi OK.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.