Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
9.2.2007 23:27:42
průser, dala jsem si br.kaši... a chytlo mne to, pivo doma není :-( uááá.. dcerka ponocuje.... nevím jeslti budu schopná kojit... sakra:-(.. mně to štve, zrovna dneska jsem si libovala, že mám od toho OTRAVY klid...
|
| Pejska | 15757 |
|
|
30.1.2007 10:42:02
Jeste tedy pridám svoji zkusenost z nemocnice - pri laparoskopické operaci není problém pri vstrícnosti personálu udrzet kojení. Já kojila skoro dva roky díky tomu, ze jsem operaci absolvovala v malé nemocnici (je to celkem banalita, tak proc se sápat do spickového zarízení), kde mi vyhradili jeden dvouluzkový pokoj a po dobu operace si malého vzali na porodnici, na odd. sestinedelí. Neco jsem odstríkala na dve krmení a potom, co jsem se probudila z narkozy, sestricka mi malého dovezla na kojení a pak si ho zase vzala, protoze jsem moc dlouho vzhuru nevydrzela. Po druhém kojení uz mi ho nechala na pokoji na chirurgii. Taky jsem dva tydny byla v podstate jen na vzvaru a cajích - docela dobrá odtucnovaci kura, he :o)))) - ale je pravda, ze nejdulezitejsí jsou stejne tekutiny.
U mne navic problemy pokracuji dal, protoze kvuli psychice mi nedelá Oddiho sverac (v ustí zlucovodu do tenkého streva) to co má. Tak bastim Helicid, Isochol a Kreon pravidelne a musím být hodne opatrná na jídlo - nemuzu ani moc bílkovin ziv. puvodu a kyselé. Je pravda, ze pivko je pro nás takto postizené moc dobry aperitiv. |
| Pejska | 15757 |
|
|
30.1.2007 10:26:59
Já jsem sla na operaci 3 mesice po porodu a na záchvaty, kdy se mi bahnem ucpával zlucovod, pomáhal mesíckový caj.
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
29.1.2007 22:13:48
no, já alkoholičkou nebudu, jsem až zaskočená, že jsem schopna vypít sotva sklenku....
a navíc, to bysme museli jíst furt ta zakázaná jídla.. o to by bylo o nervy, i o břicho, i o zdraví... mimochodem, já nevím jak ty, ale já kojím 2m prcka, takže já to ani s těma "vitamínama" nesmím přehánět;-) Ale jsem ráda, že to takhle zabralo. Bolest nic příjemnýho, a pořád se rvát nějakýma lékama??? Zlatý pivo... |
| koopretina | 49394 |
|
|
29.1.2007 19:10:54
Berber máš 100% pravdu, mně chytil zase v sobotu, způsobil to holandský řízeček,mňam to jsem si pochutnala, ale ty konce. Tak mi manžel donesla plzeňskou dvanáctku a bylo skoro po bolesti. Ale musíme si dávat bacha, abychom místo žlučníkářů nebyly alkoholičkami.
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
28.1.2007 23:32:28
Tak Pivko to fakt jistí....
V pátek jsem u tchýně podlehla vajíčku(na tvrdo) v polívce alá kulajda ... haháá.. a "mladej" se vozval:-( ... tchýňka už plašila, že pojedem do nemocnice, už mi malovala průběh večera.. až jsme měla chuť jí v tu chvíli něco "nepěkného" říct...(za ty její starostlivý kecy:-(!), který mi vůbec nesedly).. ale naštěstí manžel byl duchem přítomen, a... donesl sklenku KOZLA:-D ... holky, sem nečekala, že to pujde tak rychle. Normálně, ještě sem snad ani nepolkla, a byl klid... Pivo to jistí .-D (A vejce si píšu do zakázaných položek!) |
| koopretina | 49394 |
|
|
21.1.2007 18:47:36
Někdy je lepší nemyslet na to že ti bude blbě, protože mám pocit, že jsi to snad sama přivolám . Když například sním něco v letu, ikdyž ne zrovna dietního a nemám čas o tom přemýšlet, jak mi bude, je to OK. Tak si říkej, že to bylo dietní, vhodné pro žlučník a je to. To pivko to pojistí, taky jsem si po obědě dala.
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
21.1.2007 18:28:48
tak, dneska jsem měla ražniči :-O, jsem zvědavá jeslti to "přežiju"!!! radši jsem to pojistila pivkem;-)
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
11.1.2007 15:00:15
Pivo není alkohol, pivo jsou vitamínky;-)
|
| Veru+P&K | 28089 |
|
|
11.1.2007 13:26:35
Berber, já si i jako kojící dával skleničku piva. To určitě nikdy neuškodí:-)))
Jo a Petronellka má pravdu, na česnek jsem úúúplně zapoměla, ten mi fakt nedělá dobře..!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.