| xenie131 | 72818 |
|
15.2.2012 19:52:41
tak to mocinky moc gratuluju!!!!
|
| razdva |
| • |
15.2.2012 19:44:53
Holky jsem šťastná jak blecha...byli jsme na kontrole po roce a dr. Kříž byl nadšenej...
Kosmeticky i funkčně naprosto výborné, velikostně průměrný kontrola za 3 roky ![]() tozvladnes@seznam.cz |
| petula | 126098 |
|
14.2.2012 19:01:37
Ahoj Luky,ještě jsem si vzpoměla,kolik bylo malýmu,když jste šli na operaci?děkuji za odpověd"",ahojky
![]() |
| petula | 126098 |
|
14.2.2012 18:59:11
Ahoj Luky,ještě jsem si vzpoměla,kolik bylo malýmu,když jste šli na operaci?děkuji za odpověd,ahojky
![]() |
| petula | 126098 |
|
12.2.2012 10:15:03
Ahoj Luky,jsem moc ráda,že jsi mi odepsala
,chtěla bych se ještě zeptat,jak měl Váš prdolka dlouho zavedený ten katetr v bříšku a jestli měl ještě nějakou hadičku přímo v camprdlíku,protože jsem slyšela,že to tam taky dávají .Je pravda,že když jsme byli na pohovoru a zároven na kontrole u pana Dr.Zerhaue,tak nám říkal,že se může po operaci udělat u camprdlíka píštěl a operace se musí dělat znovu,ale neříkal,že by se to dělalo na vícekrát.A jestli se Vám operace povedla hned napoprvé,četla jsem tady v diskuzi,že tenhle problém je na X operací,tak mám z toho takový divný pocit a hlavně strach,ale zase někdo tady píše,že se operace podaří hned napoprvé,tak nevím,je jasný že si člověk přeje aby se to podařilo hned napoprvé a nemusel toho absolvovat víc,možná se bojím zbytečně,ale napiš mi co a jak.Těch přivázaných ručiček a nožiček si nedovedu vůbec představit s tím naším lupínkem ,ale zase si říkám,když to zvládli jiní,tak proč by jsme to nezvládli taky,jo a ještě se Tě chci zeptat,jak jste byli dlouho s malým v nemocnici a zda jsi s ním mohla být přímo na pokoji.Ted mě zatím nic víc nenapadá,tak až budeš mít čas,tak mi prosím napiš,moooc Ti děkuji ahoj Petra.![]() ![]() |
| razdva |
| • |
11.2.2012 20:08:16
Holky držte palečky v pondělí máme kontrolu po roce od operace, mám z toho nervíky už snad měsíc!
|
| Krtík & 2 Krtíčci 2006 + 2008 | 40655 |
|
|
11.2.2012 2:15:30
Razdva, diky, aby to ten nas tajtrdlik zavrsil, tak hned po prohlidce zacal curat jako ""tata""
cili vestoje a ujistil nas, ze mu to fakt cura rovne a tam, kam chce on ![]() Vsem moc drzim palce, at jde vsechno tak, jak ma! ![]() |
| 4.6Lukyna12 | 50855 |
|
|
9.2.2012 23:15:14
Ahoj Péto
My jsme byli na operaci v černých polích.Je to už 6 let.Personál byl OK a doktoři taky.Hlavně dr,Zerhau má zlaté ruce.JJ byl uvázaný,ale zvládal to v pohodě.Nožky měl uvázané celou dobu,ruce jen přez noc. ted už musím jít spát,ale klidně mi napiš na email,co potřebuješ vědět a já ti odpovím. |
| Petra Š. |
| • |
8.2.2012 22:54:12
Zdravím rodiče,které mají prcka s hypospadií,chtěla bych se zeptat,jestli jste někdo byl na operaci v Brně Černých Polí?jestli ano,tak jaké to tam je,jaký byl personál a jak probíhali návštěvy,máme jít taky na operaci a mám z toho docela divný pocit-dítě prý musí být po operaci přivázané na posteli,aby si nevytrhlo třeba hadičku-katetr,nedovedu si to vůbec představit,moc děkuji všem za odpovědi
|
| Monika a Mišák | 110942 |
|
|
8.2.2012 18:12:32
zdravím všechny maminy,prosím nevíte někdo kde na karláku najdu počítač na trénink miofíbek,vím že naposledy to bylo dole za lékárnou.My tam s Míšou jedeme v pondělí na čtvrtou.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.