| Iva |
| • |
26.9.2014 19:16:49
Ahoj všichni,
občas jsem tady byla, syn má pes equinovarus...sádrování odmala, operace prodloužení achilovy šlachy...rehabka Vojtova metoda...obuv Schein...a nyní nás bude čekat ještě jedna operace... Dříve jsem to řešila z rodičovské, takže mi nijak nevadilo, že jsem se synem v nemocnici. Nyní už chodím několik měsíců do práce a volno si nemůžu vzít kdykoliv a na jakkoliv dlouho. Jak to řešíte Vy, kdo již pracujete a dítě musí na operaci do nemocnice a pak být doma měsíc se sádrou??? Nedávno jsem se synem byla na ORL, vynětí nosní mandle, špatně slyšel..dali mi ošetřovačku..paragraf a sociálka mi ho nechtěla proplatit. Prý ve špitále pečuje zdravot. personál. Že jsem si měla nechat napsat neschopenku či si vzít dovolenou a paragraf až po návratu domů od dětské dr. na 9 dní.. ???????????? Jak to dělat při dlouhodobější hospitalizaci v nemocnici a pak doma, když bude mít měsíc sádru na noze??????????????? Děkuji za rady. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
23.9.2014 7:21:37
Pisu jen za sebe, nemela jsem dítko po operaci ve 2 letech (az ve 4, ale resilajsem to stejne).
Myslím, že ve 2 toho v zimě jestě moc nenachodí, povětšinou se bude vozit v kočárku, ne? Moc se botama netrap.Stačí dobré boty s certifikatem. Spíš doma at má něco pevného. Ono...pokud bys chtěla ortopedicke na poukaz, mozná bys to do prvního sněhu ani nestihla vyridit, navic to nebude nic moc do velke zimy ani brecky... |
| beruska |
| • |
22.9.2014 12:42:56
Holky,pro malého memám boty na zimu jsou mu 2 roky.Nožky má operované po mckayji.Co myslíte mu dát za boty mám si dát napsat ty ortopedické?Jáké s nima máte zkušenosti?Dik
|
| maluko | 137798 |
|
12.9.2014 13:35:56
Je to popsany v mym blogu na achilleu, uz si presne nepamatuju ty ceny ale jednoluzkovej byl tusim za 800 na den
|
| roháč | 93574 |
|
|
11.9.2014 14:13:38
Ahoj všichni,
prosím byl někdo v téhle době na ortopedii na Bulovce?Kolik stojí pokoj a jak probíhá hospitalizace?díky |
| maluko | 137798 |
|
2.9.2014 14:05:36
Diky
vcera mi to konecne objasnila Sara, takze uz chapu, ze se jedna o ten rehabilitacne lecebny pobyt ![]() jo a dneska jsem taky koupila ty boticky dpk, takze diky za rady ![]() |
| Jana Martinová | 45757 |
|
1.9.2014 16:15:42
Můžete si požádat o rehabilitační pobyt v Košumberku, a nebo o rehabilitační pobyt v Jánkách až na šest týdnů - to je taky možnost. Jenže obě zařízení jsou pravděpodobně do konce roku obsazené. Ale na pooperační stav by vás možná přednostně vzít mohli.
|
| maluko | 137798 |
|
1.9.2014 16:06:07
diky, ja vim, prave jsme to probirali, kdyz jsem tam ted byla, ze obsazenost je "katastrofalni" cili ze maji fakt plno. Ja si to tak trosku maluju, ze bysme vyuzili toho, ze ted nekdy zari/rijen nam budou vyndavat srouby z te kycle, takze bych to zkusila prednostne na pooperacni stav...uvidime jaka bude realita
![]() ja jsem jen trosku zmatena z tech pojmu lazne/lecebna a do toho se samozrejme mota lazensky/rehabilitacni pobyt. ted jsme byli v laznich na lazensky, ktery nam prodlouzili a dali nam pro priste doporuceni na ten rehabilitacni tj. 6-8 tydnu. Takze pokud jsem to pochopila od Alci spravne, tak lazne mame pro letosek vybrany a mohli bysme leda do Kosumberka. A v Kosumberku se da jet taky na ten rehabilitacni pobyt cili na 6 tydnu? ja se jen nemuzu zbavit pocitu, ze jsem nekde cetla, ze na tyhle ortopedicky vrozeny vady je narok na lazne 2x rocne ![]() ale to je vlastne jedno...jak je to v Kosumberku s procedurama? ted v Jankach jsme meli elektrostimulaci, magnetoterapii, bazen/virivku a individualni fyzioterapii kazdy den a k tomu 2x tydne ergoterapii a jeste jsme si obcas zasli na hipoterapii. Kolikrat denne se v Kosumberku cvici? a jak je to s ostatnima procedurama? diky moc zkusenejsim za rady ![]() |
| Jana Martinová | 45757 |
|
31.8.2014 21:51:34
maluko - ano, Košumberk je braný jako léčebna. Jinak do Jánek je také možné jet na rehabilitační pobyt až na šest týdnů - vyplňuje se stejný formulář jako na pobyt v odborné léčebně, např. v Košumberku. Nebo můžete požádat o lázeňský pobyt na tu druhou diagnozu. Teoreticky by to mělo být možné, dostat se do Jánek nebo Košumberku dvakrát za rok, ale problém je v tom, že momentálně jsou všechny lázně a léčebny dost obsazené. Myslím, že Jánky jsou obsazené do konce roku, lidi, kteří podávali teď žádosti, tak se na pobyt dostanou až na začátku příštího roku.
|
| maluko | 137798 |
|
31.8.2014 19:32:38
Ahoj Martine, diky za prispevek...sice se lip ctou ty pozitivni, ale tohle je taky potreba vedet. Tak drzim palce at se to uz dal nezhorsuje...nezkousel jsi lazne? Treba by nejaka elektrolecba mohla alespon ulevit od bolesti
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.