| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Pes equinovarus

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 14951  [Dalších 14621 >>]
Mihulka 143153
9.7.2014 23:39:46
Maluko, na proplácení cesťáku jsem se nedávno ptala na pojišťovně 211. Je nutné si o to zažádat před tím, než tam začnete jezdit. Ex post ti pojišťovna nic neproplatí. Určitě si brnkni na svoji pojišťovnu, aby tě navedli, jak máš postupovat...
A k těm lázním: teda, že bych tu žádost na lázně přece jen ještě zvážila... ?
maluko 137798
7.7.2014 10:55:39
tak my jedeme do lazni ted ve ctvrtek a malymu je 15 mesicu (krome equinovaru mame ale jeste dalsi diagnozu)...taky se docela bojim, ze nebude spolupracovat, protoze doma je boj i pouhe prebalovani ~8~ ale maminky co tam byly s takhle malymi detmi mi rikaly, ze prvni tyden je to boj, ale pak to deti vezmou jako fakt a zacnou spolupracovat, tak doufam, ze to tak bude i u nas ~d~
jeste bych se chtela zeptat na to proplaceni cestaku...sadrovani jsme neresili...Bulovka je kousek, ale ted po laznich budeme jezdit do Motola a to uz je docela kus cesty a navic tam budeme jezdit na rehabky, cili nejspis docela dlouhodobe, tak uz to zvazuju...je na to nekde nejakej obecnej formular, nebo ma kazda pojistovna svuj? funguje to tak, ze mi to pediatr vypise a pak mi to na dannem pracovisti vzdycky potvrdi a ja to treba jednou za pul roku poslu na pojistovnu? diky za jakekoliv rady ~x~
Mihulka 143153
5.7.2014 8:36:05
Holky, díky moc za doplňující informace k lázním.
Michaelas 88634
4.7.2014 18:37:56
Jen drobné doplnění k lázním:
V Janských lázních jsou děti do 3 let zdarma.
http://www.janskelazne.com/cz/sekce/8-hotelove-ubytovani/38-detska-lazenska-lecebna-vesna
marketa80 103039
3.7.2014 20:22:30
Ahoj Álo,
ta transpozice - Tomášek má na přednoží celkem 3 jednocentimetrové jizvičky, plus mu dělal achilovky a to jsou takové pidi tečky vzadu. Drátek není, ale měl jakoby chodidlo prošité skrz, na jehož konci na chodidle byl knoflík, který byl schovaný v sádře, já se o něm dozvěděla, až když se sádra sundala a on ho tahem utrhnul... stehy se rovněž vyndávaly a nic příjemného to nebylo, i když to vždy byl jeden, max. 2 stehy. V pondělí jdeme na první kontrolu po sundání sáder, tak jsem zvědavá, co docent řekne. Dělali mu obě nohy najednou, celkem byl ode mě 4 hodiny než mi ho přivezli.M.
Alena996 89106
3.7.2014 15:27:19
Ahoj,

Macino, gratuluji k dobrým zprávám. Je super, že Matýsek má nožky v pořádku. Budeme držet palce, ať už slyšíte jen samé dobré zprávy.

Mihulka -do lázní si vzít sourozence můžeš. Musíš,jím po zaevidování žádosti zavolat. Aby dle toho přihlédly k velikosti pokoje. Co mám poslední info, tak v Jánských lázních se platí za dítě nad 2 roky 220,-/den ubytování a 225,-/den stravné A do Jánek se většinou jezdí na 6 týdnů. V Košumberku- Luže, dítě do 8 let 70,-/den a dítě nad 8 let 105,-/den + jídlo 70,-/den. Ostatní lázně nevím. Musela bys juknout na jejich webovky.

Martketo - Tomášek má za sebou přehození šlach, řečenou traspozice MTA? Pokud ano, jak má jizvy na noze? A bylo to s drátkama? Doc. Chomiak vážně uvažuje že Terezce tento zákrok v říjnu udělá taky.... ~n~
Jana Martinová 45757
1.7.2014 22:17:29
Mihulka - žádost na lázně vypisuje praktický lékař, musí tam být ještě doporučení od ortopeda. Do lázní musíte nastoupit do půl roku od podání žádosti. Např. do léčebny v Luži-Košumberku vezmou i staršího sourozence. Do lázní se jezdí na čtyři týdny.
Mihulka 143153
1.7.2014 21:33:33
Díky moc za zkušenosti. Myslím, že ty lázně opravdu odložíme:-).
Macína 110618
1.7.2014 11:43:45
Takže popořádku - lázně jsem si vybrala sama, pediatrička to uvedla do žádosti a nebyl žádný problém. Vím, že druhé dítko lze vzít s sebou, ale myslím, že se za ně platí, ale nevím to jistě, to by sis musela zjistit.
Co se týká proplácení cest na sádrování, tak bohužel také nevím, my to máme v místě bydliště, takže se mě to netýkalo. Ale pokud ti to bylo nabídnuto, tak je asi proplácí, zkusila bych cinknout na pojišťovnu, tam by ti měli říct vše potřebné. Jinak vím, že tady maminky jezdí do lázní i s menšími dítky, ono opravdu záleží na povaze každého dítěte, u nás by to bylo o ničem ve věku 2-3 let, což mi teď ty lázně daly za pravdu - menší problémy jsme měli i teď, když mu je 5....
Mihulka 143153
1.7.2014 10:59:46
Teda..., tak to byla rychlost s pojišťovnou. Mě ty lázně napadly i kvůli tomu, že mám v podstatě poslední půlrok mateřské, vyzkoušela bych to a nemusela bych řešit nemocenskou, či paragraf. Pak už bych věděla, jak to tam chodí, za jak dlouho jsou papíry vyřízené, atd....
Mám ještě nějaké dotazy: lázně si můžu sama vybrat, nebo to přiklepnou oni? A myslíte, že bych si tam mohla vzít i o dva roky starší zdravou dceru? Pokud by byla školou povinná, tak už bych ji tam s sebou nebrala.
Cesty na každodenní sádrování vám asi pojišťovna neproplácela, že ne? Pediatrička se mě tehdy ptala, jestli si cesty budu nechávat proplácet (každý týden 160 km) a já jsem to neřešila, protože jsem byla ráda, že vůbec žiju:-) se dvěma malýma prckama.
To s tou spoluprací je velice dobrá poznámka, já jsem si to uvědomila, až když jsem napsala ten příspěvek... Když nad tím tak přemýšlím, tak by to byl asi v tomto věku jeden velký protest. A to nemá pak cenu. Asi všichni jezdí se staršíma děckama, že?
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 14951  [Dalších 14621 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.