| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Pes equinovarus

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 14951  [Dalších 14561 >>]
Alena996 89106
9.4.2014 19:26:03
Já vím, ale bohužel kvůli času jsme se rozhodli realizovat sraz v Praze. Pokud vás to potěší další sraz jsme se rozhodli směrovat na Moravu. Takže příští rok by jsme se mohli setkat.
Lucilka*, Berušky 12/05 13529
9.4.2014 11:05:11
Vzhledem k tomu, že holky mám v lázních a taky s ohledem na situaci na D1 je pro mě sraz v Praze nerealizovatelný.
Pája82 99524
8.4.2014 20:35:02
Velká gratulace k narození Vaší princezny. Jak už holky psaly, děti to nesou daleko lépe, než my rodiče. Já u prvního sádrování taky strašně bulela a ještě pár dní potom. Ale pak se člověk obrní a zvládá vše, co mu přijde do cesty. Zatneš zuby a jedeš! Ale dceruška za ty nervy určitě stojí, že?! :-)

Jinak ještě jsem chtěla reagovat na ten sraz PEC. Tak jak jste na minulém srazu "hrozily", že to uděláte v Praze, tak jste to splnily. No, tím pádem my Moraváci se musíme omluvit, ale Prahu nedáme. Tak snad někdy a někde jindy :-)
maluko 137798
7.4.2014 13:50:58
Ahoj...drzim palce, ale utecho ti muze byt, ze rodice to nesou hur nez miminka, takze mala se zdaleka netrapi tak jako ty ~x~ kdyztak ja jsem ta maminka, co pise blog na achilleu a mame taky dvojkombinaci kycle a PECky, tak kdyby te cokoliv zajimalo, tak mi napis na macawi@seznam.cz
Jordana 64316
6.4.2014 23:18:37
Ahoj,kotníky určitě budou ztuhlé-pokud měl malý v sádře i kolínko-tak to taky se bude muset rozhýbávat postupně-zatuhne to tím klidem a nehýbáním v sádře! Znám to sama dobře(kotník).Jak achilovka-to nevím....
Cviky přesně nepopíšu-náš syn měl jen operaci měkkých tkání-ne kosti jako u Mc Kay-pokud se nepletu-ale dobré je po zhojení operační rány nejdřív nožku ve vířivce(vlažné-ne horká voda!)pomalu rozhýbávat,masírovat jizvy produem vody-pak postupně rozcvičovat-nejlíp ti ukážou na rhb-určitě si nech napsat rhb.
Hodně trpělivosti a ať už vás žádná operace nečeká!
beruska
  • 
6.4.2014 21:05:44
Moje holky, syn je po operaci mckay a kotníky po sundání sádry ztuhlé až nateklé a achilovka není skoro nahmatalelná.Je to normální?Všimla jsem si toho až doma při cvičení.~:(Ztratí se to nebo ne?Synovy je rok a půl.Co znáte ze nejlepší cviky pro něj?A rady diky moc, co bych bez Vás dělala.~6~Děkuji moc
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
3.4.2014 20:02:07
Na to se nedá připravit....já to taky viděla na UTZ, věděla jsem co mě čeká, viděla jsem PECky u manžela, byla jsem zásobená obrázkama, informacema a přesto, když jsem nožky prvně viděla, nevěřila jsem, že bude někdy chodit. A CHODI, běhá, zlobi....
Všechno bude dobrý! To zvládnete!
Na Achilleu pise jedna maminka blog Pec na nas spadla, zaroven resi kycle a PECky, tak treba vam to trochu pomuze.
Drzim palce!!!
Mrňousek E. 141584
3.4.2014 17:46:48
Ahojte všichni ~3~, tak jsme doma s malou už týden. Náš mimísek se narodil o 3týdny dříve. Začalo to samo odtokem plodové vody, ale ráno bylo mé trápení ukončeno císařem kvůli vysokému tlaku. Malá je nádherná! Bohužel, i když jsem měla už nějakou představu co nás čeká, připravit se na to nedá. Myslela jsem, že to dám, ale nedala jsem. Probulila jsem téměř celý pobyt v porodnici, protože nám malou zasádrovali už 3den po porodu. Překvapil mě ten rychlý přístup i zájem pana doktora a precizní naplánování výměn sáder i operace. Takže i přes vaše doporučení jsme to riskli a zvolili lékaře ze Šumperské nemocnice, ke kterému se dostaneme autem za 1,5hodiny. Ještě k té nožičce máme i široké balení, protože máme špatné i kyčle ~d~ Tak zítra nás čeká už 3 sádrování a malé je teprve 12dnů. Je to statečná princezna, my rodiče to neseme mnohem hůř, hlavně když ji nožičku sádrují... to brečíme všichni... i tatínek. Zatím se loučím a všem přeji hodně zdraví
achilleus
  • 
3.4.2014 13:06:56
Sraz 2014
achilleus
  • 
2.4.2014 21:45:51
Sraz 2014

www.achilleus.cz
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 14951  [Dalších 14561 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.