| Alena996 | 89106 |
|
|
9.4.2014 19:26:03
Já vím, ale bohužel kvůli času jsme se rozhodli realizovat sraz v Praze. Pokud vás to potěší další sraz jsme se rozhodli směrovat na Moravu. Takže příští rok by jsme se mohli setkat.
|
| Lucilka*, Berušky 12/05 | 13529 |
|
|
9.4.2014 11:05:11
Vzhledem k tomu, že holky mám v lázních a taky s ohledem na situaci na D1 je pro mě sraz v Praze nerealizovatelný.
|
| Pája82 | 99524 |
|
|
8.4.2014 20:35:02
Velká gratulace k narození Vaší princezny. Jak už holky psaly, děti to nesou daleko lépe, než my rodiče. Já u prvního sádrování taky strašně bulela a ještě pár dní potom. Ale pak se člověk obrní a zvládá vše, co mu přijde do cesty. Zatneš zuby a jedeš! Ale dceruška za ty nervy určitě stojí, že?!
![]() Jinak ještě jsem chtěla reagovat na ten sraz PEC. Tak jak jste na minulém srazu "hrozily", že to uděláte v Praze, tak jste to splnily. No, tím pádem my Moraváci se musíme omluvit, ale Prahu nedáme. Tak snad někdy a někde jindy ![]() |
| maluko | 137798 |
|
7.4.2014 13:50:58
Ahoj...drzim palce, ale utecho ti muze byt, ze rodice to nesou hur nez miminka, takze mala se zdaleka netrapi tak jako ty
kdyztak ja jsem ta maminka, co pise blog na achilleu a mame taky dvojkombinaci kycle a PECky, tak kdyby te cokoliv zajimalo, tak mi napis na macawi@seznam.cz |
| Jordana | 64316 |
|
|
6.4.2014 23:18:37
Ahoj,kotníky určitě budou ztuhlé-pokud měl malý v sádře i kolínko-tak to taky se bude muset rozhýbávat postupně-zatuhne to tím klidem a nehýbáním v sádře! Znám to sama dobře(kotník).Jak achilovka-to nevím....
Cviky přesně nepopíšu-náš syn měl jen operaci měkkých tkání-ne kosti jako u Mc Kay-pokud se nepletu-ale dobré je po zhojení operační rány nejdřív nožku ve vířivce(vlažné-ne horká voda!)pomalu rozhýbávat,masírovat jizvy produem vody-pak postupně rozcvičovat-nejlíp ti ukážou na rhb-určitě si nech napsat rhb. Hodně trpělivosti a ať už vás žádná operace nečeká! |
| beruska |
| • |
6.4.2014 21:05:44
Moje holky, syn je po operaci mckay a kotníky po sundání sádry ztuhlé až nateklé a achilovka není skoro nahmatalelná.Je to normální?Všimla jsem si toho až doma při cvičení.
Ztratí se to nebo ne?Synovy je rok a půl.Co znáte ze nejlepší cviky pro něj?A rady diky moc, co bych bez Vás dělala. Děkuji moc |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
3.4.2014 20:02:07
Na to se nedá připravit....já to taky viděla na UTZ, věděla jsem co mě čeká, viděla jsem PECky u manžela, byla jsem zásobená obrázkama, informacema a přesto, když jsem nožky prvně viděla, nevěřila jsem, že bude někdy chodit. A CHODI, běhá, zlobi....
Všechno bude dobrý! To zvládnete! Na Achilleu pise jedna maminka blog Pec na nas spadla, zaroven resi kycle a PECky, tak treba vam to trochu pomuze. Drzim palce!!! |
| Mrňousek E. | 141584 |
|
|
3.4.2014 17:46:48
Ahojte všichni
, tak jsme doma s malou už týden. Náš mimísek se narodil o 3týdny dříve. Začalo to samo odtokem plodové vody, ale ráno bylo mé trápení ukončeno císařem kvůli vysokému tlaku. Malá je nádherná! Bohužel, i když jsem měla už nějakou představu co nás čeká, připravit se na to nedá. Myslela jsem, že to dám, ale nedala jsem. Probulila jsem téměř celý pobyt v porodnici, protože nám malou zasádrovali už 3den po porodu. Překvapil mě ten rychlý přístup i zájem pana doktora a precizní naplánování výměn sáder i operace. Takže i přes vaše doporučení jsme to riskli a zvolili lékaře ze Šumperské nemocnice, ke kterému se dostaneme autem za 1,5hodiny. Ještě k té nožičce máme i široké balení, protože máme špatné i kyčle Tak zítra nás čeká už 3 sádrování a malé je teprve 12dnů. Je to statečná princezna, my rodiče to neseme mnohem hůř, hlavně když ji nožičku sádrují... to brečíme všichni... i tatínek. Zatím se loučím a všem přeji hodně zdraví |
| achilleus |
| • |
3.4.2014 13:06:56
![]() |
| achilleus |
| • |
2.4.2014 21:45:51
![]() www.achilleus.cz |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.