Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alena996 | 89106 |
|
|
23.10.2013 21:49:26
Macino, my odjíždíme do Košumberku 5.11. Tak kdybys cokoliv potřebovala, nebo měla nějaký dotaz napiš. Sem nebo na muj email - ala.b@seznam.cz.
Jinak ohledně zařizování - doporučuji už teď a čím víc papírů a doporučení tím lépe. Terka měla vždy doporučení od rhb MUDr. a neuroložky, jednou dokonce i od Docenta Čekací lhůty jsou 2 - 3 měsíce. Terezka je sedmý týden po operaci McKay. Zítra jedeme na vyndání drátků, tak nám držte palce at to zvladne. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
19.10.2013 19:00:47
Vidim, ze uz jsi to asi nasla. Nemuzu sem dat odkaz smazali by mi to. Ale staci dat nahore "pes equinovarus"
|
| mamča Moni | 125771 |
|
|
19.10.2013 9:08:22
můžu poprosit o odkaz na FB
|
|
|
18.10.2013 9:10:46
Tak dnes jsme prekonali první stovku uzivatelu na FB profilu. Mám radost. Napište taky co Vám pomohlo v léčbě PEC , co Vás potěšilo..... Dobré zprávy se šíří pomalu :-( Muzete to zmenit.
|
|
|
17.10.2013 20:58:13
Marci, wifina tam je. Nekdy zlobi, ale vetsinou ok. Ja bych uz zacala zarizovat. Na pojistovne to muze lezet az mesic /tedanaposeld nam schalili do 3 dnu/ no nemusis je dostat hned. V zime teda asi neni naval. Mas pul roku od schvaleni nastoupit, tak ej to akorat. Taky zalezi jestli mas dobrou pediatricku, jestli nebude chtit dalsi papiry. Ja musela nejdriv obehat rehab.doktora, mit papir od Chomiaka a pak to teprve pediatr vypsal.
Zavolas si do lazni pani Herynkove a domluvis si vhodny termin. Jedine kvulicemu by mohl byt navala /proto asi zacit co nejdriv/ je, ze kvuli nejakym problemum se zakony o poplatcich se nebudou platit leden-unor poplatky v laznich - ono je to docela dost, kdyz jste tam oba, plati i rodic (tj. 100+100 na den x 28 dní). S botka a naslapovanim neporadim. Martan, nemej....vsichni jsou vitani. Barefoot je prima vec, uvazuju o nich pro sebe na beh. Ale videla bych problem v cene a velikosti. Je to draha sranda, kdovijestli to maji vubec pro deti. |
| Martan | 138548 |
|
17.10.2013 11:44:40
Ahoj,mám pořád trochu pocitu vetřelce na této diskusi. Ale když jsem si to přečetla vyskočila mi vzpomínka na článek o běhu na boso a barefoot botách, ve kterých je našlapováni stejné jako opravdu na boso,jen chrání nohu před poraněním- na zimu ale asi nic praktického
![]() |
| Macína | 110618 |
|
|
17.10.2013 9:29:57
Ahoj Stáni!
Moc děkuji za informace, tak to je super! Prosím tě - asi blbá otázka - ale je tam wifi? Budu muset pracovat i z té léčebny, tak abych se kdyžtak podle toho zařídila.. A jak dlouho předem musím u dětské sepsat žádost? Lázně plánujeme někdy na únor, neboť ted do vánoc to je nemyslitelné a po vánocích jede manžel na skoro měsíc pracovně mimo... Ještě se zeptám i ostatních - nám teď doktor řekl, že Matysek chodí daleko lépe bos, prý téměř vzorově, ale jakmile si vezme na nohy botky, tak chodí po špičkách, někdy po malíkové hraně apod. Přitom botky máme kvalitní (Ecco, Superfit) a také stále kotníčkové, tak nevím. Nemáte to taky tak? |
|
|
14.10.2013 19:01:09
Mací, prostridani je uplne v pohode
Taky jsme to tak meli.Jinak Kosus mate blizko, jezdila jsem kolem vas cestou domu. Kdybys cokoliv potrebovala, tak jsem tam byla v lete. Akorat myslim ze uz tam neni Zlesakova, coz je vecna skoda. Nebo aspon uz neni hlavni rehabka. |
| Macína | 110618 |
|
|
14.10.2013 13:39:34
Ahoj holčiny!
Tak máme za sebou větší kontrolu na rhb u p. docenta a docela byl s léčbou PEC spokojený, akorát nám začínají tuhnout achilovky, tak musíme cvičit a cvičit. Uvažuji o lázních, asi ten Košumberk, jen jsem se chtěla zeptat těch, co tam již byli, zda nemáte některá zkušenost s tím, že jste se během pobytu prostřídali s manželem? Nemůžu si dovolit nebýt měsíc v práci, tak bychom se s manželem i mojí mamkou prostřídali, je to možné? Se starším synem jsem byla před 5-ti lety v lázních na 3 týdny (dostal to tenkrát od ZP MV kvůli tomu, že byl pořád nemocný) a tam nebyl problém, ale nevím, zda by to šlo i v tomto případě. Moc děkuji za jakékoliv info. |
| maluko | 137798 |
|
14.10.2013 10:31:49
tak jestli jde malej dneska na sal, tak ja nebudu otravovat a jen kdyby jste mela naladu, tak tuknete na pokoj c 8
jinak drzim malymu moc palecky at mu to dobre dopadne ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.