Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
13.10.2013 12:43:11
Sáro, moc děkujeme, ale je to pořád před námi :(
Sice nás ve čtvrtek přijali, ale opět nás pustili na propustku domů. V pátek jsem tam volala a na sál jde v pondělí, tak ho tam dneska vezeme. Maluko, to je dobře, že to máte za sebou... bude to čím dál lepší :) Jinak setkat se určitě můžeme i dnes. Jen syn tam je sám a já docházím na návštěvy. Pokud to tak nechají, tak se budu pohybovat na pokoji 4. Předpokládám, že na Bulovce bychom mohli dnes být kolem 16 hodiny.. Tak se zkusíme nějak dohledat :) :) ![]() |
| maluko | 137798 |
|
13.10.2013 11:10:47
tak nas vzali ve ctvrtek a ted uz snad jsme z nejhorsiho venku
akorat mne prekvapilo, ze navzdory dohode nam nezasadrovali PECky, takze ma klasickou spiku koncici u kotniku s tim, ze mame PECky masirovat a protahovat...trosku mne to stve a bojim se, ze nas to vrati o poradny kus zpatky ![]() Renco na jakym pokoji lezite? ze bych se stavila ![]() |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
11.10.2013 17:59:40
Renco, at vsechno dobre dopadne a mate to rychle za sebou!!!
|
| Renca a 2 | 34362 |
|
|
9.10.2013 11:08:33
Ahojky všem,
moc děkujeme také za držení palečků... Irčo, tak to se opravdu mineme nicméně palečky držíme všichni.Tak předoperační ok a zítra nástup na Bulovku. Maluko, se tam asi potkáme Držíme palce ať jdete zítra na sál a máte to za sebou.tak zatím pa všem |
| maluko | 137798 |
|
9.10.2013 9:07:07
Asi mate pravdu - koukala jsem na stranky Janskych lazni a tam je v indikacni skupine "vrozene a vyvojove vady dolnich koncetin" a "pooperacni stavy" takze to je v podstate stejny jako s PECkama...jen nevim co by tam asitak s pulrocnim mimi delali. Doufam, ze nas vezmou na sal zitra a tak v mezicase skocim za rehabilitacni se na ty lazne poptat...oni by neuskodily ani tem nasim PECkam
![]() |
|
|
8.10.2013 22:35:24
Souhlas s Janou. Proc by nebyl narok na lazne po kyclich. Je to take velka operace. Nenechte se odbyt. Ja ted byla 3x za sebou, i v docela kratych intervalech a slo to.
|
| Jana Martinová | 45757 |
|
7.10.2013 15:30:48
Nárok na lázně po operaci kyčle určitě máte - zeptejte se na to. Po šesti týdnech v sádrách určitě nárok na lázně mít budete. Kdyby vám pobyt vyšel na leden a únor, tak v těchto měsících se nebudou platit žádné regulační poplatky za pobyt v nemocnici a lázních.
|
| maluko | 137798 |
|
7.10.2013 14:44:24
Ahoj, obavam se, ze na rozdil od PEC po operaci kycle neni narok na lazne
prijde mi to nelogicke, protoze si myslim, ze po operaci a sesti tydnech v sadre by lazne mohly hodne pomoci, ale bohuzel i kdyz je fakt, ze nas mladej je takovej divoch, ze on pomoc s rozhybavanim zda se nepotrebuje ![]() |
| Jana Martinová | 45757 |
|
6.10.2013 21:32:09
Maluko, ať tato operace dobře dopadne. Pojedete po sundání sáder s malým do lázní? Myslím že nárok byste měli. Dobré zkušenosti jsou s Janskými lázněmi nebo s léčebnou v Luži-Košumberku.
|
|
|
6.10.2013 20:36:02
Dekuju. Me to proste bavi. Povinnost se mi stala konickem.
Zacala jsem behat /v sobotu jsem dala svuj prvni zavod )/ a zlobi me ruzne koleno, chodidlo, tak zatim tejpuju sebe. Dnes jsem prvne zkusila Elsu. Inspirovala jste me. Natloukla si koleno a nemohla jsem ji dat dlahu na noc (mame kafo dlahu po operaci) a tak jsem s anatomickym atlasem vedle sebe vymyslela, jak to tejp nalepit. Ono to neni tezke na sobe, citim ceho chci docilit a kam me to tahne, ale dite mi to nerekne. Planuju ze az usnou /mladsi chtel samozrejme taky/ a nohy se uvolni, pujdu se podivat jestli to funguje. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.