| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Pes equinovarus

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 14951  [Dalších 14381 >>]
Renca a 2 34362
13.10.2013 12:43:11
Sáro, moc děkujeme, ale je to pořád před námi :(
Sice nás ve čtvrtek přijali, ale opět nás pustili na propustku domů. V pátek jsem tam volala a na sál jde v pondělí, tak ho tam dneska vezeme.

Maluko, to je dobře, že to máte za sebou... bude to čím dál lepší :)
Jinak setkat se určitě můžeme i dnes. Jen syn tam je sám a já docházím na návštěvy. Pokud to tak nechají, tak se budu pohybovat na pokoji 4.~x~
Předpokládám, že na Bulovce bychom mohli dnes být kolem 16 hodiny.. Tak se zkusíme nějak dohledat :) :) ~t~
maluko 137798
13.10.2013 11:10:47
tak nas vzali ve ctvrtek a ted uz snad jsme z nejhorsiho venku :-)akorat mne prekvapilo, ze navzdory dohode nam nezasadrovali PECky, takze ma klasickou spiku koncici u kotniku s tim, ze mame PECky masirovat a protahovat...trosku mne to stve a bojim se, ze nas to vrati o poradny kus zpatky ~:(
Renco na jakym pokoji lezite? ze bych se stavila ~;)
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
11.10.2013 17:59:40
Renco, at vsechno dobre dopadne a mate to rychle za sebou!!!
Renca a 2 34362
9.10.2013 11:08:33
Ahojky všem,

moc děkujeme také za držení palečků...
Irčo, tak to se opravdu mineme ~6~ nicméně palečky držíme všichni.

Tak předoperační ok a zítra nástup na Bulovku.
Maluko, se tam asi potkáme ~x~ Držíme palce ať jdete zítra na sál a máte to za sebou.

tak zatím pa všem

maluko 137798
9.10.2013 9:07:07
Asi mate pravdu - koukala jsem na stranky Janskych lazni a tam je v indikacni skupine "vrozene a vyvojove vady dolnich koncetin" a "pooperacni stavy" takze to je v podstate stejny jako s PECkama...jen nevim co by tam asitak s pulrocnim mimi delali. Doufam, ze nas vezmou na sal zitra a tak v mezicase skocim za rehabilitacni se na ty lazne poptat...oni by neuskodily ani tem nasim PECkam ~;)
8.10.2013 22:35:24
Souhlas s Janou. Proc by nebyl narok na lazne po kyclich. Je to take velka operace. Nenechte se odbyt. Ja ted byla 3x za sebou, i v docela kratych intervalech a slo to.
Jana Martinová 45757
7.10.2013 15:30:48
Nárok na lázně po operaci kyčle určitě máte - zeptejte se na to. Po šesti týdnech v sádrách určitě nárok na lázně mít budete. Kdyby vám pobyt vyšel na leden a únor, tak v těchto měsících se nebudou platit žádné regulační poplatky za pobyt v nemocnici a lázních.
maluko 137798
7.10.2013 14:44:24
Ahoj, obavam se, ze na rozdil od PEC po operaci kycle neni narok na lazne ~n~ prijde mi to nelogicke, protoze si myslim, ze po operaci a sesti tydnech v sadre by lazne mohly hodne pomoci, ale bohuzel ~:( i kdyz je fakt, ze nas mladej je takovej divoch, ze on pomoc s rozhybavanim zda se nepotrebuje ~t~
Jana Martinová 45757
6.10.2013 21:32:09
Maluko, ať tato operace dobře dopadne. Pojedete po sundání sáder s malým do lázní? Myslím že nárok byste měli. Dobré zkušenosti jsou s Janskými lázněmi nebo s léčebnou v Luži-Košumberku.
6.10.2013 20:36:02
Dekuju. Me to proste bavi. Povinnost se mi stala konickem.
Zacala jsem behat /v sobotu jsem dala svuj prvni zavod :-))/ a zlobi me ruzne koleno, chodidlo, tak zatim tejpuju sebe. Dnes jsem prvne zkusila Elsu. Inspirovala jste me. Natloukla si koleno a nemohla jsem ji dat dlahu na noc (mame kafo dlahu po operaci) a tak jsem s anatomickym atlasem vedle sebe vymyslela, jak to tejp nalepit. Ono to neni tezke na sobe, citim ceho chci docilit a kam me to tahne, ale dite mi to nerekne. Planuju ze az usnou /mladsi chtel samozrejme taky/ a nohy se uvolni, pujdu se podivat jestli to funguje.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 14951  [Dalších 14381 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.