Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martan | 138548 |
|
5.10.2013 21:32:11
Líbí se mi váš aktivní přístup.
|
| maluko | 137798 |
|
5.10.2013 18:55:35
predem diky moc za ten kontakt
ja taky myslim, ze samotnym tapingem se PEC nevyresi, ale presne - v urcitych specifickych situacich na udrzeni dosazene korekce mi to prijde super. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
5.10.2013 17:08:02
Nejde o nic extra, jde o masersky kurz pro zdravotnictvi, chtela jsem se vic naucit o tele, svaly, anatomii, prednasi tu doktori, fyzioterapeuti apod. Meli jsme jednodenni ochutnavku kineziotapingu, na kurz kineziotapingu se chystam zvlast - v prosinci.
Uz jsem zazila hodne rehabek a ta Zuzana Jarosova se mi moc libila. Vyptavala jsem se na veci kolem nasi vady a byl mi sympaticky jeji zpusob mysleni, prace (i kdyz - v praxi a praktickych vecech uzasna, ale jako prednasejici je chaoticka ![]() ). Cvicime od narozeni, uz to bude chtit zmenu v pristupu, Elsa uz je vesti, bude muset uz vic sama, tak ji urcite vyhledam. |
| Martan | 138548 |
|
4.10.2013 22:28:43
Můžu se zeptat jaký kurz absolvujete? Z toho co píšete, to vypadá,že jste nadšená.
|
|
|
4.10.2013 20:40:21
Ahoj, taping ve vasem specifickem pripade by mohl byt uzitecny, jinak na PEC bych rekla, ze je slaby - myslim tim na nejakou vyraznou korekci PEC, k udrzeni stavu a ve vasich souvislostech je to dobra volba.
Ja bych ani nehledala nikoho kdo ma zkusenost konkretne s PECkama, na to staci anatomie a zakladni znalost toho co se pri PEC deje, co ochabuje, co zkracuje. Ted na tom kurzu kam chodim jsem se setkala s uzasnou rehabkou, ktera i uci tajpovani. Jmenuje se Zuzana Jarošová, ale musím zjistit kde ordinuje. Chci to i pro sebe, protoze jsem se s ni uz i radila ohledne Elisky i Peti a jak bude vic casu, tak se k ni objednam. Tak to zjistim a dam vedet. Je to urcite v PRaze, asi Michle. |
| maluko | 137798 |
|
4.10.2013 14:20:20
Ahoj posledni dobou tu dost casto zminujete taping - nemate tip na nekoho konkretniho z Prahy? Kdyz uz bysme do toho sli (coz ja bych strasne rada, protoze kvuli lecbe kycle nebudeme moc nejakou dobu nosit dlahy na PEC a tapovani mi prijde jako dobra varianta), tak by bylo fajn mit nekoho kdo ma alespon nejakou zkusenost s PEC a ne nekoho, kdo to cetl kdesi v knize a ted si to chce vyzkouset. Diky moc
|
| maluko | 137798 |
|
4.10.2013 14:14:22
Ahoj o tech dlahach jsem to sem psala uz v srpnu, kdy my jsme je na Bulovce uz dostali automaticky a bylo mi receno, ze DB uz ani nevedou a automaticky davaji JM a maji tam mezisklad, takze to funguje tak (jako predpokladam driv s DB) ze se dojde o patro niz na protetiku a pani sahne do skrine a dostanete JM dlahy
takze za nas co to uz maji "bez prace" dekuji vsem prukopnikum ![]() ![]() |
| maluko | 137798 |
|
4.10.2013 14:07:15
Ahoj my mame na Bulovku nastup 7.10. - ale jdeme na operaci kycle a equinovary mame k tomu jako takovej "bonus" :-( takze se asi potkame - my mame zatim mimi (necelyho pul roku) a za sebou ma uz sadry, tenotomii, JM dlahy (bohuzel se mu nosenim dlah zkrivilo kolinko u ty nozky kde ma blbou kycel) a s kycli jsme uz absolvovali noseni puncosek, trminku, sest tydnu na Bulovce na trakci ...ufff na tak maly mimco je toho uz nejak moc :-( tak doufam, ze touhle operaci poresime snad alespon tu kycel a bude o problem min ;-) takze az nastoupite, tak my budeme nejspis zase viset na jednom z mimi pokoju (8 a 9) a nebo bude na operaci
|
| Martina123 |
| • |
1.10.2013 17:43:46
Ahoj. Docetla jsem ne zrovna pozitivni zpravy. Terezka dnes na kontrole zcela ok (4,5 roku a dlahy nedavame od 2 a ctvrt). Uplne uprimne priznavam,ze necvicime ani netejpujeme
![]() |
|
|
28.9.2013 21:00:09
Dobrá zpráva - Metis je již také dodavatelem dlah Johna Mitchella. Vzhledem k tomu, že je to posvěceno a zaštítěno samotným Mudr. Chomiakem, předpokládám, že vše už jde normální, legální cestou. Velké díky Poklopíně a Míše!!!
Dámy, tady je vidět, že i tlakem od spodu (od nás) lze nečeho docílit, když je nás hodně. Děkuju všem, kdo se o to zasloužil, včetně těch kdo měl odvahu si dlahy do teď pořídit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.