Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| spajky | 136688 |
|
19.4.2013 22:08:55
děkuju za podporu, ten začátek je opravdu těžký...Amálka má dlahy takové, že jsou z plastu, nejsou to typické botky, ale plastové odlitky až po lýtko, zapínají se na suchý zip a jsou spojené železnou tyčí, takže jsou i docela těžké...chci se zeptat, neslyšeli jste o KAFO dlahách? viděla jsem to na jiném webu u jedné slovenské maminy, je to vlastně plastový odlitech sádry, sahá přes koleno do poloviny stehna a fixuje tak stejně jako ta sádra..ona to používá na noc a přes den normální dlahy...připadá mi to jako fajn řešení..
|
| DejnaO | 105966 |
|
|
19.4.2013 18:58:33
chtěla jsem vložit fotku "korýtek", ale nevím jak... když prosím poradíte, tak ji sem dám
![]() |
| Sachariasek | 136230 |
|
19.4.2013 16:47:28
Jsou prosim ty dlahy nekde popsane? Myslim jednotlive druhy..na Achilleu jsou zminene,ale potrebovala bych obrazek...jaky je mezi nimi rozdil? +pak jeste nejaka "korytka"? Diky moc.
|
| Macína | 110618 |
|
|
19.4.2013 13:27:43
Ahoj Spajky!
Tvoje pocity moc dobře znám, syn (Matyáš, téměř 4 roky) měl ten samý problém, i když na boku nespal, ale na dlahy si také těžko zvykal. My jsme měli ještě DB dlahy, ty šněrovací, které nám vůbec nedržely, každou chvíli si nožky vyvlékal, hrůza. Takže nám Stáňa zde z diskuze sehnala JM z Anglie, které se teď, díky pár šikovným holčinám z Achilea, normálně u nás dávají na předpis a bylo to lepší. Bohužel ale pro tebe mám pouze jedinou radu - musíte vydržet!!! Jakmile jsme měli JM dlahy, tak někdy, kdy syn obzvlášť vyváděl, tak jsem mu tyč na botky nasadila až když usnul a bylo to pak bez problémů. Nevím, jaké máte dlahy, ale pokud máte tyto, tak to můžete vyzkoušet, třeba to zabere. Ale nepovolili jsme a Matýsek si na dlahy zvykl, ještě stále mu je ve školce dávají na polední spaní a my doma alespoň do půlnoci, i když by je už nosit nemusel. Tak držím pěsti a přeji pevnou výdrž - určitě to zvládnete!!!!Stojí to za to, nožky jsou pak krásné!!! |
| spajky | 136688 |
|
18.4.2013 20:06:06
Ahoj holky, moje Amálka má PEC, včera dostala na nohy poprvé dlahy, její 7 měsíců...je to velký boj, hlavně ve spánku, je zvyklá spát na boku a teď, když nemůže, neustále se budí a hystericky pláče, je nevyspaná, já taky, mám pocit, že to nezvládnu, dívat se, jak se trápí..chci se zeptat, jak jste to zvládaly vy a kdy si na to zvykly vaše děti a spaly v klidu?
|
| Lucilka*, Berušky 12/05 | 13529 |
|
|
18.4.2013 9:02:32
Zdravím, Adélo, kam se chystáte do lázní? My s holkama nastupujeme v pondělí na měsíc do Jánek.
|
| Adéla a Adámek |
| • |
11.4.2013 21:06:08
Ahoj holky, včera jsme byli na sundání sádry a drátků, čekáme, až nás pozvou do lázní, vyřízené už je máme, tak snad pojedeme co nejdřív.
Jinak souhlasím, doc. se mění a čím dál k lepšímu, včera byl i milej .U nás jinak nového nic, uvidíme, jak se nám podaří s těma nožkama dál něco dělat, ale stoj s oporou zatím vypadá pozitivně. |
| Lenka & Elenka | 88775 |
|
|
10.4.2013 19:13:04
Luci ahoj. To jsem ráda , že už to máte za sebou. Moc se tam opatrujte a neboj brzo jste doma .Kdyby něco klidně zavolej - kdykoli. Ahoj Lenka s Elenkou.
![]() |
| tebezka | 92612 |
|
|
10.4.2013 15:16:27
Zdravím maminky z Bulovky, už máme po operaci, nastupovali sme v ponděli a až dneska na sál........ no nic, je to tady běžný, že kdo jde hned druhej den je zázrak. Stáníkovi dělali subtalární uvolnění i zákrok na kostech, tak až při operaci se ukázalo, že žádné sádrování nebo cvičení by nám prostě nepomohlo...., že sme měli kosti srostlé k sobě :-( operace dopadla dobře, teď tu jenom bojujem s pitím zatím Lucka a Stáník
|
| Katttka | 136472 |
|
9.4.2013 20:48:15
Ahoj Jordano,
děkuji moc za odpověď. Moc mě potěšila a uklidnila! Doufám, že budeme mít taky tak "spolupracující" nožičky, jako má tvůj syn. Na rehabky nás poslali v prvních měsících kvůli sleželé hlavičce, ale i kvůli nožičkám. Fyzioterapeutka říká, že to je vše propojené, takže to má ve výsledku kladný vliv i na nožičky... Ale už jsme Vojtovku docvičili, vše je nyní v normě. Ještě jednou díky!!! Měj se moc pěkně ty i tvá rodina. Katttka |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.