Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| marketa80 | 103039 |
|
|
2.4.2013 19:42:10
Ahoj, nám byly doporučeny pevné nejlépe kotníkové kožené boty, pevný opatek,pružné, lehké, místo klasických bačkůrek doporučuji spíše sandálky s uzavřenou patou, za sebe mohu doporučit superfit, ecco, ted jsem pořídila jedny botky značky Protetika, jsou spíše pro užší nožky. Chce to vyzkoušet, co vám bude sedět.
Jinak i já chodím se synem do soukromé ordinace k docentovi Chomiakovi a mohu jen doporučit, k synovi i k nám s manželem se vždy choval vstřícně, na vše co jsme chtěli vědět, srozumitelně odpověděl, v nemocnici při sádrování byl taky fajn. Nechci mu tu dělat reklamu, ale myslím, že je fakt špička ve svém oboru moc děkuji vše, kteří mi ho před 3 lety doporučili ![]() |
| Sachariasek | 136230 |
|
1.4.2013 21:31:58
Dekuji za info.
Priznam se,ze nejsem moc nervozni..spis se snazim zjistovat info kvuli tomu,abychom te nasi prdolce pripravili co nejjednodussi cestu ![]() Ohledne tech dlah...neco jsem cetla na Achilleu...jsou nejake oddelavaci a neoddelavaci... To si volim ja,ktere chci? Jinak urcite uziji e-mailovy kontakt. Ted se vsak snazim vzpamatovat z vikendu ![]() |
| mamča Moni | 125771 |
|
|
31.3.2013 21:51:44
Holky, jaké značky bot kupujete dětičkám s PEC (běžnou obuv ne na míru ani speciální) Jestli teda kupujete běžné boty. Minule nám ortoped říkal že nejsou potřeba speciální, v květnu jdeme na kontrolu tak se zeptám zase, ale chtěla bych mít přehled o značkách, které máte odzkoušené. případně klidně i kterým se vyhnout (z těch známých ale které se neosvědčily) Předem moc moc děkuji. Krásné velikonoce.
|
| Hanka | 131938 |
|
|
30.3.2013 14:45:07
AHoj Sachariasek, pred par mesici jsem na tom byla stejne jako ty, na UTZ ve 22 tt, jsem se dozvedela ze muj chlapecek bude mit oboustranny PEC.Holky tady mi hodne pomohly,uklidnovaly me jak se dalo,ale ja jsem stejne zbyte tehotenstvi stravila ve strachu...dnes dekuji vsem ze me na tu cestu pripravili...
Jeste den pred poroden jsem verila na zazrak ze se maly s PEC nenarodi...narodil..8 den po porodu mi ho sadrovali poprve,a pak kazdy tyden ..dohromady 5 sader,tenotomie ..3 tydny sadry..a nyni dlahy...12.4. oslavi 4 mesice ![]() Pro maleho to bylo tak nejak OK, pro me o neco horsi, ale vse se da velmi dobre zvladnout ikdyz to tak nyni pro tebe nevypada...jak holky rikaji rychle si na vse zvyknes,az prekvapive rychle... ja jsem kocarek koupila normalni, Laret, a to se maly narodil 12.12.takze zima v plne parade, nyni se mi tam vejde i fusak i dlahy, je to sice jentaktak..ale stale se tam vejde...co se tyka obleceni, se sadrami to je OK.vesel se mi do vseho, jako malinky byl v zavinovacce, takze jsem mu davala jsem body a na prsticky backurky s vatelinem...na noc jen body a zavinovacka a slaba deka.. s dlahami pak teplacky , mame odlelavaci dlahy, takze na prebalovani stahnu teplky jen na pul zerdi, a pri velke nehode vetsinou svlekem uplne vse...nehoda je totiz az na zadech Co se taky briska a prdiku, Lukas na ne vubec neptpel, takze to temi sadrami urcite neni...pokud budes chtit vedet vic z me praxe, muzes mi napsat na muj email khore@email.cz... take jsem byla vdecna na kazde info...hodne sil... a zkus si zbytek tehu uzit jak nejvice to jde a na nozicky myslet co nejmene![]() |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
30.3.2013 7:46:47
Výbroný lékař, výborný operatér, dříve se s ním těžce vycházelo - říkalo se, že je mrzout, ale poslední dva roky je to výrazně lepší. Chodíme do soukromé ambulance.
|
| Ester |
| • |
29.3.2013 23:57:14
Mam synatora Davida.nar se v .1992.tehdy bez nejakych dostup internetu a jinych siti jsem myslela ze se me zhrouti svet.ano byl to tenkrat beh na uplne uplne dlouhou trat.ale absolvovali jsme vsechno-cviceni.vazani,dlahy,sadra,operace a dnes je z neho dospely mlady chlap a dela uplne vse i sportuje.mejte trpelivost.byt i koupel se sadrou je jina nez normalne ale bude lip.verte.preji vam maminky hodne sil a stesti.E
|
| Jana Martinová | 45757 |
|
29.3.2013 22:17:50
Sáro, taky by mě zajímalo, jaká byla spokojenost s doc. Chomiakem.
mnoznecislo@seznam.cz Děkuji |
| Lucilka*, Berušky 12/05 | 13529 |
|
|
28.3.2013 22:32:39
Ahoj, Leni, díky za zprávu. Je to škoda, škoda každého člověka, který pomáhá našim dětem.
Dneska jsme byli na konzultaci ve Vídni, tak máme docela dost nových informací i zpráv. Ale je to spíš osobní, konkrétní, o naší Lauře I když hodně jsme debatovali i o botech, na které má pan doktor poměrně revoluční názor. Jsem unavená, zkusím k tomu něco napsat později. Hezké velikonoce všem! |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
28.3.2013 17:17:56
Doc. Chomiak
pozor na hlasky ![]() Nektere veci je lepsi probirat pres email. Adresa u nicku. |
| Sachariasek | 136230 |
|
28.3.2013 12:17:50
Dekuji moc. Jdu to procist. Opravdu diky... Jaka byla spokojenost s Dr.Chromiakem?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.