Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
27.3.2013 22:19:09
Koukala jsem na svuj stary web, co uz dlouho neaktualizuju a narazila na clanecek, co by se vam mohl hodit http://www.lumpik.estranky.cz/clanky/lecba---krok-za-krokem/miminko-v-brisku.html
|
| Lenka & Elenka | 88775 |
|
|
26.3.2013 20:11:09
Promiňte za chybu Mělo tam být na severní Moravě - tam kde něco chybí.
|
| Lenka & Elenka | 88775 |
|
|
26.3.2013 20:10:15
Holky ahoj .Už jsem tu dlouho nebyla a moc zdravím.
Jen pro Lucilku - Umřel primář Jelen ( rychlá rakovina ).Je to velká škoda tady na Jak samozřejmě kvůli něho tak i kvůli dětem kterým pomáhal.Pro ty co neví - tady na Severní Moravě nejlepší operatér na ortopedické vady. Jiank my stále cvičíme ,chodíme na kranio.Na Elence není poznat že by někdy něco měla a podstoupila operaci - chudší lýtko je samozřejmost a samozřjemě kratší chodidlo o 1 cmm. Mějte se tu moc pěkně aněkdy zase napíšu - mimochodem Irčo moc moc gratuluju a hlavně ať to vydrží, ![]() |
| IrcaM | 94805 |
|
|
26.3.2013 15:37:26
Ahoj všem,
ráda bych se s Vámi podělila o milé zprávy ze včerejší kontroly po půl roce u docenta Ch. Ráďa (3roky+8měs.) má nožky naštěstí stále v pořádku, reagují tak, jak mají, docent byl spokojen. Radost samozřejmě veliká! ![]() Přeji hodně zdravíčka a Vám i Vašim sluníčkům!![]() Irča |
|
|
26.3.2013 13:36:42
Ahoj vsem, nemate nekdo doma fotografie treba ze srazu Achillea? Nebo treba zajimave fotky z lecby nozek? (detaily apod.)
|
| Sachariasek | 136230 |
|
26.3.2013 10:33:01
Tak pro mne to je vse nove
![]() Ve 3 letech jeste dlahujete? Jinak kupovaly jste obleceni o cislo vetsi? Deti nemely problemy s briskem kdyz byly male? Ze si nemuzou zakopkat nozickama... |
| DejnaO | 105966 |
|
|
25.3.2013 16:59:07
Ahoj,
zbytečně se nenervujte dopředu ,není se čeho bát. My máme Vašíka(3roky, oboustranný PEC). Tak jak píše Sára, měl 5x po týdnu sádru, pak tenotomie a další sádra na měsíc. Pak dlahy. Necvičili jsme vůbec, jen protahování achilovek, a to děláme dodnes. takže žádná věda. Neboj, všechno zvládnete. není to tak strašné, jak to zpočátku se zdálo. Jo my jsme léčeni v Brně u POula.Pokud měl jen sádry vlezl se nám do všech dupaček ale vím, že jsme upřednostnovali tepláčky a různé kalhoty s rozepínáním mezi nožičkama. Jak měl dlahy, tak jsme sháněli pouze ty, co jsou přes hlavu. (daly se sehnat a pokud ne stříhali jsme od bodýček tapky). |
| Sachariasek | 136230 |
|
24.3.2013 23:11:59
Jo a mame obe nozicky ;-)
|
| Sachariasek | 136230 |
|
24.3.2013 23:11:26
Ja jsem si prave rikala at se zacne co nejdrive...ze bych uz rovnou odrodila v te nemocnici... Ale vse proberu na konzultaci na ortopedii...
A cekame cacorku Dekuji za rady ohledne toho oblekani..koukala jsem na Achilleu a je tam vse dost obecne. Ad sadry-jedna maminka co mi psala,tak dostali jen 2...tak proste stale doufam ;-) Uz ted se desim toho jak bude probihat sadrovani, cviceni (jak casto jezdite na rehabku), apod. :-/ |
|
|
24.3.2013 20:31:48
Nejak sjem nezaregistrovala zda jde o jednu nebo dve nozicky. Teplacky apod. - vyzkousej zda je roztazitelny lem dole na nohavici (brala jsem spis bez lemu) a jak hodne povoli v pase. Kdyz prebalujes stahnes treba katata je na pul zerdi, tak aby to slo. Ale to vychytas. Ten prebal je super hlavne kdy zjsou dlahy, aby se nemuseli pri kazde nehode sundavat. Kdyz jsou sadry, muzes i dupacky, jen koukej aby nebyli nepodajjne uzke nohavice. Ale narvala jsem sadru i do uzkych dupacek z Tesca, pouzivali jsme je jako pyzamo, holt jsem vzala vetsi velikost.
Jinak sadrovani pokud pujde dobre - tak 5-6 sader po 5 dnech, pak tenotomie a sadra 3 tydny. Takze plus minu 2 mesice. Ale vsechno rychle utece a bude dobre. Jeste k predchozimu prispevku: porodnici bych vybirala podle sebe, ne podle ortopedie. Par dni nehraje na zacatku roli... Pytel rada poslu.Mozna najdu jeste par veci po dcerce co se hodi pro deti s PEC. Vite pohlavi? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.