| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna pro učitelky

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 31592  [Dalších 31522 >>]
Gladya, bývalá dasa, 63023
18.8.2024 13:33:24
Huso, školu jsem moc neflála, docela ráda jsem se něco naučila. A v práci to mám podobně.
Ale samé jedničky jsem měla
až u státnic. :-)
Na prvním stupni jsem měla horší známky z češtiny kvůli psaní (ne pravopis ale písmo s úprava) a z kreslení. Jsem asi disgrafik to se tenkrát vůbec neřešilo a měli jsme hodně špatnou učitelku.
Na druhém stupnii jsem najednou měla vyznamenání, dvojky zpravidla z kreslení, někdy z matematiky kvůli geometrii apod. , na gymplu taky vyznamenání a u maturity jedná dvojka.
Federika 14090
18.8.2024 13:21:15
Vrrtáku, já vím,že jsou pořád školy, který si hrajou na známky.Ale jak jsem psala, v našich poměrech to považuju za blbost. Tedy dobře, stanovit si ca nějaký průměr, pod kterej jít škola nechce, to ještě chápu. Ale dávat body za samý jedničky,případně to odstupňovat tak,že každá dvojka už hraje docela velkou roli, je fakt pitomost.
Federika 14090
18.8.2024 12:56:57
Já jsem měla u maturity samý jedničky a trojku z matiky. Hlavně teda díky tomu,že jsem z nějakýho toho písemnýho tetu měla jedničku, jinak bych z matiky asi vyletěla~:-D Ale dobře, že jsem se na matiku vůbec nepřipravovala, to, co jsem dostala u maturity,bych stejně nikdy nezvládla:-)
A u státnic jedničky, prostě to už jsem dělala jen to,co mě bavilo.
Stará husa 154854
18.8.2024 12:53:31
Gladyd, já měla vlastně samé jedničky u maturity, to jsem zapomněla. U státnic dvě dvojky.
Federika 14090
18.8.2024 12:51:43
Vrrtáku,
některé školy body dávaly, jiné vůbec.
Dcera měla tři školy, na žádné vysvědčení roli nehrálo,na dvou je vůbec nebrali v úvahu, na jedno jenom okrajově. Olympiády vůbec.
Vítr z hor 100046
18.8.2024 12:49:46
Vrrtaku, u deti ve skole taky zalezi na uciteli. Jeden rok dcera vyhrala celostatni kolo jiste olympiady, druhy rok ji jina ucitelka z teze skoly na podobnou soutez ani neprihlasila.
Rodinová 140078
18.8.2024 12:38:14
~t~ ze ja svou kdys slibne rozjetou pedagogickou karieru vymenila za pravnicky prachy~:-D
Vítr z hor 100046
18.8.2024 12:35:00
Klid, nedávno jsem viděla pár vysvědčení Karla Čapka - a nic moc ~;)
Gladya, bývalá dasa, 63023
18.8.2024 12:30:13
Huso, školu jsem moc neflála, docela ráda jsem se něco naučila. A v práci to mám podobně.
Ale samé jedničky jsem měla
až u státnic. :-)
Na prvním stupni jsem měla horší známky z češtiny kvůli psaní (ne pravopis ale písmo s úprava) a z kreslení. Jsem asi disgrafik to se tenkrát vůbec neřešilo a měli jsme hodně špatnou učitelku.
Na druhém stupnii jsem najednou měla vyznamenání, dvojky zpravidla z kreslení, někdy z matematiky kvůli geometrii apod. , na gymplu taky vyznamenání a u maturity jedná dvojka.
Federika 14090
18.8.2024 12:30:01
Taky se chráním. Tím, že si to časově omezím.
Abych to zvládala podle svých představ a aby mě to pořád bavilo.
Nikdy jsem nechtěla bejt zaměstnaná, nikdy jsem nechtěla mít šéfa, nikdy jsem nechtěla ráno vstávat do práce. Nikdy jsem nechtěla dělat pořád to samý.
Všechno se mi splnilo. Vymejšlení,jak to to všechno takhle zařídit, mi už na gymplu zabíralo určitě víc času než učení~:-D Ono je to ale dneska naštěstí jednodušší, za mý doby na gymplu to lehký nebylo. Myslím uskutečnění té představy.
Ale můžu díky tomu dělat svou práci bez šizení.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 31592  [Dalších 31522 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.