| Rodinová | 140078 |
|
|
3.2.2023 10:21:31
Nam takhle vyvadela nase ted nejhodnejsi a nejrozumnejsi ze vsech kocek pred kastraci.
Zavorali jsme ji na noc na lodzii, to fakt neslo… Po casne kastraci dobry. |
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
3.2.2023 10:18:59
U silnice ho fakt ven pustit nemůžeš. Přimlouvám se za rychlejší kastraci. Nám se přistěhoval teď kocourek odněkud, tedy nevíme, jak starý, takže bylo na veterinářce určit, zda už kastrovat. Máme termín, ale i připomínku, že pokud bude chtít značkovat, máme volat hned a uspíšíme to.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
3.2.2023 10:12:15
Tak silnice je blbá. To jste v háji
. Nemůže už na kastraci? Jak je starej? |
| K_at | 121378 |
|
3.2.2023 10:11:55
Půlko, rádi bychom ho udrželi naopak spíš doma. Konec konců bytových koček je hodně. Zkusíme víc zábavy, lepší jídlo na noc a dnes zkusíme odolat a udržet nervy.
|
| K_at | 121378 |
|
3.2.2023 10:08:28
Janinko, nepustím kotě v počátku puberty, nevykastrované!!! ven, když bydlím u rušné silnice. Nemám ho kam jinam zavřít.
K čemu bude, když budeme vzhůru a vyřízení všichni 3? A ještě na nervy z toho, že kotě řve jak tur? To můžu zkusit teď. Ne v procesu práce a škola. Mmch s dětmi, dítě zamknes v pokojíku? Přilepíš k posteli? Vypneš ho? To bych teda taky kdysi moc ráda uměla. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
3.2.2023 10:06:59
Nemůžete ho poslat na noc ven?
|
| K_at | 121378 |
|
3.2.2023 10:05:50
Kotě spí u dítěte, tedy v posteli. Jenže cca v 5 se rozhodne, že stačilo, vstávat, jíst, hrát, řvát. Když vstávám na ranní, tak to jde. On byl doteď zlatej. Dítě odebralo cca ve 23.00 zvíře k sobě a byl klid třeba do 6.30. Teď zmeťour chlupatej ječí ještě po půlnoci.
![]() Kulky půjdou pryč, jen co to půjde. Všechny jsme nechali kastrovat. To je základ. Ještě mu zkusím dát něco vydatného na noc k jídlu. Třeba půlku syrový krávy, nebo tak něco. Hrajeme si. Ale musí teď víc nastartovat dítě a bude večer kmitat. |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
3.2.2023 9:59:30
Kat však to píšu, šla by ven. Myslím, že je cesta do pekel, pokud kočka řve a ty na to reaguješ tím, že k ní vstaneš a věnuješ se jí. To se nemá dělat ani s dětmi ne
![]() ty jí máš dát najevo, že její chování ti nevyhovuje a reagovat jinak - buď ven, nebo zavřít jinam. Když řvaním dosáhne pozornosti proč by podle tebe měla v dohledné době přestávat? Jsem holka ze vsi, životem mi prošlo hodně zvířat, nyní se mazlíčkům bráním, právě s ohledem na tyhle příběhy, ale vždycky budu nastavená tak, že zvíře se musí naučit chovat se podle člověka ne člověk podle zvířete. |
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
3.2.2023 9:47:35
Kat, máme doma 10 koček. Jeden kocour měl tenhle blbý zvyk, že ječel před dveřmi ložnice, kdykoliv jsme se v noci šli vyčůrat, otevřít okno,...
Jediná pomoc byla to vydržet, neotevřít, fakt tam vytrvale seděl třeba půl hodiny. Časem, cca měsíc, ho to úplně přešlo. Výhoda byla, že kluci to neslyšeli a vyspali se. Když mě štval už hodně, popadla jsem ho a zavřela v nějakým pokoji do rána. Spánek je pro mě nad cokoliv. Ostatní kočky se k němu naštěstí nikdy nepřipojily. Přes den byl úžasný, milý, klidný, nekonfliktní. |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
3.2.2023 9:32:24
Jo a ještě něco – náš současný kocour miluje kamna. Když zatopím, posadí se před ně a zírá do plamenů. Když se topí, tak je úplně zlatý, ve dne i v noci.
Předchozí kocour zase miloval rybičku v akváriu. Celé dny proležel před akváriem a pozoroval rybičku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.