| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Poruchy příjmu potravy

Vše o bulimii a mentální anorexii.
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 3615  [Dalších 3515 >>]
Alena 129302
11.9.2019 12:27:44
Len nepise, ze by tve dite sportovalo, ale ze jako sportovec (i kdyz ted zrovna nesportuje) muze mit vysoky bazalni metabolismus.
Pam-pela 97353
11.9.2019 12:25:50
jestli měla ATB, bude mít nerovnováhu bakterií ve střevech, někdy stačí dodat správné bakterie a ovlivní to všechno možné v těle, i psychiku :-).
Mrkni na něco o "mikrobiomu", neboli stření mikroflóře, zřejmě nás to ovlivňuje na celé čáře víc, než by nám to bylo milé.
A tuhle jsem četla, že nějaká laboratoř zkoumá, jaké rozložení bakterií u toho kterého člověka je...aby se dodaly ty správné.

Fermentovaná zelenina, laktobacily, bifidus a další...

A pak jsem četla o "transplantaci stolice" ~:-D, ale to už je teda masakr...~:-D
Janča 2002 41210
11.9.2019 12:18:32
ona již nesportuje vůbec, má zákaz i z tělocviku.
Janča 2002 41210
11.9.2019 12:16:47
fakt dietní? vždyt už ani to není u toho nemůže..tak já už fakt nevím co jí mám dávat. Už nesportuje vůbec tento rok, vlastně od června. Co by jste tedy doplnila? toto mi bylo doporučeno v nutriční a více už fakt nedá do sebe..A toho jídla mi připadá dost..tak už nevím čemu věřit. Nutriční dokonce 2 řekly že je to více než dost.
Len 108740
11.9.2019 9:45:49
Petro, kdo rekl, ze ma pribrat pri 1800kcal? Ja mam treba vysledovano, ze pribiram az pri 2500kcal, mam zmereny vysoky bazalni metabolismus a proste se me to nedrzi. V mladi to bylo jeste vic, 3000 a dal. Jsem jiny pripad, nikdy jsem nehubla, vzdycky jsem jedla normalne, ale me to na pribirani nestacilo, vyslovene jsem se rozezrala az s uplnou zmenou kuchyne, z maminciny na skotskou au pair stravu. REkla bych, ze takova sportovkyne jako je tva dcera bude mit take velmi vysoky bazal. Rozhodne bych ji nesiskovala, akorat ten jidelnicek mi pripada hodne dietni na pribirani.
77kraska 132593
11.9.2019 9:30:00
Petro a dokoncili jste vsechna ta vysetreni? nebo Vam jeste nejake chybi?

preji Vam obema uz jen vse dobre, casto si na Vas vzpomenu
Janča 2002 41210
11.9.2019 9:27:32
měla atb a břicho je již ok..jen trpí ted jak jí někdy pocity plnosti dost a zácpa i po tom všem jídle co sní stále trvá. Říká, že cítí že by to mělo už jít a nic....

Jinak včera jsem koupila ještě na doporučení psychiatra sunar....co si o to m myslíte?
Janča 2002 41210
11.9.2019 9:25:07
děkuji moc snažíme se opravdu..teda dcera se snaží.....jen bych nikdy v životě nevěřila tomu že nejde přibrat.. a doted opravdu tomu nerozumím.
Když jsem hubla já..chtěla samozřejmě tak to šlo dolů strašně pomalu a začala jsem jíst normálně a ještě vyskočil jojoefekt. Jak je možné že to takto nejde i u ní.....
Janča 2002 41210
11.9.2019 9:23:39
Dcera byla hubené postavy vždy..jeji váha byla vždy kolem 50 kg nikdy více, to nešlo. Já byla taky taková..ted ovšemj z těch stresů kynu já ne ona. Když si vezmu stejný oběd atd.tak mám kilo nahoře, ona nic. Ona tančila od 1 třídy jedla vždy hodně. Teď se celkem někdy nutí jíst tak moc protože nevydává energii žádnou ale opravdu se snaží hodně..
budeme doufat..že se to pohne.....někdy. protože dříve skončím já v blázinci. Lékař řekl vozit do školy při těchto kilech cestování není dobré..má to asi hodinu do nové školy.Tak jezdím sem tam, práce mi stojí jsem OSVČ a myšlenky mám už jen na jídlo a jestli snědla dost a nepřibírá.
No musím dát do kupy i sebe vím.
A jednu věc nechápu..dostala na spaní mirtazapin...prý po něm každý přibere...ona nic...prostě exot
K_at 121378
10.9.2019 22:13:40
Petro, mnaaaaam!!!!! Basti uzasne! Petro, prdte ted chvilku na vahu. Ji, spi ....????!!!!, nehubne!!!! Ted se nastav v hlave na to, ze nehubne. A vubec neres pribirani. Udelaly jste mega pokrok. Uvedom si, ze doktor rika, at jsi v klidu. Doktor nesili, ty taky nevysiluj. Je to LEPsi!!!!
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 3615  [Dalších 3515 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.