| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 2670  [Dalších 1660 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
1.9.2006 16:00:32
já vím v Petrovicích jen od MC Domeček, tam jsem s malým párkrát byla, pak v těhotenství jsem chodila cvičit do MC Benjamínek a nejvíc chodíme do Frydolínka. Ale malý jde od října do školky, tak teď už to půjde mimo nás.
Kavárnu znám jen Duhu, tam jsme byli s Jitulkou.
ivaxx 44192
1.9.2006 12:29:30
Ivko1 - v Petrovicích je sokol (je to i na www stránkách městské části Petrovic), kde je cvičení rodičů s dětmi, pak je dost akcí v Hostivaři ve Frydolínku (MC, atd.). Kavárny - to fakt není moje parkteta. Ale jednou asi před dvěmi lety jsem byla v Hyacintové ulici v Zahradním Městě. Měli u toho pěkný dětský koutek. Pak jsou také akce na Jižním Městě - www.ddmjm.cz a v Uhříněvsi a Petrovicích - www.dumum.cz. Máte toho tam dost nebo v max 10 min busem. Jezdíme tam také. Jak máš staré děti?
manka 12680
1.9.2006 11:25:48
Všechny zdravím zase doma! Tak včera nás pustili, takže mi začíná "vojna". Vzhledem k mému klidu vlastně teď zjišťuju co ještě musím dokoupit do výbavy :-)))))), ale zas tak moc věcí to není a nejspíš odpolko sjedem do nějakýho děts. obchodu a bude.

Jinak Radule taky porodila, jsem si s ní v neděli psala, byla ještě vcelku a po termínu, ale nakonec se rozhodla, že nebude slonice a v pondělí ráno porodila Aničku!

Holky ještěže jsme se aspoň v malým počtu sešly, co? Teďka to moc na večerní dýchánky nevidím, ale třeba po šestinedělí ;-)))))))))))).

Cipísek je zatím jako velkej brácha úžasnej, tak snad mu to vydrží.

Rendo ty plánuješ postavu modelky ;-)? Tak ať ti vydrží elán a nedopadne to s tím BBCčkem jako u nás :-)))))))))))).
Renda a Káťa 11190
1.9.2006 10:12:43
Ivo, tak tak myslela jsem v hostivari o koutku ale nic nevim.Vim o hlidani ve factory pro, chodej tam skoro vsechny maminy od nas z prace ale ja sem desne lina bez auta, i kdyz to by se mohlo uz brzi zmenit :o) kazdopadne, pokud vydrzej v koutku bez dozoru, tak je tady fitko primo u cile, kde je detskej koutek, ale tam neni aerobic. To jsou rady co? :o)

S doktorama mam taky problem, hledam dobryho gynekologa.Jinak k detsky chodime k nam na zahradak na polikliniku a ta nase je docela drsnacka, ale snad dobra no.Ale v petrovicich je poliklinika a urcite tam jsou pediatri i dynda, takze tam proste skoc a uvidis on se vas nekdo ujme :o)))) Stejne podle doporuceni to je k nicemu, kazdymu vyhovuje neco jinyho.

Daso, predstav si, ze mi nechteli uznat v praci narok na materskou!!!!!!!!!!!! To ti popovidam, az se sejdem na kafco :o( Sou to desny pindy v tech kancelarich.achjo

tak se holky mejte packo

Ivka1 18501
1.9.2006 10:12:32
Dádo, Ivaxx, díky.
Zkusím teda tu gyndu v Petrovicích. Pediatra chci vybrat fakt pečlivě, protože teď moc spokojený nejsme.

A co nějaká mateřská centra? cvičení s dětmi a kavárny s dětskými koutky? :-)Poradíte? DOufám, že tam nebude moc nuda :-)
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
31.8.2006 22:40:05
Renda určitě myslela Hostivař (jednak bydlí kousek a jednak ve Šterboholích nic není)

z Petrovic nejsem, na gyndu chodím v Hostivaři, ale s většími problémy nebo Sono stejně posílají do Petrovic k těm dr. jak už tu někdo psal.
Pediatra máme také v Hostivaři, tak neporadím.
ivaxx 44192
31.8.2006 20:49:47
Rendo, ve kterem sparu - v Hostivaři nebo ve štěrboholech. A pohlídají děti? Pátek dopoledne by mi naprosto vyhovoval, ale co s tou mojí bandou? My do školky nechodíme. Hlídání seženu jen v zimě, kdy se důchodci vrací z chalup...

Ivko - nejsme sice z Petrovic, ale chodím tam na polikliniku na gynekologii k Dr. Tesařovi a Dr.Hejlové (teď ji sice drbali na hlavní stránce rodiny, ale já zatím velké výhrady nemám). Prima pediatr je v Uhříněvsi - Dr.Hálová. Petrovické neznám.
michalene a miška 3roky 49621
31.8.2006 13:27:24
Ahojky Manko,gratuluji k narození chlapečka....
Jinak se hlásím po delší době..byly jsme na půlroční prohlídce,takže
míry jsou 65cm a 6800g.Pěkně to utíká...taky už se nám ukazuje první zoubek,takže noci jsou krušný,ale zvládáme to.Zdravím všechny maminy.
M&M
Ivka1 18501
31.8.2006 12:39:06
Ahoj všem,
máme se stěhovat do Petrovic.....Tak jsem se vás chtěla zeptat, jestli víte o nějakém dobrém obvoďákovi, gynekologovi a pediatrovi.

Doufám, že je tu někdo z Petrovic :-) Těším se na stěhování do lepšího, ale jinak tam nikoho neznám, budeme úplně opuštěný na konci Prahy :-(

Díky :-)
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
31.8.2006 10:01:20
Ahojik holky, letím tady okolo, tak Vás chci jen pozdravit..jak se máte?koukám, cvičíte, rodíte..blahopřeji-MILUJTE SE A MNOŽTE SE...taky jsem louskala ve starších příspěvcích.Je hezké,jak na sebe Silvie práskla čím je,kolik má dětí, co dělá-dámská krejčová jako Lucie Bílá:-)...co a jak..mě se raději neptejte!Nesnáším Poláky, nesnáším Bushe, jsem proti potratům a proti zbrojení...jo a nesnáším puberťáky!!Brzy jednoho zabijuuuuuu!Pa všem a už doprázdninujte a vraťte se na pokec,papapapa.Ala
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 2670  [Dalších 1660 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.