| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1010] Názory 10111020 z 2670  [Dalších 1650 >>]
Anca 12452
30.8.2006 23:36:44
Taky vas zdravim, ac vas moc neznam:) Obcas ale nakukuju:)
Ja jsem obcas chodila s detma na cvico do ZS Hostynska. Je to detsky klub Pidalky. CHodila jsem v patek dopolko. Nejdriv bylo cviceni pro deti, a pak bylo hlidani pro deti (nekdy i v druzine) a cvicily maminy. Cviceni byvalo na micich. Jak to bude ale tento rok to netusim. Na netu se to ale necha najit, byval i nejaky odkaz tady na rodine...
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
30.8.2006 23:08:08
také jsem loni hledala cvíčo s hlídáním, ale nepodařilo se mi, od října budeme už ve školce, tak to bude bez problémů.

Jinak jsme po operaci a už začíná zlobit, tak to bude snad v pohodě. Dostal rýmu, kašel, začal se počurávat, doufám, že je to jen "ponarkozový" stres.
Renda a Káťa 11190
30.8.2006 19:15:08
hm tak ja ani s brejlema to neprectu poradne, samozrejmne to bylo pro IVAXX :o) pa
Renda a Káťa 11190
30.8.2006 19:14:34
ahoj ivuzz, tak to jste starsi jen o 10 dni :o)))))))))) my slavili minulou nedeli 4 roky :o) jinak ja se chystam chodit do BBC tady ve sparu tak muzes se mnou, chci chodit dopoledne kdyz bude Kacka ve skloce, tak se rozmysli.

Jinak holky, dneska jsem dostala na dvd AUTA a cumim na to uz po 3 a furt se nemuzu vynadivat :o)

tak papapapa
ivaxx 44192
30.8.2006 16:46:39
Ahoj holky, už jsem se tu párkrát mihla, tak mě snad nevyhodíte...

Nevíte o nějakém dobrém cvičení, fitness centru a podob. nejlépe s hlídáním dětí na Praze 10 (Měcholupy, Hostivař, Petrovice, Uhříněves, Dubeč...). Jestli ano, prosím, pošlete mi odpověď i do mailu. Díky moc.

Jinak, ač Manku neznám, gratuluju k miminku. My dnes u staršího slavíme 4 roky, tak na mě padá nostalgie.
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451
29.8.2006 8:42:24
Ahoj holky, já vás musím alespoň pozdravit, jen okolo PC prolítávám, nějak nestíhám:) Minulý týden jsem byla u ségry a u kamarádky ve Dvoře Králové, kamarádka pak přijela se mnou do Prahy a byla tu celý víkend. A shodou okolností jsme taky byly ve švandově divadle na hře Absolvent, taky můžu teda vřele doporučit, CHýlková hrála jednu z hlavních rolí a byla super:) Ale i ostatní herci. Na tu Kláru a Báru se chystáme. Ale v srpnu to bylo úplně vyprodaný. A pak jsme taky byly na vístavě Olgy Menzelové, to je taky moc zajímavé, doporučuji, je to na Kampě v podstatě nonstop a zdarma:)

Jinak teda véééliká gratulace Mance, tak ona si ještě minulý týden srazíkuje a teď už má mimíska, no to je paráda. Takže hlavně přejeme oběma hodně zdravíčka a štěstíčka.

Jestli bude nějaký srazík, tak já budu dělat vše pro to, abych se zúčastnila, ale prosím ne druhý týden v září, od 8.9. do 19.9. jsme na dovče. Tak to mám na srazík z CHorvatska trochu z ruky:)
27.8.2006 23:14:47
dnes jsem byla v divadle na Klára a Bára (s Chýlkovou, Holubovou a Maděričem v hl. rolích) kdo máte možnost, neváhejte. Je to super odreagování. Smáli jsme se od začátku až do konce.

Zatím se tu s vámi loučím, zítra máme jít na operaci, tak jsem zvědavá, jak to u nás dopadne.
27.8.2006 23:11:17
velkááááá gratulace, ta si ale pospíšila, někdo se s tím tahá takových měsíců, ale Manka nééé:))

Martina+dva miláčkové 10779
27.8.2006 22:50:06
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

Silva+Barborka+SARKA 45740
27.8.2006 20:56:29
Ahojky ženský!!
tak se zase hlásím po dlouhé době.

Za prvé moc moc blahopřeji Mance k narozením miminka ať jsou oba zdravý.

Jinak jak se všechny máte?nechce se mi to dočítát.(jsem lenoška)
Dneska se mi vrátila ze Slovenska moje starší holčička Barunka.Jsem zvědavá na Šárinku ráno to bude radosti ony se mají tak moc rády.(mladší roční)
Za týden jde Barunka poprvé do školy jsem na to zvědavá.Ona se těší já mám trošku strach.Ale ona je šikula takže to asi bude ok.

Tak zatím asi vše a ozvu se a budu dočítat abych byla v obraze tak pa "desátačky"
[<<Předchozích 1010] Názory 10111020 z 2670  [Dalších 1650 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.