Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
27.8.2006 18:01:32
hoky, nevim, jestli to vite ale Mance se dneska narodil malej Daniel :o)))))))))
|
| manka | 12680 |
|
|
25.8.2006 14:01:57
Oliii vidíš, já úplně zapomněla, že nějaký Deníky existujou :-)))))))))))). No, koukala jsem a pochopitelně tam všechno je :-D.
Dádo tak jí taky pozdravuj, na srazíku se bude jistě cítit skvěle, hlavně když se s Oliii chvílema budeme řehnit jak správný pubošky ;-). |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
25.8.2006 12:18:21
zdraví vás Jitulka, už se jí to tam s našima "puberťákama" krátí a snad nám to v září vyjde a uvidíme se na dalším "MEGA" srazíku.
Náš zdravotní stav je zatím na bodu mrazu, tak nevím, jak dopadne náš nástup do špitálu, vše se rozhodne v pondělí. Zatím je Vojta na dietě a polehává v posteli. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
25.8.2006 8:05:09
Manko, od 11.9. jsem jen vase:-))) Mobil je na me v kontaktech, ale tobe ho, stejne jako Dade, jeste spesl pisnu na mailik:-))) Holky, holky, na co jsme ty deniky zakladaly:-)))))))))
|
| manka | 12680 |
|
|
24.8.2006 21:35:33
Vero fakt škoda, že sis nedodala odvahy. Celkem snadno jsme šly identifikovat, zas tolik dalších hostů tam nebylo. Tak příště ostych stranou! nebo ti třeba na mail pošlu číslo. Což mi připomíná, že jsem si sice konečně vzala číslo na Dádu, ale pak jak jsme furt kecaly jsem si nevzala číslo Oliii..... :-( Oliii poslala bys mi ho pls třeba po icq? díkes!
Jinak srazík byl super, doufám, že se zvládneme ještě sejít někdy v tom září, já holt pak na nějakou dobu budu nepoužitelná... Oliii říkalas zhruba druhý týden? Že by se ještě přidala krom nás tří Jitulka a Marietta a třeba by se hecly ještě další mamky! Co kdo na to? |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
24.8.2006 15:09:49
Vero, to si piš, že jsme to byli my. Nevím, jestli tam už tou dobou byla Manka, já seděla zády a Olii v černém proti mě a vínečkovali jsme.
Příště se máš dojít zeptat, já takhle přišla před vánoci do pizzerky na Verandu a neznala vůbec nikoho, tak jsem šla ke stolu a ptala se "nejste maminy z 10?" a byly!!! Tím jsem si vzpomněla, že už tu dlouho nebyla Zuzka, tak jestli někdy nakukuje, dej o sobě vědět a taky doraž na nějaký srazík. Tenhle (byť ve třech a třičtvrtě) byl super a odešly jsme až když nás vyhodili. u nás super den, ráno volali z jeslí, že Vojta zvrací, tak jsme šli na středisko, bolí ho bříško, má průjem a teď po vyspání už i teplotu. Dr. konstatovala letní virozu. Před nástupem do nemocnice fakt bomba |
| vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 | 23852 |
|
|
24.8.2006 0:09:20
mile damy,tak do Sparu sem dorazila ve 20.45 a zadny uvitaci vybor tam na me necekal :-( neb znam z fotek jen Dadu a na prvni pohled sem tam nikoho tobe podobneho nevidela ani zadnou s briskem....a chodit stolek od stolu se mi teda nechtelo :-)) tak sem sla cvicit a rikala si ze az od tamtud pujdu bude tam min lidi a vy tudiz lepe identifikovatelne,ale pokud ste teda sedely na takove vnitrni vyvysene terasce v rohu a Dada smerem zady...pouze odhaduji..kruci jak sem litovala,ze na nekterou z vas nemam telefon.Ale pri predstave,ze tam k nekomu prijdu a vy to nebudete....
No tak sem se alespon prosla,protahla telo a je mi teda moc lito,ze sem s vama nemohla zaparit... Jo a jeste vas alespon oblazim prihodou ze vcerejska. Neslysely jste vcera nahodou kolem jedne hodiny hasice?Pokud ano,tak ty jeli k nam :-))Sophie se zamkla v koupelne a nedokazala tim klicem otocit zpet.Behem chvilky zkouseni jsem zacala byt silena,volala sem nejakou zamecnickou pohotovost a ty me rekli,ze muzou prijet tak za tri hodiny. Tak sem pak volala hasice a ty prijeli do peti minut coz pro me znamenalo nekonecne. Holka ac se nevim jak to tedy s tim souvisi,ale jak ji pichla ta vosa odmita jit do koupelny,kde ma nocnik bez rozsviceni a dvere musi byt dokoran a ja najednou slysim cvaknout dvere a pak hned zamek a bylo to.Jediny klic v zamku v byte,ktery nikdo nepouziva,ja si ani neuvedomila,ze tam je.... no a tak sme bez dveri v koupelne do pulky je museli pacidlem rozbit,pak tam jeden z hasicu vlez a hadejte co delala holka.Sedela na nocniku uplne v pohode a ja ji rikam pocem a ona "ne!!Sofi bobek"a pak rika mamiii nepakej.A bylo vyresino :-) |
| Berun+Mišel 3/06+Štěpán 2/08 | 28092 |
|
|
23.8.2006 21:43:25
Já do gympa chodila až na cvičení v šestinedělí s malým, je to tam malinkatý, ale docela pěkně jsme si zacvičili.
Na gravidjógu jsem chodila do A-centra na Florenci www.materstvi.cz a bylo to tam fakt SUPER! Chodila jsem tam od 16tt až do 37tt (pak už jsem sotva lezla). Je to tam krásný a příjemný, Katarina byla skvělá a vůbec jsem se tam vždycky báječně odreagovala, odpočinula a především protáhla svojí bolavou kostrč. Takže doporučuju. Golfky: já jsem taky určitě pro spojenou rukojeť, s beranama se pak blbě manipuluje když chce dítko jít za ručičku až je větší, nebo když chce nosit-to se taky dost často stane že? Já mám Peg perégo Aria, 5,6kg, spojená rukojeť, madlo. Mají nevýhodu v tom že nemají polohování nožiček, jinak je unesu sama do schodů, do MHD i s dítětem a jsou super. Na terén to ovšem moc není, ale na to mám sporťák. Jinak něco o nás. Je mi 25 let, jsem z Malešic, mám téměř půlročního synka (1.3.2006)Michaela. Chodíte na procházky na Hostivařskou přehradu? Je to tam super až na ty kolisty, ty bych občas přizabila když mi troubí za kočárkem abych rychle uskočila... Jo a maminek je tady v Malešicích taky hrozně moc, denně jich potkávám mraky, u Dr. na Poliklinice jakbysmet... Berun+Mišelínek |
| michalene a miška 3roky | 49621 |
|
|
23.8.2006 20:26:59
Ahoj,no Per Perego jsou pěkný,ty s mi taky líbí a inglesiny jsou hodně lehký,ale nemůžu se pořád rozhodnout,tak snad vyberu dobře,samozřejmně,že když se mi budou líbit dražší,tak si je koupím...tak díky za radu,papa.Zdravím všechny holky.
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
23.8.2006 20:02:14
Dado, neboj, jdu taky, akorat pred odchodem nacuhuju, jestli to nekdo nezrusil, abych si nedala ve Sparu akorat tak osamoceny kafe...
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.