| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 2670  [Dalších 1480 >>]
manka 12680
1.8.2006 16:55:26
Mariet tak to je dobrá náhoda :-))). Tak teď už jen abysme se všici sešli v Praze a můžeme něco podniknout! Silvo jak velký máš ty děti? Myslím, že jsi to tu psala, ale nepamatuju si to..
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
1.8.2006 13:02:31
už jsem zase tu, udělala jsem si pár dní výlet od rodinky a jela k tetě na Pálavu, jen sama. Tam jsem spala do 10 a pak už se jenom válela u bazénu a plavčila. Ani se mi dnes nechtělo domů, ale není hlídání, tak mi bohužel nic jiného nezbylo.
Zítra se pojedeme podívat za babičkou do Tábora a o víkendu asi do Hodonína, protože děti tam mají sraz s kamarády z tábora. Jen je to trochu z ruky.
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
31.7.2006 19:01:22
Nestíhám, máme děsně nabitej program, ale nedá mi to vás nepozdravit a neosvětlit Mance se Silvou (tímto vás obě moc zdravím) že jsou a vlastně jsme "sousedky" na kvadrát... Já totiž bydlím na půl cesty mezi vámi a naše děti chodily, chodí nebo budou chodit do stejné školky!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Moc zdravím i ostatní. Až bude chvilička času napíšu víc, celý červenec jsme jezdili na tábor dělat dětem desperáty a indiány v tajné části celotáborové hry, bylo to super, užili jsme si to minimálně stejně jako děti!!!! No a 12. sprna jedeme zase, tentokrát na 3.běh a už přímo na tábor, Jindra tam bude jako řádný táborník, já jako pomocná síla do kuchyně a Fanynka jako maskot :-DDDDDDDDD

Rendo, dlouho jsem přemýšlela co ti říct, ale čestně přiznávám, že v takových situacích mi nějak dochází dech :-(((( Tak jen ať to brzy přebolí!!!!!
manka 12680
30.7.2006 21:52:50
Ahoj Silvo, jj, jsem už celkem slušná hrošice a v tomhle vedru sotva funím.. Cipísek má v pokoji ještě teďka 29 stupňů a přestože spí nahatej tak je chudák celej upocenej.. Odkud z Vršovic jste?
Silva+Barborka+SARKA 45740
30.7.2006 20:51:20
Ahojky Manko!
Jak je?Teď jsem si přečetla tvůj příspěvek.Ty jsi těhotná nebo jsem to špatně přečetla?
My s holkama se máme celkem fajn.Jen Barunka má teploty no snad nic vážného zítra razíme k doktorce.Šárinka je náš malý ďábel.Běhá po bytě jak malá tryskomyš
Tak zatím ahoj a ahoj i všem ostatním
Ps:zas se ozvu.
manka 12680
30.7.2006 15:10:14
Ahoj ženský, tak jsme zase doma ;-). Díky za přání prima "dovči" v Brně ;-)), bylo to fajn, napřed jsme byli u nás na chatě - sice na přehradě, ale v ní se teda fakt nedá koupat, takže děti řádili v bazénku a my dospělí se schovávali ve stínu lesa a večer se přemáchli po dětech ve vaničce.., pak jsme byli u kámošky na chatě a tam to teda byla VELKÁ pohoda, skvělá chata, úúúúúžasnej velkej bazén (škoda, že jsme tam nemohli zůstat dýl) a teď víkend u našich v paneláku - naštěstí se zrovna krapet ochladilo. Takže dobrý, jen teda po návratu v bytě 30,5 st., Rumcajs kdesi v tahu tak jdu asi vybalovat a prát....

Oliiii sice nemáš komfort, ale jistě to tam je fajn, ne?
Dádo, až vy jednou vylezete ze všech možných chorob tak vyvěsíme přes "Desítku" vlajku ;-).
Rendo fajn, že se tu ukážeš, teď jen přebalím a zase jedeme na pár dní pryč, ale pak určo něco podnikneme!
Jitul, že by ty děti měly víc rozumu jak my? :-))))))))))))))
Verko tak tu dovču ti budeme všichni závidět! jinak dobrý, jsem teď asi 32tt takže takřka za pár.
Zdravím nové mamči, my jsme z Vršovic!
Všem prima zbytek víkendu.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
25.7.2006 13:49:23
jsme na skok v Praze, ale v tomhle vedru hrůza. Vojta nemohl ani po obědě usnout. Ráno manželovi pozvracel celé auto, to jsem zvědavá, co to zas bude.
Silva+Barborka+SARKA 45740
24.7.2006 21:20:16
Ahojky tak vás všechny zdravím v tom pekelném teplu.
My se máme fajn o víkendu jsme slavili narozeniny našich holčiček ,bylo to super.Krásně jsme se opálili a pořádně jsme se napapali až nám praskali břicha.
Je tu nějaká z vás od Vršovic?!?Teda která zrovna pobýváte v Praze?!?
Tak se zatím mějte moc krásně a užívejte toho krásného léta .
Renda a Káťa 11190
24.7.2006 9:02:18
jo a hostivar je zavrenaaaaa :o))) ja tam teda nikdy nechodila rada, je to blevajs :o)
Renda a Káťa 11190
24.7.2006 9:00:46
Jitu, je to jeste porad jako zlej sen, ale neda se nic delat, tak to proste je:o( a ja to tak musim brat.

Oli, no vidis :o)tak jeste ze sem se nepozvala :o)
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 2670  [Dalších 1480 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.