Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
23.7.2006 21:01:51
Rendo, my nejsme v Praze 100% do konce cervence, pak tak na preskacku, tezko rict, takze i kdyby ses pozvala sama, bylo by ti to houby platny:-)
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
23.7.2006 20:07:28
Rendo,už jsem "mluvila" se zasvěceným lidem,je mi to moc líto..máš pravdu,tady to nejde správně vyjádřit ani teď,z mé strany.Myslim na vás.
Vero,to bude asi velmi příjemný přechod mezi létem a podzimem,že. Dádo,taky tiše závidím bazének,my jsme se včera toulali po vojenském muzeu v Lešanech a žádný medík to nebyl,ale co by člověk(já) pro ty chlapy neudělal,že(měli jsme tu mladého od manžela,tak na mně byli tři :o)) a dnes jsem si alespoň vydyndala odpoledne v Plzni u Boleváku...je krásně vyčištěný a dokonce je vidět jaký kus pod hladinu a to hezké okolí,kéž by takhle vypadala i Hostivařská přehrada! |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
23.7.2006 13:15:45
No Jitulka ja vas bohuzel nenrvim :o( nechci to rozebirat tady, ale muzu ti jen rict, ze se stala ta uplne nejhorsi vec, co se stat mohla :o(((((((
Oli, ja uz se kolikrat chtela stavit, ale bez pozvani si to nelajsnu :o) Taky ti musim vratit ty veci, cos mi pujcila :o). Dado, ja myslim, ze se Kacka vycachtala az dost ne? :o)))) papapapapapapa |
| vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 | 23852 |
|
|
22.7.2006 18:02:41
Dado,tak chatu s bazenem to bych taky brala.My se na tu nasi skoro vubec nedostanem kvuli praci a obavam se,ze bude potreba nemalych investic,aby to tam bylo znovu obyvatelne...Takze stale v Praze,ale na konci srpna doufam odjedeme na mesic do Maroka,uz se tesim na tu havajku.
Takze doufam,ze i nejaky srazik stihnu :-) Manko jak je? A vsechny ostatni samozrejme zdravim taktez. To vedro je fakt hruza leze mi to na mozek.Ted cekam az se vzbudi holka a budem moct vyrazit na prochazku. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
21.7.2006 23:15:05
tak vás zas jednou zdravím, jsme pořád na chalupě. Měla jsem tu pár dní i Rendu s Kačkou, chtěly jsme se koupat, ale počasí nám zrovna ty 3 dny nepřálo.
U nás nic nového, Vojta opět opary, pár dní vysoké horečky, snad jen ze sluníčka, ale opary rozesel po nás všech. V Praze budu asi až v září, do těhle veder mezi paneláky nechvátám. |
| patris | 46500 |
|
|
21.7.2006 17:30:04
Ahoj holky, je tady nějaká mamča ze Strašnic s půlročním miminkem?
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
21.7.2006 7:43:46
Ahojte, my sice budeme v Praze az v srpnu a to jeste zatim nejak neidentifikovatelne, ale uz se tam moooooc tesim. ASi si klepete na hlavu, ze se chci hnat do takovyho vedra, ze jo:-))) No jo, ale preci jen ma clovek doma svuj komfort, zvyky atd.
Rendo, to je dost, ze se taky ukazes! Jitulko, tvoje veta, ze dcera je proti tobe v 17 vlastne takove domaci kote me rozesmala. Tys musela byt pekne cislo (a proc vlastne mluvit v minulem case, ze). No ve duse, ahoj, v zari bude urcite sraz, tak treba dorazite a aspon budete mit predstavu, co se skryva za vsemi temi neznymi internetovymi prezdivkami:-))) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
20.7.2006 23:13:38
Ahoj holky,jdu taky pozdravit "v zastávce".Jak to jde,mizim zase ven....prázdniny jsou zatím v pohodě...užíváme si je hlavně s malým,velká je stále v luftě(ale,když si vzpomenu na své prázdniny v sedmácti,...no,je to vlastně domácí kotě:o)))
Hele,Rendo,nenervi nás,když něco nakousneš,tak to i přežvejkni,takhle nás akorát blbě napínáš a pak se člověk bojí,co se děje.... Dádo,do Ledče se zatím nechystám,kámoška chodí do práce a nějak stále nemá volno...škoda,těšila jsem se nejen k ní,ale i za tebou.Jo,kdeže loňské,její mat.dovolenkové,sněhy jsou...mno,taky mně to čeká. Mančule,pozdravuj milé Brno a vrať se nám vpořádku(i když ty se budeš mít u maminky asi jako to prasátko v žitě,viď...chichi) Vítám nové maminky...ty jo,to to v září pofrčí na diskusi,když je tu tolik nových tvářiček :o) |
| Berun+Mišel 3/06+Štěpán 2/08 | 28092 |
|
|
20.7.2006 18:08:36
Jééé Michalo29 tak to máme stejně staré děti a ještě mají stejné jméno, já mám ale kluka Michaela. Bydlím poblíž hotelu RHEA v Malešicích, od Strašnic je to coby kamenem dohodil, je mi 25let. Problém je v tom, že nemám ICQ jedině mailíka tak kdyžtak napiš, ráda na procházku zajdu.Veronika+Michael 1.3.2006
|
| Berun+Mišel 3/06+Štěpán 2/08 | 28092 |
|
|
20.7.2006 17:59:51
Ahoj, není tu náhodou někdo kdo je z Malešic, nebo Strašnic a má podobně staré mimčo jako já (1.3.2006)? Potřebovala bych mít někoho s kým se dá vyjet s kočárkem na procházku. Kdyžtak napište na mail Berun06@seznam.cz
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.