| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 2670  [Dalších 1460 >>]
Renda a Káťa 11190
20.7.2006 12:03:37
ahoj holky,

Silvi, vitej mezi nama :o)

Dlouho sem tu nebyla a koukam, ze to tu udrzuje Dada s Mankou :o))Holky sikovny. Jinak u me nejsou zadny novinky, teda jedna by byla, ale neni vubec vesela, takze vam nebudu kazit prazdniny.
Takze se mejte moc hezky a prezijte ty vedra paaaaa

P.S: V zari zakalime jo? :o)))))
manka 12680
19.7.2006 10:58:11
Ahoj všichni, jdu vás pozdravit před odjezdem. Jedu s Cipískem na zhruba 10dní na chajdu k Brnu, takže se mějte moc fajn a užívejte léta.
Pa Manka
Silvia
  • 
17.7.2006 13:45:45
ahoj !
Co skusit babyexpert na Cerném Mostě,mají i internet.adresu.www.babyepert.cz
Je tam docela výběr.A nebo na Andělu bývalý Carfur.nyní Tesco,tak tam je Chicco a tam je taky výběr.Jinak mě nic nenapadá.Dobře pořiď.
Michaeella,Maxík 06, Denis 10 42154
15.7.2006 10:02:29
Ahojky,prosím vás nemohla by jste mi některá pomoci? Nejsem z Prahy,ale v týdnu se tam chystám na nákup výbavičky pro mimčo. Ale vůbec nevim kde bych tam našla nějaké obchody s oblečkama a doplňkama,jako jsou dudlíky,lahvičky,věci na koupání atd.
Znám jen obchoďáky Zličín,Metropole,Chodov a Carefour,ale nevím jestli v nějakém z nich je nějaký obchod pro mimi. V Carefouru je Next,to jediné vím.
Neporadíte mi kam mám zajet?
Díky moc
Silva+Barborka+SARKA 45740
14.7.2006 21:44:39
Ahojky holky!
Díky Dádě a Mance za přivítání.
Občas se tu ukážu,ale teĎ v létě míň.Jsme s holkama pořád venku když je takhle pěkně.I když dnes ráno to vůbec nevypadalo,že bude zas takový hic.Na Slovensko se moc těšíme mám tam rodinu a je tam vždy nádherně a hlavně jsem tam rok a půl nebyla a už se mi stýská.
Tak jsem vás jen chtěla pozdravit užívejte léta a brzo se ozvu pa
manka 12680
13.7.2006 15:59:18
Silvo taky jsme z Vršovic ;-). A taky přes léto rozlítaní, ale občas se tu ukaž, bude tu veseleji ;-).
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
12.7.2006 9:07:17
Silvo vítej, teď o prázdninách to tu stagnuje, snad zas v září,až se sjedem do Prahy, to tu ožije.

My jsme pořád na chalupě a podle předpovědi to vypadá, že tu zůstaneme celé léto. Plánovali jsme pár dní Slovensko, ale v těhle vedrech budu raději na chalupě u bazénu.
Teď jsou na Slovensku rodiče, mají mezi 35-38st. a 9 termálních bazénů, to jim fakt nezávidím:))
Silva+Barborka+SARKA 45740
10.7.2006 21:40:19
ahojky všem!
Jsme z Vršovic.Mám dvě holčičky.Šárku čerstvě 1 rok a Barborku 6 let.Mě je 30 let. Je možné se k vám připojit?Vemete nás mezi sebe?
Tak se zatím mějte všechny moc krásně a pěkné léto
vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 23852
9.7.2006 19:42:12
tak se na vas jdu podivat
a nebijte me za absenci jo?
Tak co je tady noveho?Co deticky,pupiky atp.?Ja uz sem 14dni nemocna asi z kombinace klimoska v aute a vetrak v praci :-(.Ted sem se vratila z pohotovosti s klukem,vyrazila mu poradna koprivka a ve stredu sem tam byla s holkou(zanet spojivek)a narazila sem tam na nasi sestricku,tak sme se smaly,ze se cele prazdniny budem vidat na pohotovosti(nase doktorka ma do pulky srpna dovcu,ja bych chtela byt doktorkou..).
Hezky podvecer :-)
manka 12680
9.7.2006 19:24:44
Jitu to víš, je to čím dál "zajímavější".. Pupek už mám celkem úctyhodnej, že pomalu co mi spadne na zem už mi nepatří :-)))))), ale na to využívám Cipíska, že většinou ochotně pomůže ;-)))))). Otýkám až běda, takže útrpně čekám až to budu mít za sebou. Vrátili jsme se po týdnu z pronajaté chajdy u Rokytnice a tam to teda byla velká pohoda. Akorát po půlce července jedu do Brna.. takže s tím srážením nevím nevím.
Dádo tak ať se vám další výlet vydaří líp.
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 2670  [Dalších 1460 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.