Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
4.7.2006 21:30:25
vrátili jsme se z toulek po Moravě a Rakousku, Vojtu to cestování příliš nebavilo. Navštívili jsme i Dinopark ve Vyškově, ale místo radosti mu to spíš způsobilo trauma. Vyřádil se až ve Vídni v ZOO (jen ty ceny!!!)
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
3.7.2006 22:53:56
Ahoj Michaelo a Martino,moc vás tady vítám,snad se vám tu bude líbit...
Je teď znát,že je léto a všichni lítáme po dovolených a vůbec všichni vypadli ven,po prázdninách se to snad zase dá do kupy. Napište sem o sobě něco víc... Jinak se jdu s vámi taky na pár dní rozloučit,valím na chajdu a pak si hned přejedu za švagrovou...už se těšim,jak si s Vítkem užijeme sluníčko a klid(doufám,že sluníčko nám bude nakloněno)Ukážu se po půlce července,takže,pokud tu,holky,některá budete,písněte a zkusíme se srazit (honem využívám toho,že teď do konce července nehrajeme a tak mám tu správnou dovču) Manko,jak je,to už musí být náročné při těch vedrech,viď?Myslím na tebe. |
| michala 29 a michalka 4 měsícea |
| • |
1.7.2006 9:51:53
Ahoj Martino,tak kdybys chtěla,tak bychom si mohly psát,jsem z Prahy 10,ale to snad nevadí,dyštak napiš na icq 307 315 515,ahoj Michaela.
|
| michala 29 a michalka 4 měsíce |
| • |
30.6.2006 16:09:38
Ahoj,zdravím všechny maminky,hledáme kamaráky,bydlíme tu krátce a nikoho nezmámeme.Nemáme s kým chodit na procházky a třeba na kafíčko.Jsme ze Strašnic.Budeme se těšit na kamarádky,nebo kamarády.Kdo bude mít zájem,ať se ozve na icq 307-315-515.Díky M&M
|
|
|
29.6.2006 10:18:18
s Rendou jsem mluvila dopoledne, ale místo abych jí podpořila, musela spíš ona pozvednout náladu mě. Je to strašné, jen pár dní před porodem.
Zítra by měla být doma, tak snad už přijde mezi nás. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
24.6.2006 11:54:17
Ahoj, se srazem pocitam, budu se tesit. Treba se jeste nekdo rozhoupe. Co ta Alca??????
Manko, poslala jsem ti mail. |
|
|
23.6.2006 12:04:38
ahoj, hlásím návrat z Německa, i když téměř dramatický. Ve čtvrtek ráno nám z auta vytekl všechen olej, ještě jsme dojeli k benzínce a konec. Byli tam moc ochotní, sehnali nám nový filtr, můj taťka to opravil, dojeli jsme ke hřišti a už to jen rachotilo. Do půlnoci jsme čekali na odtah a dvě auta z Čech (přijeli sami páni majitelé), tak jsme domů dorazili před chvílí a z výletu po Hamburku jsem stihla jen "vykřičenou" čtvrť.
V pondělí bych měla kolem 20 hod. přijet z chalupy, tak bych Vojtu předala manžovi a jela za vámi, pokud nebude změna. Vojtu uvidím až odpoledne, tak nevím, v jakém je stavu:)) |
| manka | 12680 |
|
|
22.6.2006 16:12:34
No, tak to nás tam teda bude. Ale nevadí, hlavně aspoň jednou za čas večer vypadnout ;-))).
KAM - je mi to fuk, stejně si nemůžu pořádně nic dát, takže pojedu autem. KDY - jako obvykle to nebude zrovna brzo.. Ještě to není ani jistý. TAKŽE bych navrhovala předběžnou domluvu na pondělí 20:00 v té pizzerce v Intersparu (posledně tam skoro nikdo nebyl takže nebude nutná rezervace) a kdyžbyste mi poslaly do mailu číslo na mobil, tak bych to potvrdila v pondělí, nebo byste se dohodly beze mě, nebo tak něco. Co vy na to? S účastí to vidím na Oliii, Dádu, co Renda? a Marietta? a další? |
| Jitulka |
| • |
21.6.2006 15:21:23
haha,Olli,já a něco běžně,jednoduše a klasicky...no ty máš tedy nápady...tak si to ale užijte a ne,že to zase odvoláte.
|
| Martina |
| • |
21.6.2006 13:18:57
Ahoj zdravím všechny maminky i ty které teprve plánují jako já.Jsem 26 letá Pražanda bydlím sice na Hájích,ale to snad nevadí ráda poznám nové lidi,těším se mějte se krásně.Martina
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.