Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
21.6.2006 8:36:25
Jeee, JItu, to je skoda, ja prave myslela, ze v pondeli uz se ti to hodi, rikala jsem si, ze voda bude klasicky koncit v nedeli.
To zas bude na srazu natresk:-), no ale v min lidech se zase lip keca. Takze ja stale hlasuju pro, kdyby se chtel nahodou nekdo zeptat. Manko, oragnizaci nechavam hnusne na tobe, jsem u nasich, je tu blbe pripojeni, tak bych nezvladala stihat navrhy (i kdyz pri nasem tempu diskuse...) Treba se jeste prida nekdo dalsi, treba i nekdo, koho zatim nezname. Misto je mi fuk, idealne nejaka v minulosti odzkousena klasika. Souhlasim se vsim vcetne hodiny. Zatim pa |
| Jitulka | 18006 |
|
|
20.6.2006 22:36:37
Ahoj,já hlásím,že beze mně...odjíždím ve čtvrtek na tu vodu a vracim se v pondělí,takže ani nebudu mít chuť a sílu nikam vypadnout,nemluvě o tom,že by mně asi mužík přerazil...už takhle brble....takže si to,buchťajzny,užijte a koukejte taky udělat nějakou fotku,ať se mám na co koukat.Jo a držte mi palce,ať máme hezký počasí...tak zatim čusík.
|
| manka | 12680 |
|
|
19.6.2006 21:36:44
Tak jak to s váma vypadá, kdo by ještě mohl toho 26.? Dáda, Oliii, já si to snad taky zařídím a dál???
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
18.6.2006 14:16:48
Holky, budu ted asi par dni bez netu, tak nebudu reagovat ohledne srazu. Ve stredu uz bych ale mela byt schopna se na to mrknout, takze bud organizaci schvalim nebo rozdupu a vsechny vas servu:-)))))))
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
16.6.2006 11:37:07
jsem chvíli na příjmu, tak jsem jukla jesti bude nějaký srazík.
V úterý odjíždíme do Německa a vrátíme se až v pátek (rovnou na chalupu). Jedeme na fotbal, pojali jsme to i jako malou rodinnou dovolenou bez Vojty. Poslední červnový týden budu v Praze, protože musím balit děti na tábory a nás také, povezeme je na Moravu a na týden tam zůstaneme, tak bych event. mohla dorazit, pokud by se něco konalo. Jinak budu pendlovat celý červenec a srpen mezi Prahou a chalupou a děts. tábory, tak nic moc neplánuji. Včera mi psala Renda na icq, dnes jela do Podolí do poradny, nadává na počasí, což se ani nedivím, nemusím být těhu a taky mám dost, hlavně tady v Praze. Přeji vám všem krásný víkend,my pojedeme na chalupu a zítra asi do western. městečka Šiklův mlýn (teda jestli bude pařák, raději se doma plácnu k bazénu). |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
16.6.2006 11:34:22
Manko, ja vedela, ze si neco vymyslis i na to zari. Rumcajsovo aktivity ty uz prijdou fadni, tak si sahla pro vyssi kalibr vymluv, co?:-) Hezky vikend a zapracuj na tom 26., to uz bude Jitulka zpatky z vody a urcite se prida i nekdo dalsi. Co, holky?
|
| manka | 12680 |
|
|
16.6.2006 9:28:57
Oliii :-)))))))), na druhou půlku září nespoléhej, to rodím :-))))))))))))))))))). No, přijde mi to po dlouhé době celkem vtipná debata ;-. Toho 26. zkusím, není to 100%, ale třeba to vyjde.
Dneska jedeme s Cipískem na víkend pryč, takže valím balit a zjevím se tu v neděli večer. Tak užívejte slunce a mějte se! |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
16.6.2006 7:35:36
Teda holky, vy ale delate drahoty, hlavne Manka:-))) No tak bychom mohly zkusit to pondeli 26.6., pokud by teda u Rumcajzu vyjimecne vynechali fotbal.
Jitu, co ty? Hlavne si uzij tu vodu bez rodinky za zady!!!!!!!!!! A ze jedete zrovna na Ohri? (nic moc). Ja uz nebyla na vode ani nepamatuju... Alco, nam nastesti vylezly vsechny zuby pomerne rychle po sobe. Bylo to teda dost narocny, ale zase mame rychle pokoj. Ted uz jen pockat na ty petky:-((( Doufam, ze na srazik by sly pripadne i dalsi duse, to, ze je osobne neoslovuju neznamena, ze nejsou vitany!!!!! Prinejhorsim se uvidime az ve 2.pulce zari (ja zas nemuzu na zacatku...) |
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
16.6.2006 0:57:49
Ahojik, drbny a drbničky...jak se máte? já ponocuju, jako vždy...stále ty zuby!Další várka,jsem KO-ale chtěla jsem Vás ještě pozdravit na dobrou noc...
Nedostala jsem ani sms,ani mailika...Olii,záviděla jsi zbytečně! Co říkáte na to počasí? Koukám, že malou slušně vyfotím a vyměním ksichtík,ale nemám stále čas! Mějte se víkendově a báječně,papa.Alča Nevíte,co Rendajak mimi? |
| manka | 12680 |
|
|
16.6.2006 0:21:06
Hoj holky,
Oliii je to se mnou děs, co, už jsem ti chtěla psát, že ten čtvrtek bude Rumcajs v Německu na fotbale a přiletí zpět někdy bůhvíkdy v noci, když přijel asi ve 22 teprve z Bratislavy s tím, že od pondělka tam bude asi celej týden :-(((((((. Se z něj asi fakt picnu. Teda on za to nemůže, sám je pekelně naštvanej, ale tím pádem nemám hlídání vůbec. Takže by připadalo v úvahu, že bych ho toho původního 26. v pondělí přesvědčila, že jeho fotbálek mě opravdu nezajímá, což pokud by nikam nejel služebně by i celkem mohlo klapnout. Jinak to vidím na srpenec. Takže bych navrhovala nějakou akcičku přes den s dětma, protože jinak si budeme muset začít rozesílat fotky, abysme navzájem nezapomněly jak vypadáme... Jitu ty můžeš jenom odpoledne? POkud by šlo o příští týden tak bych mohla vyrazit buď v úterý pozděj odpolko, nebo ve středu kdykoliv a pokud by to nešlo jinak tak i ve čtvrtek, ale to bych radši balila, protože v pátek zase jedem na víkend pryč. Tož tak. Jo a ten další týden bych mohla ve středu. Oliii mexický srazík jsi pochopila velmi dobře. Jitu to datum byla náhoda, ne záměr. Ale taky se mi celkem líbí ;-). |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.